Maak van uw Samsung Galaxy S9 of S9+ een volwaardige desktop met de Samsung DeX Pad

Ontdek de vrijheid van flexibel werken en maak van uw telefoon een volledig mobiele desktop ervaring.

Bekijk de abonnementen
Dex Pad foto bovenkant
Dex Pad foto onderkant

Maak uw kantoor Future Ready met de Samsung DeX Pad.

Ooit gedacht dat uw zakelijke smartphone de basis van uw (mobiele) kantoor zou worden? Voor veel ondernemers is dit al een realiteit, maar ook bedrijven met meer dan een paar werknemers kunnen profiteren van mobile-only werken.

Volledig mobiele desktop ervaring

Een scherm, een toetsenbord en uw zakelijke Samsung Galaxy smartphone; meer heeft u dankzij de Samsung DeX Pad niet nodig voor een volwaardige desktopervaring.

Met Office 365 (gratis bij een Red Pro abonnement) in combinatie met de Samsung DeX Pad kunt u mailen, presentaties voorbereiden en Photoshoppen (of gamen tussendoor) zoals u gewend bent op uw laptop of PC. Zelfs uw documenten zijn gesynchroniseerd en toegankelijk in uw vertrouwde omgeving, waar u ook werkt.

Op een groot scherm gaat alles net even makkelijker. Met slechts één kabel sluit u een extern scherm aan en maakt u van uw Samsung Galaxy S9 of S9+ een volwaardige desktop, uw telefoon gebruikt u als touchpad.

Kies toestel

In combinatie met een Samsung Galaxy S9 of S9+

Samsung

Galaxy S9, 64GB

Samsung S9 64GB

Samsung

Galaxy S9, 256GB

Samsung S9 64GB

Samsung

Galaxy S9+, 64GB

Samsung S9 64GB

Ervaar de voordelen van Red Pro

Opstijgende vliegtuig

Altijd en overal bereikbaar
en zaken doen

Pijlen

Grote data bundel +
onbeperkt bellen in NL en EU

Office365 logo

Premiums included
waaronder Office365

Meer informatie

Een beveiligde desktop op zakformaat

Wist u dat uw moderne telefoon waarschijnlijk veel beter is beveiligd dan uw laptop, notebook of desktop computer? Voor uw Samsung Android smartphone geldt dit zeker. Dankzij de ingebouwde beveiligingssoftware heeft u beter grip op malware en maakt u gebruik van een ijzersterk beveiligingssysteem dat u niet in de weg zit.

Blijf connected

Een veilige werkomgeving is niet het enige dat een compacte, krachtige smartphone met zich meebrengt. Zo staat u dankzij de ingebouwde selfie-cam van uw Samsung Galaxy S9 of S9+ altijd oog-in-oog met uw collega’s via Skype for Business: dé oplossing voor samenwerken op afstand.