Mobiel aanbod Vodafone

Een nieuwe telefoon met abonnement, Sim Only, Prepaid of een verlenging? Je regelt het allemaal eenvoudig online.

Verlengen? Log in op My Vodafone en bekijk het aanbod.

Telefoon & mobiel abonnement

Kies uit de nieuwste telefoons met altijd een passend Vodafone abonnement voor jou.

Mobiele telefoons
Je mobiele zaken regelen? Begin hier! | Vodafone

Altijd slimme deals

Heb jij een neus voor goede aanbiedingen? Vodafone heeft telkens weer de beste deals op nieuwe telefoons met abonnementen en Sim Only’s. En heb je ook al internet van Ziggo, dan krijg je nóg meer voordeel.

Sim Only abonnementen

Wil je een nieuw abonnement maar geen nieuwe telefoon? Ga dan voor een Vodafone Sim Only. Met onze Start en Red abonnementen kun je sms'en en internetten in Nederland én in de EU. 

Vodafone Sim Only met 5G

Bekijk al onze iPhones

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Bijvoorbeeld een uit de nieuwste iPhone 12 serie? Of twijfel je welk ander model er bij jou past? Bekijk onze iPhones of bestel direct de iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max of iPhone 12 Mini.

Je mobiele zaken regelen? Begin hier! | Vodafone
Je mobiele zaken regelen? Begin hier! | Vodafone

Nieuw! De Galaxy S21 series 5G

De Galaxy S21 serie bestaat uit drie modellen: de S21, de S21+ en de S21 Ultra. Alle modellen hebben een 120Hz scherm en sublieme camera’s.

Ontdek de Samsung Galaxy A-serie

Een serie kwalitatieve Samsung midrange toestellen. Van compacte, degelijke smartphones tot echte krachtpatsers. Hoe hoger het getal achter de A, hoe krachtiger de telefoon. Twee dingen hebben de modellen met elkaar gemeen: een prachtig AMOLED scherm en goede camera’s. 

Je mobiele zaken regelen? Begin hier! | Vodafone
Prepaid simkaart

Check OnePlus Nord

Op zoek naar een goede smartphone zonder je spaarrekening te plunderen? Bekijk dan de gloednieuwe en betaalbare Nord serie van OnePlus. Complete, kwalitatieve toestellen met supersnelle hardware voor relatief weinig geld.

Populaire telefoons

Vodafone Prepaid

Je krijgt een simkaart die je elke keer kunt opwaarderen als deze leeg is. Of je kunt ervoor kiezen om die simkaart te combineren met een Vodafone Prepaid maandbundel. Dan krijg je lekker veel data en belminuten die je in Nederland en 43 andere Europese landen kunt gebruiken.

Prepaid simkaart

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige Giganet. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service