Overslaan en ga naar inhoud

Apple Watch Ultra 2

Bestel de Apple Watch Ultra 2 nu i.c.m. Vodafone OneNumber

Apple Watch Ultra 2 bij Vodafone

Apple Watch Ultra 2 bij Vodafone

De Apple Watch Ultra 2 heeft een 49-mm kast. De kast is gemaakt van titanium, wat de Watch niet alleen supersterk, maar ook ontzettend licht maakt. Met een batterijduur van 36 uur bij normaal gebruik hoef je niet bang te zijn voor een lege batterij. En met de dual-frequency gps kan je je trainingsactiviteiten nauwkeurig bekijken.

Apple Watch Ultra 2 cellular
Sporten met de Apple Watch Ultra 2
Apple Watch Ultra 2 mogelijkheden

Apple Watch Ultra 2: Wat is er nieuw?

Apple Watch Ultra 2 wat is er nieuw
Apple Watch Ultra 2 scherm

De Apple Watch Ultra 2 is de nieuwste en meest uitgebreide smartwatch van Apple. De Watch Ultra 2 heeft een 49-mm kast en is daarmee de perfecte smartwatch voor tijdens het sporten. Op het multifuntionele scherm ontvang je niet alleen de laatste notificaties, maar lees je ook data als je snelheid en hartslag af. Zelfs in de felle zon, dankzij het extra heldere scherm. Met de Watch Ultra 2 heb je dé ultimie smartwatch om je pols.

Apple Watch Ultra 2 formaat

Formaat Apple Ultra Watch 2

De Apple Watch Ultra 2 is op alle vlakken uniek. En zeker op het gebied van formaat. Met een 49 millimeter kast is het de grootste Apple Watch van allemaal. Het extra grote formaat geeft de Apple Watch niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgt er bovendien ook nog eens voor dat je alle gegevens en notificaties makkelijk kan aflezen. Ook zonder leesbril.

Apple Watch Ultra 2 bandjes

Niet alleen het scherm is groot bij de Apple Watch Ultra 2, maar ook de keuze in bandjes! Bij het bestellen van de Watch Ultra 2 kan je uit 3 Apple Watch bandjes kiezen: een ocean bandje, een alpine bandje en een trial bandje. Deze zijn ook nog eens in verschillende kleuren leverbaar, waardoor er in totaal 7 verschillende bandjes zijn!

Je hebt de keuze tussen Ocean, Alpine en Trial bandjes. De drie verschillende bandjes zijn ieder specifiek geschikt voor specifieke omstandigheden. Het Ocean bandje is geschikt voor watersporten, het Alpine bandje voor outdooractiviteiten en het Trial bandje voor alle sporten en dagelijks gebruik.

Apple Watch Ultra 2 bandjes
Apple Watch Ultra 2 CO2-neutraal

Batterij Apple Watch Ultra 2

Of je nou met een simpele workout bezig bent of net de top van een hoge berg hebt bereikt: het laatste wat je wilt is een lege batterij. Bij de Apple Watch Ultra 2 hoef je je daar gelukkig geen zorgen over te maken. De watch is voorzien van een batterij van wereldklasse die maar liefst 36 uur meegaat bij normaal gebruik. Toch vergeten op te laden? De Watch Ultra 2 is ook geschikt voor snelladen!

Stevig én waterdicht

De Apple Watch Ultra 2 is geschikt voor alle omstandigheden. Of je je nou bevindt op grote hoogte of diep onderwater. De horlogekast van de Watch Ultra 2 is gemaakt van titanium en is daardoor niet alleen ontzettend sterk, maar ook licht.

Je kan de smartwatch gebruiken tot 9000 meter hoogte en bij temperaturen van -20 tot 55 graden celcius. Bovendien is de Watch Ultra 2 zwemwaterdicht en kan je er tot 40 meter mee onderwater duiken. Met de Ultra Watch 2 kies je dus voor een smartwatch die voor al je (extreme) avonturen geschikt is!

Apple Watch Ultra 2 waterdicht

Vergelijk de watches

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Series 9

41 mm of 45 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch SE

40 mm of 44 mm

Waterdicht

Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Ultra 2

49 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Vodafone OneNumber

OneNumber abonnement

Volledige vrijheid met OneNumber
Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar, ook zonder je telefoon op zak.

Gebruik eigen nummer

Gewoon op je eigen 06-nummer.

Apps en muziek

En je apps gebruiken en muziek luisteren.

3 maanden gratis OneNumber

Makkelijk te activeren en dagelijks opzegbaar.

Hoe bestel ik Vodafone OneNumber?

Dat is heel eenvoudig. Goed om te weten: je hebt een cellular Apple Watch nodig om OneNumber te kunnen gebruiken. En je moet natuurlijk Vodafone klant zijn. Kies hieronder de beste optie voor jou.

Ik ben klant en heb nog geen cellular Apple Watch

Bestel in een paar stappen je cellular Apple Watch en je OneNumber abonnement.

Ik ben klant én ik heb een cellular Apple Watch

Je bent er bijna. Bestel en activeer OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app.

Ik ben nog geen klant, wel heb ik een cellular Apple Watch.

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je OneNumber bestellen.

Ik ben nog geen klant én heb geen cellular Apple Watch

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je eenvoudig OneNumber en een cellular Apple Watch bestellen. 

Veelgestelde vragen

Met de Apple Watch Ultra 2 houd je je gezondheid en fysieke activiteiten bij. Ook kun je ermee bellen en betalen met Apple Pay. De Apple Watch Ultra is speciaal ontwikkeld voor fanatieke sporters. Dit houdt in dat het toestel is voorzien van een extra sterke titanium behuizing en een extra groot scherm, waar veel informatie op getoond kan worden. Verder is het toestel uitgerust met een verbeterde dubbele GPS-ontvanger en kun je de Apple Watch Ultra 2 als duikcomputer in diep water (tot 40 meter) gebruiken.

De kast van de Apple Watch Ultra 2 is 49 mm hoog en 44 mm breed. De Apple Watch Ultra is geschikt voor iedereen die een polsomtrek van 13 tot 22 cm heeft. 

Ja, je kunt bellen met de Apple Watch Ultra 2 op het moment dat deze met een mobiel netwerk of met wifi verbonden is.

De Apple Watch Ultra 2 is geschikt voor activiteiten in diep water. Je kunt er dus niet alleen mee zwemmen, maar ook recreatief mee duiken tot een diepte van 40 meter.

Als je een cellular smartwatch wilt koppelen aan een 06-nummer moet je bij ons een actief 06-nummer hebben. Heb je die nog niet, bekijk dan eerst onze Vodafone Sim Only abonnementen.

Vodafone OneNumber is het digitale abonnement dat je afsluit om je mobiele nummer te koppelen aan je cellular smartwatch. Dit gebeurt via eSIM. Door je mobiele nummer te koppelen aan je cellular smartwatch gebruikt je smartwatch data uit je Vodafone-abonnement. Je telefoon kun je vanaf nu thuislaten.

Vodafone OneNumber kost slechts€ 5 per maand en is dagelijks opzegbaar.