Overslaan en ga naar inhoud

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Krijg inzicht in je gezondheid, blijf verbonden met je vrienden en ervaar volledige vrijheid met OneNumber op je smartwatch. 

Apple Watch

Apple Watch bij Vodafone

Koop nu één van de verschillende Apple Watches bij Vodafone. Met Vodafone OneNumber ben je altijd bereikbaar met je Apple Watch. Ook zonder telefoon op zak. Lees verder voor meer informatie over OneNumber en de verschillende devices.

Gebruik je Apple Watch zonder telefoon met OneNumber
Apple Watch bij Vodafone
Alle Apple Watch opties
Apple Watch SE

Apple Watch SE

De Apple Watch SE heeft een hoop fijne functies. Meet je sportprestaties, houd je hartslag bij en blijf verbonden met je vrienden. Nieuw aan deze Apple Watch zijn de valdetectie en ongelukdetectie. Met deze Apple Watch geniet je van veel moois voor een aantrekkelijke prijs. Kies uit twee verschillende formaten en drie verschillende kleuren. 

Apple Watch Series 9

Houd je meldingen en gezondheid bij met deze negende generatie van de Apple Watch. Dankzij het 'Tik Dubbel'-gebaar bedien je je Apple Watch 9 zelfs zonder het scherm aan te raken. Geniet van een scherm dat twee keer zo helder is. Deze opvolger van de Apple Watch 8 is te koop in twee verschillende formaten. Kies nu voor CO2-neutrale combinaties van de kast en het bandje.

Apple Watch Series 9
Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

De Apple Watch Ultra 2 is de meest robuuste en veelzijdige Apple Watch ooit. Ook je Apple Watch Ultra bedien je nu zelfs zonder het scherm aan te raken dankzij het 'Tik Dubbel'-gebaar. Geniet van een batterijduur tot 36 uur en van de vrijheid van een mobiel netwerk. Het is dé smartwatch voor fanatieke sporters en avonturiers. Bedien de Apple Watch Ultra 2 zonder het scherm aan te raken. Kies uit drie stoere Apple Watch bandjes.

Vergelijk alle watches

Ga voor de Apple Watch Series 9, Apple Watch SE of Apple Watch Ultra 2. Je vergelijkt de verschillende watches hieronder.

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Series 9

41 mm of 45 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch SE

40 mm of 44 mm

Waterdicht

Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Ultra 2

49 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Vodafone OneNumber

OneNumber abonnement

Volledige vrijheid met OneNumber
Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar, ook zonder je telefoon op zak.

Gebruik eigen nummer

Gewoon op je eigen 06-nummer.

Apps en muziek

En je apps gebruiken en muziek luisteren.

3 maanden gratis OneNumber

Makkelijk te activeren en dagelijks opzegbaar.

Hoe bestel ik Vodafone OneNumber?

Dat is heel eenvoudig. Goed om te weten: je hebt een cellular Apple Watch nodig om OneNumber te kunnen gebruiken. En je moet natuurlijk Vodafone klant zijn. Kies hieronder de beste optie voor jou.

Ik ben klant en heb nog geen cellular Apple Watch

Bestel in een paar stappen je cellular Apple Watch en je OneNumber abonnement.

Ik ben klant én ik heb een cellular Apple Watch

Je bent er bijna. Bestel en activeer OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app.

Ik ben nog geen klant, wel heb ik een cellular Apple Watch.

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je OneNumber bestellen.

Ik ben nog geen klant én heb geen cellular Apple Watch

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je eenvoudig OneNumber en een cellular Apple Watch bestellen. 

Veelgestelde vragen over de Apple Watch

De mogelijkheden die je hebt met een Apple Watch zijn eindeloos. Dit zijn de meestgebruikte functies van een Apple Watch: 

  • Work-outs tracken
  • Gezondheid monitoren
  • GPS-navigatie
  • Push-notificaties ontvangen
  • Bellen
  • Muziek afspelen

Bellen met je Apple Watch is mogelijk op verschillende manieren. Heb je een cellular Apple Watch die is verbonden met het mobiele netwerk? Dan kun je bellen met je mobiele nummer, ook als je iPhone niet in de buurt is.

Betalen met je Apple Watch kan dankzij de ingebouwde NFC-chip. Hierdoor kun je contactloos betalen via Apple Pay. Dit werkt als volgt:

  • Druk twee keer op de knop aan de zijkant van de Apple Watch.
  • Kies de kaart waar je mee wilt betalen.
  • Plaats de Apple Watch bij de contactloze kaartlezer van de betaalterminal.

De Apple Watch Series 1 is alleen spatwaterdicht. De modellen vanaf de Apple Watch Series 2 zijn waterdicht tot 50 meter. Dit houdt in dat deze ondergedompeld mogen worden en je ermee kunt zwemmen. De Apple Watch Ultra is waterdicht tot 100 meter en kan gebruikt worden om mee te duiken en voor activiteiten in sterk stromend water.

Om je smartwatch te koppelen aan je 06-nummer heb je een actief 06-nummer bij Vodafone nodig. Heb je nog geen 06-nummer bij Vodafone? Sluit eenvoudig en snel een Vodafone Sim Only abonnement af.

Vodafone OneNumber is een digitaal abonnement waarmee je je mobiele nummer koppelt aan je smartwatch. Dit gebeurt via eSIM, een digitale simkaart in je smartwatch. Op die manier gebruikt je smartwatch data en belminuten uit je Vodafone-abonnement.

Vodafone OneNumber kost slechts € 5 per maand en is dagelijks opzegbaar.