Overslaan en ga naar inhoud

Alle abonnementen nu zonder aansluitkosten t.w.v. € 25

De toestelvolgorde wordt eerst bepaald op basis van populariteit en daarna op promoties.

Smartphone kopen

Met een smartphone kun je veel meer dan alleen bellen en sms’en. Doordat de toestellen tegenwoordig voorzien zijn van een of meerdere camera’s, kun je er bijvoorbeeld de mooiste foto’s mee maken. Dankzij de internetverbinding via wifi of 4G/5G, kun je bovendien appen, social media bijhouden en/of online gamen. Zelfs contactloos betalen met je telefoon behoort bij de nieuwste smartphones tot de mogelijkheden.

Niet zo gek dus dat bijna iedereen tegenwoordig een smartphone op zak heeft. Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan helpen we je graag bij de keuze voor een toestel dat perfect aansluit bij wat jij nodig hebt. Smartphones zijn er namelijk in veel verschillende soorten en maten, dus lees snel verder en ontdek hoe je hierin een keuze kunt maken.

Smartphones vergelijken

Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden bij de keuze voor een nieuwe smartphone. Bepaal daarom eerst welke functionaliteiten voor jou het meest belangrijk zijn. Maak je bijvoorbeeld vaak foto’s met je telefoon? Dan is de camera zeker een aspect om rekening mee te houden. Speel je veel spelletjes op je mobiel of kijk je graag een film wanneer je onderweg bent? Kijk dan extra goed naar de specificaties van het beeldscherm.

Een andere persoonlijke keuze, is de keuze voor het besturingssysteem. Ben jij namelijk helemaal gewend aan het iOS-besturingssysteem van je iPhone, dan is de kans groot dat je volgende telefoon weer een iPhone wordt. Werk je graag met het Android besturingssysteem van Google? Dan heb je een ruimere keuze en kun je bijvoorbeeld kiezen tussen telefoons van Samsung, OPPO en Fairphone.

Smartphone met Vodafone abonnement

Bij Vodafone bieden wij je de keuze uit de nieuwste smartphones in combinatie met een abonnement op ons Vodafone netwerk. Kies je bijvoorbeeld voor een smartphone met Red Unlimited abonnement, dan profiteer je van onbeperkt bellen en sms’en en krijg je iedere maand een databundel met mobiele data die je binnen de EU kunt gebruiken. Heb je een gezin en willen jullie één databundel delen? Kies dan voor ons Red Together abonnement. Waar je ook voor kiest, je regelt het gemakkelijk op deze pagina.