De beste deals voor jou! Zoals de Apple iPhone 13 tijdelijk voor slechts € 696

Actie t/m 14 augustus. Toestelkorting o.b.v. de adviesprijs. Toestelwaarde i.c.m. abonnement.

Alle Apple iPhones op een rijtje

Benieuwd naar welke iPhones we verkopen? Op deze pagina vind je alle iPhones die je kunt kopen bij Vodafone. 

Nieuw! De iPhone SE in 2022

Een snelle iPhone voor minder geld

De snelst mogelijke iPhone voor minder geld? Ga dan voor de iPhone SE. Deze vernieuwde versie heeft dezelfde vertrouwde vormgeving als de oude iPhone SE, maar dan met dezelfde snelle chip als de iPhone 13 en nu dus ook met 5G.

iphone SE
iPhone 13 telefoons

De iPhone 13 telefoons

Een kleinere notch, verbeterde beeldschermen en camera's en natuurlijk weer de nieuwste chips binnenin; de iPhone 13 telefoons bouwen voort op het succes van de iPhone. 

Altijd al een fan geweest van vloeiende beelden? Dan zit je dit jaar extra goed met de iPhone 13 Pro vanwege de ProMotion beeldschermen met een extra hoge verversingssnelheid.

De iPhone 12

Passie voor beeld? Leef je uit!

De eerste Apple toestellen met 5G: iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max. Van een 5,4 inch mini-scherm tot het grootste scherm ooit met 6,7 inch. Een strak design met platte zijkanten en OLED-schermen voor de perfecte beeldkwaliteit. Plus een sprong vooruit in camerafuncties. Standaard Deep Fusion, die tovert met belichting en alle modellen met Dolby Vision, die een filmstudio-standaard zet voor de videokwaliteit van je smartphone.

Of bestel direct:
iPhone 12 | iPhone 12 mini

iphone 12

Refurbished iPhones bij Vodafone

Op zoek naar de goedkoopste iPhone? Overweeg dan een refurbished iPhone XS of refurbished iPhone 8. Dit zijn tweedehands iPhones die helemaal opgeknapt zijn, en dus technisch helemaal naar behoren werken. 

De iPhone 11

Wel een iPhone, maar hoef je niet het nieuwste van het nieuwste? De iPhone 11 heeft de beschikking over een groothoeklens en ultragroothoeklens en een LCD-beeldscherm van 6,1 inch. De iPhone 11 is hiermee een nog altijd fijne en snelle telefoon die goed betaalbaar is.

iPhone 11
iOS 15

iOS 15: verbeterde FaceTime en meer nadruk op privacy

iOS 15 is het nieuwste besturingssysteem van Apple en zit al automatisch op de nieuwe iPhone 13 telefoons. Alle gebruikers met een iPhone 6S of nieuwer kunnen deze nieuwe versie op hun iPhone installeren.

In iOS 15 is de nadruk komen liggen op de verbeterde FaceTime app waarbij achtergrondgeluid weggefilterd kan worden en een portretmodus is toegevoegd.

Dit najaar brengt Apple iOS 16 uit. Ben je benieuwd nieuwe features dit met zich meebrengt? Kijk dan op onze iOS 16 pagina!

3 maanden gratis Apple TV+ cadeau bij je nieuwe iPhone

Bij aankoop van een iPhone bij Vodafone ontvang je nu 3 maanden gratis Apple TV+. De Apple TV-app staat standaard geinstalleerd op je telefoon en geeft je toegang tot de leukste films en series. Geniet van volop entertainment op je nieuwe telefoon, waar je ook bent.

3 maanden gratis Apple TV+

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons

De kracht van Vodafone en Ziggo samen

Heb je internet van Ziggo? Dan profiteer je van volop extra voordelen:

Tot € 5,- korting per maand bij Vodafone

Bespaar tot € 5,- per maand op je Vodafone abonnement.

Gratis dubbele data bij Vodafone

Krijg elke maand dubbele data op je Vodafone abonnement.

Krijg extra voorrang met Priority

Met Priority van Vodafone & Ziggo samen krijg je extra voorrang.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Kies voor Ziggo Movies & Series L, Ziggo Kids of Ziggo Sport.

Gratis Safe Online XL pakket bij Ziggo

Ga veilig online met je telefoon, tablet en computer.

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige GigaNet. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service