Overslaan en ga naar inhoud
Slimmer. Helderder. Krachtiger.
Bestel Apple Watch Series 9 nu met OneNumber

Apple Watch Series 9 bij Vodafone

Maak kennis met de Apple Watch Series 9. Slimmer, helderder en krachtiger dan ooit tevoren. De krachtigste chip ooit in een Apple Watch maakt jouw smartwatch nog veelzijdiger. Zo bedien je je Apple Watch Series 9 zelfs zonder hem aan te raken. Ontdek hier alle features van de Apple Watch Series 9.

De Apple Watch 9 met Vodafone OneNumber
Sporten met de Apple Watch Series 9
Tik dubbel met de Apple Watch Series 9

Apple Watch 9, wat is er nieuw?

Apple Watch Series 9 beeldscherm
Apple Watch Series 9 om pols

Het strakke en naadloze design van de Apple Watch is ook in deze nieuwe Series 9 weer optimaal doorgevoerd. Het display is nog helderder en dankzij de nieuwe chip wel 30% sneller dan zijn voorganger. 

Een nieuw gebaar: Tik dubbel

Tik dubbel met de Apple Watch Series 9

De krachtige nieuwe chip maakt nog meer functies mogelijk. Zo bedien je jouw Apple Watch Series 9 zelfs zonder 'm aan te raken. Heb je je handen vol? Geen probleem. Tik 2x met je wijsvinger op je duim om een oproep aan te nemen, een melding te bekijken, muziek te pauzeren of de wekker te snoozen. 

Apple Watch Series 9 haarscherp beeldscherm

Display: nóg helderder

Het display van de Apple Watch Series 9 is 2x zo helder dan zijn voorganger: 2000 nits. Hiermee is het altijd goed af te lezen, zelfs in de felle zon. Ook is het display bij weinig licht te dimmen tot maar 1 nit. Ideaal als je in een donkere ruimte zoals de bioscoop of de slaapkamer even de tijd wil checken.

Ultra Wideband-chip: HomePod bediening

Dankzij de nieuwe Ultra Wideband-chip werkt je watch naadloos samen met HomePod. Zo bedien je gemakkelijk de muziek die je afspeelt op je HomePod. En ben je je iPhone kwijt? Met de nieuwe functie 'Nauwkeurig zoeken' vindt jouw Apple Watch je iPhone in no-time weer terug.

Apple Watch Series 9 chip
Apple Watch Series 9 CO2 neutraal

Apple gaat CO₂‑neutraal

De Apple Watch Series 9 is het eerste CO₂‑neutrale product van Apple. Apple heeft als doel in 2030 volledig CO₂‑neutraal te zijn en deze smartwatch is een grote stap naar dat doel. Wil je een volledig CO₂-neutrale combinatie? Combineer dan de kast van de Apple Watch Series 9 met een van de geweven sportbandjes.

Vergelijk de watches

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Series 9

41 mm of 45 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch SE

40 mm of 44 mm

Waterdicht

Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Ultra 2

49 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Vodafone OneNumber

OneNumber abonnement

Volledige vrijheid met OneNumber
Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar, ook zonder je telefoon op zak.

Gebruik eigen nummer

Gewoon op je eigen 06-nummer.

Apps en muziek

En je apps gebruiken en muziek luisteren.

3 maanden gratis OneNumber

Tijdelijk de eerste 3 maanden gratis, daarna € 5 p.m.

Hoe bestel ik Vodafone OneNumber?

Dat is heel eenvoudig. Goed om te weten: je hebt een cellular Apple Watch nodig om OneNumber te kunnen gebruiken. En je moet natuurlijk Vodafone klant zijn. Kies hieronder de beste optie voor jou.

Ik ben klant en heb nog geen cellular Apple Watch

Bestel in een paar stappen je cellular Apple Watch en je OneNumber abonnement.

Ik ben klant én ik heb een cellular Apple Watch

Je bent er bijna. Bestel en activeer OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app.

Ik ben nog geen klant, wel heb ik een cellular Apple Watch.

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je OneNumber bestellen.

Ik ben nog geen klant én heb geen cellular Apple Watch

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je eenvoudig OneNumber en een cellular Apple Watch bestellen. 

Veelgestelde vragen

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Hiermee houd je je gezondheid en sportresultaten bij, je kan ermee bellen, betalen en meldingen ontvangen. Van de Apple Watch Series 9 zijn er 2 versies: de Wifi versie en de cellular versie. De cellular versie maakt het mogelijk om de smartwatch ook te gebruiken zonder telefoon in de buurt. 

De Apple Watch Series 9 is de eerste smartwatch van Apple die ook te bedienen is zonder het scherm van je horloge aan te raken. Deze functie heet Tik dubbel. Als je je handen vol hebt, kan je 2x met je wijsvinger op je duim tikken om bijvoorbeeld een oproep te beantwoorden, muziek te pauzeren of een melding te openen.

De chip in de Apple Watch Series 9 is 30% sneller dan de Apple Watch 8. Deze nieuwe chip maakt onder andere de Tik dubbel functie mogelijk. Daarnaast heeft de Apple Watch Series 9 een nieuwe Ultra Wideband-chip, waarmee je horloge naadloos samenwerkt met de HomePod van Apple. Ook vind je je iPhone nog makkelijker terug als je deze kwijt bent, met de verbeterde 'Nauwkeurig zoeken' functie. Deze functies heeft de Apple Watch Series 8 niet.

De Apple Watch Series 9 is beschikbaar in twee formaten: 41 mm en 45 mm. Het 41 mm model is geschikt voor polsen met een omtrek tussen 13 en 20 cm, terwijl het 45 mm model geschikt is voor polsen met een omtrek tussen 14 en 22 cm.

De Apple Watch 9 is waterbestendig tot 50 meter en zwemproof. Dat betekent dat het horloge geschikt is om mee te zwemmen in een zwembad of rustige zee, maar niet geschikt is om mee te duiken.

Je kan op verschillende manieren bellen met je Apple Watch Series 9. Als je de cellular versie hebt en Vodafone OneNumber, kan je zelfs bellen zonder telefoon in de buurt. Heb je de Wifi variant, dan kan je met je 06-nummer bellen als je iPhone verbonden is met je watch of via FaceTime als je alleen met Wifi verbonden bent.

Ook met de Apple Watch Series 9 kan je betalen. Alle Apple Watch modellen hebben een NFC-chip die het mogelijk maakt om te betalen, in combinatie met Apple Pay, ook zonder telefoon op zak. Zo betaal je met de Apple Watch 9:

1. Druk 2x op de knop aan de zijkant van de Apple Watch

2. Kies je betaalkaart

3. Houd je smartwatch bij de betaalautomaat

Vodafone OneNumber is het digitale abonnement dat je afsluit om je mobiele nummer te koppelenaan je smartwatch. Dit doen wij via eSIM een digitale simkaart in je smartwatch. Je smartwatchgebruikt dan data en belminuten uit je Vodafone abonnement.

Ja, om een smartwatch te kopen heb je een actief 06-nummer nodig die je kan koppelen aan je smartwatch. Als je die nog niet hebt, kun je onze Vodafone Sim Only abonnementen hier bekijken.

Vodafone OneNumber is de eerste 3 maanden gratis. Daarna kost het € 5,- per maand