Overslaan en ga naar inhoud

Apple Watch Series 9 - 41 mm

Een gezonde sprong vooruit

Apple Watch 9 - 41 mm

De Apple Watch Series 9 is er in twee formaten. De 41 mm variant is geschikt voor smallere polsen met een omtrek van 13 tot 20 cm. Het beeldscherm heeft een resolutie van 352 x 430 pixels, waarmee alles haarscherp is en je moeiteloos je berichten leest.

Niet zeker over het formaat? We geven je graag advies over het bepalen van de juiste maat.

Apple Watch Series 9, welke maat kies je?

De Apple Watch 9 kent twee maten: 41 mm en 45 mm. Jouw ideale formaat hangt onder andere af van de grootte van je pols, de beeldkwaliteit en jouw voorkeur. We zetten hieronder alles op een rijtje, zodat jij de juiste keuze kan maken.

Pols opmeten voor de Apple Watch 9 41 mm

Je pols opmeten

Bij het kiezen van het juiste formaat speelt de omtrek van je pols een grote rol. Een groter horloge past vanzelfsprekend beter bij een grotere polsomtrek, maar je wilt ook voorkomen dat het horloge in de weg gaat zitten.

Je kunt je polsomtrek meten door een meetlint of rolmaat om je pols te doen ter hoogte van je polsbot, net achter de knobbel op je pols. Als je geen meetlint of rolmaat hebt, kun je ook een stukje touw gebruiken. Markeer het touw op het punt waar het je pols omsluit en meet die lengte met een lineaal.

Kies jouw maat

Heb je je polsomtrek gemeten? Dan kun je de maat kiezen. Als richtlijn geldt dat de 45 mm variant geschikt is voor polsen met een omtrek tussen 14 en 22 cm, terwijl de 41 mm variant geschikt is voor polsen met een omtrek van 13 tot 20 cm.

Als je meer informatie nodig hebt, kun je de Apple Store app gebruiken (niet te verwarren met de App Store) om de horloges virtueel te passen en te zien hoe de verschillende maten er op jouw pols uitzien.
Volg deze stappen om dit te doen:

  1. Zoek in de App Store naar de Apple Store app;
  2. Open de Apple Store app en ga naar 'Winkelen', gevolgd door 'Apple Watch';
  3. Kies een model uit en ga naar 'Welke kastgrootte past het best bij jou'?;
  4. De twee formaten worden op ware grootte weergegeven. Door je iPhone tegen je pols te houden, krijg je een idee van hoe het formaat er op jouw pols uitziet.
Maat kiezen Apple Watch 9 41 mm
Beeldkwaliteit Apple Watch 9 41 mm

Beeldkwaliteit

Ook de beeldkwaliteit hangt af van de grootte van het horloge. Over het algemeen geldt dat bij een groter scherm een hogere resolutie nodig is voor een scherper beeld. De 45 mm variant heeft dan ook de hoogste resolutie van 396 x 484 pixels, de 41 mm versie zit daar net onder met 352 x 430 pixels. Beide haarscherp en gedetailleerd.

Vergelijk alle watches

Naast de Apple Watch Series 9 heeft Apple ook de Apple Watch SE en de Apple Watch Ultra 2. Wil je een nóg groter scherm? Ga dan voor de Apple Watch Ultra 2. Liever een compacter horloge? Ga dan voor de Apple Watch SE.

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Series 9

41 mm of 45 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch SE

40 mm of 44 mm

Waterdicht

Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Ultra 2

49 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Vodafone OneNumber

OneNumber abonnement

Volledige vrijheid met OneNumber
Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar, ook zonder je telefoon op zak.

Gebruik eigen nummer

Gewoon op je eigen 06-nummer.

Apps en muziek

En je apps gebruiken en muziek luisteren.

3 maanden gratis OneNumber

Makkelijk te activeren en dagelijks opzegbaar.

Hoe bestel ik Vodafone OneNumber?

