De iPhone 11

iPhone 11

Nu tot €289 korting en
6 maanden gratis Apple Music*

Deze actie geldt t/m 7 juni

Alle Apple iPhones op een rijtje

Benieuwd naar welke iPhones we verkopen? Bekijk hieronder het overzicht van de iPhones die je kunt kopen bij Vodafone.

Kies je nieuwe iPhone

De nieuwe iPhone SE in Wit

De iPhone SE

Compact, krachtig en stijlvol

De nieuwe iPhone SE is de voordeligste iPhone, maar met al het gemak dat je van een Apple smartphone mag verwachten. Compact, supersnel, en natuurlijk met een uitstekende camera.

Actie: Bestel de iPhone SE en krijg gratis 6 maanden Apple Music, alleen bij Vodafone!

De iPhone 11

Ze heten de iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max en iPhone 11. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben maar liefst drie camera's voor prachtige foto's die je bekijkt op het spectaculaire Amoled XDR beeldscherm van 5,8 of 6,5 inch. De iPhone 11 heeft de beschikking over een wijde lens en ultrawijde lens en een LCD-beeldscherm van 6,1 inch. Ze zijn beschikbaar met diverse opslaggrootes en kleuren. Weet jij al welke je neemt?

Actie: Bestel de iPhone 11 en krijg gratis 6 maanden Apple Music, alleen bij Vodafone!

iphone 7
iphone xr

Bestel de iPhone Xr

Dit toestel lijkt qua design op de iPhone X en heeft een 6,1-inch Liquid LCD-beeldscherm. Met de 12-megapixel camera aan de achterkant kun je mooie foto's maken met Bokeh effect. De iPhone Xr heeft net als de Xs en Xs Max een nieuwe A12 chip die ervoor zorgt dat de telefoon supersnel werkt. We verkopen de nieuwe iPhone Xr in verschillende kleuren en met 64, 128 of 256 GB opslaggeheugen.

Bestel de iPhone Xs

De iPhone Xs lijkt qua design op de iPhone X en heeft een 5,8-inch Super Retina OLED-beeldscherm. De nieuwe A12 chip zorgt ervoor dat de iPhone Xs supersnel is en energiezuinig. De mooiste foto's maak je met de nieuwe Smart HDR functie. Koop de nieuwe iPhone Xs in de kleuren zilver, space grey of goud en met 64 GB, 256 GB of 512 GB.

iphone xs
iphone xs max

Bestel de iPhone Xs Max

De iPhone Xs Max heeft een 6,5-inch beeldscherm en is de grootste iPhone die tot nu toe is gemaakt. Het Super Retina OLED-beeldscherm is ideaal voor films, games en multitasken. De nieuwe A12 chip zorgt ervoor dat de iPhone Xs Max lekker snel werkt. Je kunt de iPhone Xs Max kopen in de kleuren zilver, space grey en goud. Kies voor 64 GB, 256 GB of 512 GB.

iPhone 8

De iPhone 8 lijkt qua design erg op de iPhone 7 en heeft een 4,7-inch beeldscherm. De achterkant heeft een upgrade gekregen en is gemaakt van glas. Dit maakt draadloos opladen mogelijk. Dankzij een nieuwe chip en 2 GB werkgeheugen is de iPhone 8 supersnel en zuinig. En ook dit model is weer waterbestendig en stofvrij.

iphone 8
iphone compare

Vergelijk populaire iPhones

Weet jij al welke iPhone je wilt of twijfel je nog? Wij helpen je graag met kiezen! Vergelijk bijvoorbeeld de nieuwe iPhone Xs met de Xs Max of de iPhone Xr. Of check de iPhone 8 met de iPhone 7.

iPhone 7

De iPhone 7 heeft een prachtig design met aluminium frame en 4,7-inch glazen beeldscherm. Met de 12-megapixel camera aan de achterkant maak je de mooiste foto's. Spelletjes spelen en apps downloaden gaat supersnel. Per ongeluk wat over je telefoon gemorst? Geen probleem! De iPhone 7 is spatwaterbestendig en stofvrij.

iphone 7