Overslaan en ga naar inhoud

Je abonnement verlengen

Dat kan al vanaf 4 maanden voordat jouw contract afloopt. Kies een nieuw toestel uit of kies voor  een Sim Only abonnement als je nog geen nieuwe telefoon nodig hebt.

Verlengen

Kies een mooi nieuw toestel uit of ga juist voor een Sim Only met een van onze scherpe deals. Verlengen doe je eenvoudig online of in de Vodafone & Ziggo app.

Je betaalt bij verlenging geen aansluitkosten en houdt je eigen mobiele nummer. En in combinatie met een Ziggo abonnement pak je nog meer voordeel.

Vanaf wanneer kun je verlengen?

Verlengen kan vanaf 4 maanden voordat je contract afloopt. Je kunt de einddatum vinden in My Vodafone of in de Vodafone & Ziggo app.

Vervroegd verlengen

Je kan verlengen met een nieuw toestel vanaf 4 maanden nadat je nieuwe abonnement is ingegaan. En met een Sim Only abonnement kan verlengen al na 2 maanden.

+ Meer over Vodafone NEXT

Ben je er nog niet uit?

Misschien weet je nog niet welk abonnement je wilt. Of wil je gewoon op je gemak onze aanbiedingen bekijken. Dat kan!

+ Vergelijk onze abonnementen

+ Bekijk onze aanbiedingen

Advies nodig?

We geven je graag advies op basis van je bel-, sms- en mobiele internetgebruik. Zo weet je precies welk abonnement het beste bij jou past.

Liever bellen of langs de winkel?

Je factuur na verlenging

Je betaalt nooit dubbele kosten na verlenging. Tot de startdatum van je nieuwe abonnement betaal je alleen voor je oude abonnement. En vanaf de startdatum betaal je alleen voor je nieuwe abonnement.

Je factuur kan hoger uitvallen als je hebt gekozen voor eenmalige kosten. Denk bijvoorbeeld aan de kosten voor een nieuw toestel.

De manier waarop je de factuur betaalt blijft hetzelfde. Dus als je nu via automatische incasso betaalt, verandert dat niet.

Handig om te weten

Je nieuwe abonnement

Je krijgt een e-mail met de datum waarop je nieuwe abonnement start. Je overgebleven tegoed vervalt. Maar geen zorgen! Je krijgt er nieuw tegoed voor terug. Dat berekenen we op basis van de ingangsdatum en het tegoed van je nieuwe abonnement.

Wat als ik niet verleng?

Dan loopt je huidige abonnement door totdat je iets anders besluit. Je hebt na de einddatum een maand opzegtermijn en kan op elk moment verlengen.