Dat is heel eenvoudig. Goed om te weten: je hebt een cellular Apple Watch nodig om OneNumber te kunnen gebruiken. En je moet natuurlijk Vodafone klant zijn. Kies hieronder de beste optie voor jou.

Ik ben klant en heb nog geen cellular Apple Watch

Bestel in een paar stappen je cellular Apple Watch en je OneNumber abonnement.

Ik ben klant én ik heb een cellular Apple Watch

Je bent er bijna. Bestel en activeer OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app.

Ik ben nog geen klant, wel heb ik een cellular Apple Watch.

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je OneNumber bestellen.

Ik ben nog geen klant én heb geen cellular Apple Watch

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je eenvoudig OneNumber en een cellular Apple Watch bestellen. 

Veelgestelde vragen

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Hiermee houd je je gezondheid en sportresultaten bij, je kan ermee bellen, betalen en meldingen ontvangen. Van de Apple Watch Series 9 zijn er 2 versies: de Wifi versie en de cellular versie. De cellular versie maakt het mogelijk om de smartwatch ook te gebruiken zonder telefoon in de buurt. 

De Apple Watch Series 9 is de eerste smartwatch van Apple die ook te bedienen is zonder het scherm van je horloge aan te raken. Deze functie heet Tik dubbel. Als je je handen vol hebt, kan je 2x met je wijsvinger op je duim tikken om bijvoorbeeld een oproep te beantwoorden, muziek te pauzeren of een melding te openen.

De chip in de Apple Watch Series 9 is 30% sneller dan zijn voorganger. Deze nieuwe chip maakt onder andere de Tik dubbel functie mogelijk. Daarnaast heeft de Apple Watch Series 9 een nieuwe Ultra Wideband-chip, waarmee je horloge naadloos samenwerkt met de HomePod van Apple. Ook vind je je iPhone nog makkelijker terug als je deze kwijt bent, met de verbeterde 'Nauwkeurig zoeken' functie. Deze functies heeft de Apple Watch Series 8 niet.

De Apple Watch Series 9 is beschikbaar in twee formaten: 41 mm en 45 mm. Het 41 mm model is geschikt voor polsen met een omtrek tussen 13 en 20 cm, terwijl het 45 mm model geschikt is voor polsen met een omtrek tussen 14 en 22 cm.

De Apple Watch 9 is waterbestendig tot 50 meter en zwemproof. Dat betekent dat het horloge geschikt is om mee te zwemmen in een zwembad of rustige zee, maar niet geschikt is om mee te duiken.

Je kan op verschillende manieren bellen met je Apple Watch Series 9. Als je de cellular versie hebt en Vodafone OneNumber, kan je zelfs bellen zonder telefoon in de buurt. Heb je de Wifi variant, dan kan je met je 06-nummer bellen als je iPhone verbonden is met je watch of via FaceTime als je alleen met Wifi verbonden bent.

Ook met de Apple Watch Series 9 kan je betalen. Alle Apple Watch modellen hebben een NFC-chip die het mogelijk maakt om te betalen, in combinatie met Apple Pay, ook zonder telefoon op zak. Zo betaal je met de Apple Watch 9:

1. Druk 2x op de knop aan de zijkant van de Apple Watch

2. Kies je betaalkaart

3. Houd je smartwatch bij de betaalautomaat

Vodafone OneNumber is het digitale abonnement dat je afsluit om je mobiele nummer te koppelenaan je smartwatch. Dit doen wij via eSIM een digitale simkaart in je smartwatch. Je smartwatchgebruikt dan data en belminuten uit je Vodafone abonnement.

Ja, om een smartwatch te kopen heb je een actief 06-nummer nodig die je kan koppelen aan je smartwatch. Als je die nog niet hebt, bestel hier dan je Vodafone Sim Only abonnement.

Vodafone OneNumber kost slechts € 5 per maand en is dagelijks opzegbaar.