Overslaan en ga naar inhoud

De smartwatchvolgorde wordt eerst bepaald op basis van populariteit en daarna op promoties.

Alles wat je moet weten over smartwatches

Je hebt er vast wel eens van gehoord: de smartwatch. Maar wat is een smartwatch precies? Een smartwatch is een horloge waar je meer dan alleen de tijd op kunt aflezen. Deze wearables hebben een hoop handige functies. Ze geven je bijvoorbeeld inzicht in je slaap, hartslag en sportprestaties. Er bestaan verschillende soorten smartwatches. Het verschilt per smartwatch wat je ermee kan en hoe duur deze is. Lees snel verder en ontdek hoe dit zit.

Welke smartwatch kopen?

Wil je weten wat voor jou de beste smartwatch is? Denk dan eerst na over de functies die jij het belangrijkst vindt. Wil je een smartwatch die slechts bijhoudt wat je sportprestaties en hartslag zijn? Of wil je een smartwatch met tientallen functies? Door het verschil in functies lopen de prijzen van smartwatches erg uiteen. Een goedkope smartwatch is vaak minder geavanceerd dan een dure smartwatch. Het is dus slim om te bedenken welke functies je van plan bent te gebruiken.

Welke smartwatch past bij mij?

Smartwatches zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom is het verstandig om smartwatches te vergelijken. Door te vergelijken, vind je de smartwatch die het beste bij jou past. Bedenk hiervoor bijvoorbeeld wat je allemaal met jouw smartwatch wilt gaan doen of hoe deze eruit moet zien:  

  • Wil je de smartwatch gebruiken om mee te hardlopen, zwemmen of fietsen?  
  • Wil je je calorieverbranding en hartslag bijhouden?  
  • Wil je een smartwatch met navigatie?  
  • Wil je met je smartwatch kunnen betalen bij een pinautomaat?  
  • Welke kleur smartwatch wil je?

Verschil smartwatch dames en heren

Naast de handige functies van een smartwatch is het wel zo prettig als de smartwatch past bij jouw polsomtrek. Mannen kunnen dus niet zomaar dezelfde maat als vrouwen kopen en andersom. Je wilt immers niet dat de horlogekast groter is dan je pols of dat de horlogekast zó klein is dat de verhoudingen niet mooi zijn. Om je polsomtrek te meten, gebruik je een meetlint of rolmaat. Meet je pols op door het meetlint of de rolmaat strak om je pols te doen op de plaats waar je normaal gesproken een horloge draagt. Het aantal centimeter dat op het meetlint of de rolmaat staat, is jouw polsomtrek. Hiermee kun je vervolgens een geschikte smartwatch uitzoeken.

Smartwatch merken bij Vodafone

Op dit moment kies je bij ons uit diverse Apple Watches. Alle Apple Watches die wij aanbieden zijn cellular. Met een cellular Apple Watch in combinatie met OneNumber ben je namelijk altijd en overal bereikbaar, zelfs zonder telefoon op zak. Ga jij voor de Apple Watch? De keuze is gigantisch. Kies uit de Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 en Apple Watch SE. Deze modellen zijn er in diverse kleuren en met verschillende Apple Watch bandjes

Goedkope smartwatches

De slimme horloges zijn er ook voor iedereen die wat minder kan besteden of simpelweg niet veel wíl uitgeven. Smartwatchmerken bieden vaak smartwatches aan in verschillende prijscategorieën. Met een goedkope(re) smartwatch, maak je vaak gebruik van handige basisfuncties zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. Denk bijvoorbeeld aan de Apple Watch SE waarmee je geniet van prachtige features voor een aantrekkelijke prijs.