5G icoon

Vodafone Runners

iPhone 11
Nu tot €313 korting én het 1e jaar gratis Apple TV+

Deze korting geldt t/m 30 augustus

Alle Apple iPhones op een rijtje

Benieuwd naar welke iPhones we verkopen? Op deze pagina vind je alle iPhones die je kunt kopen bij Vodafone. 

Populaire iPhones

Hierom wil je de iPhone SE:

     Handzaam ontwerp

     Goede batterijduur voor surfen en appen

     Toekomstbestendig qua software

Hierom wil je de iPhone 11:

     Apps starten razendsnel en haperen niet

     Allround: kan echt álles meer dan goed

     Ideale speakers voor streamen en gamen

Hierom wil je de iPhone 8:

     Supersnel surfen en appen

     Handzaam ontwerp

     Gebruiksvriendelijk dankzij iOS

De nieuwe iPhone SE in Wit

De iPhone SE (2020)

Compact, krachtig en stijlvol

De nieuwe iPhone SE is de voordeligste iPhone, maar met al het gemak dat je van een Apple smartphone mag verwachten. Compact, supersnel, en natuurlijk met een uitstekende camera.

De iPhone 11

Ze heten de iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max en iPhone 11. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben maar liefst drie camera's voor prachtige foto's die je bekijkt op het spectaculaire Amoled XDR beeldscherm van 5,8 of 6,5 inch. De iPhone 11 heeft de beschikking over een wijde lens en ultrawijde lens en een LCD-beeldscherm van 6,1 inch. Ze zijn beschikbaar met diverse opslaggrootes en kleuren. Weet jij al welke je neemt?

iphone 7
iphone xr

Bestel de iPhone Xr

Dit toestel lijkt qua design op de iPhone X en heeft een 6,1-inch Liquid LCD-beeldscherm. Met de 12-megapixel camera aan de achterkant kun je mooie foto's maken met Bokeh effect. De iPhone Xr heeft net als de Xs en Xs Max een nieuwe A12 chip die ervoor zorgt dat de telefoon supersnel werkt. We verkopen de nieuwe iPhone Xr in verschillende kleuren en met 64, 128 of 256 GB opslaggeheugen.

Bestel de iPhone Xs

De iPhone Xs lijkt qua design op de iPhone X en heeft een 5,8-inch Super Retina OLED-beeldscherm. De nieuwe A12 chip zorgt ervoor dat de iPhone Xs supersnel is en energiezuinig. De mooiste foto's maak je met de nieuwe Smart HDR functie. Koop de nieuwe iPhone Xs in de kleuren zilver, space grey of goud en met 64 GB, 256 GB of 512 GB.

iphone xs

iPhone 8

De iPhone 8 lijkt qua design erg op de iPhone 7 en heeft een 4,7-inch beeldscherm. De achterkant heeft een upgrade gekregen en is gemaakt van glas. Dit maakt draadloos opladen mogelijk. Dankzij een nieuwe chip en 2 GB werkgeheugen is de iPhone 8 supersnel en zuinig. En ook dit model is weer waterbestendig en stofvrij.

iphone 8
iphone compare

Vergelijk populaire iPhones

Weet jij al welke iPhone je wilt of twijfel je nog? Wij helpen je graag met kiezen! Vergelijk bijvoorbeeld de nieuwe iPhone Xs met de Xs Max of de iPhone Xr. Of check de iPhone 8 met de iPhone 7.

iPhone 7

De iPhone 7 heeft een prachtig design met aluminium frame en 4,7-inch glazen beeldscherm. Met de 12-megapixel camera aan de achterkant maak je de mooiste foto's. Spelletjes spelen en apps downloaden gaat supersnel. Per ongeluk wat over je telefoon gemorst? Geen probleem! De iPhone 7 is spatwaterbestendig en stofvrij.

iphone 7
Het volledige iPhone overzicht van Vodafone | Vodafone

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Daarom kies je Vodafone

 

Met Vodafone kies je bewust. Voor een krachtig GigaNet, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Verbonden dankzij GigaNet. Nu met 5G

Blijf gaan met 24/7 premium service

Kies vrij en bewust voor slimme producten