Flexibele camera’s op zonne-energie

Video Surveillance Systems zijn vaak hard nodig om uw bedrijf te beschermen. Voor middelgrote en kleine bedrijven zijn ze echter vaak onbetaalbaar. Gelukkig komen er alternatieven op de markt die flexibeler én goedkoper in gebruik zijn. Het Nieuw-Zeelandse iDefigo bijvoorbeeld, biedt 1 / 4 nieuwe toepassingsmogelijkheden met hun prijswinnende én betaalbare surveillance-apparatuur.

Overal camera’s die meedraaien met de bezoeker, controlekamers met videoschermen en beveiligers die ieder uur hun ronde maken. Deze vorm van bescherming is alleen weggelegd voor echt grote ondernemingen. Maar ook middelgrote en kleine bedrijven worden regelmatig doelwit van criminaliteit. Camera’s zijn een goede methode om u daartegen te beschermen. Maar die zijn niet alleen duur in aanschaf, ook daarna kosten ze een vermogen aan energie.

De relatief hoge kosten van surveillancecamera’s kunnen een te hoge drempel vormen. Alleen al het hoge stroomgebruik van een goede bewakingscamera kan flink in de papieren lopen, en daar komen de kostbare kabels en palen die nodig zijn om apparaat aan te bevestigen nog bij.

iDefigo combineert duurzame zonne-energie met een camera die overal aan te bevestigen is; of het nou een boom, een lantaarnpaal of een hek is. Op die manier wordt een goed surveillancesysteem voor veel meer ondernemers bereikbaar en zij kunnen die overal inzetten.

 • Lage stroomkosten

  Commercieel directeur van iDefigo, Scott Wattie legt uit: “Ons doel is om camera-surveillance toegankelijk te maken voor grote en kleine ondernemers en zelfs voor particulieren. Niet alleen werken onze camera’s al op een heel klein beetje zon, waardoor stroomkosten altijd zo laag mogelijk blijven, maar ook zijn ze overal te bevestigen en zeer makkelijk te verplaatsen. Daardoor is het mogelijk is om per dag te beslissen welke locatie of welk team u wilt monitoren.”

 • Mobiele oplossing

  Hoewel iedereen bij surveillancecamera’s direct aan beveiliging denkt, kunnen camera’s vele andere, minder voor de hand liggende doelen dienen. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om de voortgang van een project perfect ‘in real time’ in beeld te brengen voor (potentiële) cliënten. Een hovenier die bezig is een grote tuin opnieuw in te richten, kan zijn opdrachtgevers op afstand laten meegenieten. De camera kan immers aan iedere boom bevestigd worden.

 • Wherever, whenever

  Scott Wattie: “Onze camera’s zorgen ervoor dat u altijd over alle informatie kunt beschikken die u nodig heeft, van elke locatie, 24 uur per dag, ongeacht waar u zelf op dat moment bent.”

  Op deze manier kunnen dus niet alleen de grote bedrijven, maar ook de kleinere ondernemers gebruikmaken van laagdrempelige beveiligings-oplossingen. Zonder een grote investering te hoeven doen kunnen winkels, horeca, kleine retailers en zelfs particulieren beschikken over zeer scherpe beelden.

 • Apps

  De beelden zijn te allen tijde te bekijken via internet, maar zijn ook mobiel beschikbaar via speciaal daarvoor bestemde apps voor tablet of mobiele telefoon. En werkt u morgen op een andere locatie? De camera verhuist eenvoudig met u mee. Zo makkelijk kan het zijn.Contact iDefigo

Delen

Advies op maat

Benieuwd naar de oplossingen voor u of uw organisatie?