Alles over mobiel

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe telefoon met abonnement, een Sim Only, Prepaid of wilt verlengen. Bij ons regel je snel en makkelijk al je mobiele zaken online.

Verlengen? Log in bij My Vodafone en bekijk het aanbod.

Telefoon & mobiel abonnement

Koop de nieuwste telefoons voordelig met een Vodafone abonnement.

Mobiele telefoons

Bekijk al onze iPhones

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Bijvoorbeeld de nieuwste iPhone 12 serie? Of twijfel je welk ander model er bij jou past? Bekijk onze iPhones of bestel direct de iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max.

Je mobiele zaken regelen? Begin hier! | Vodafone
Je mobiele zaken regelen? Begin hier! | Vodafone
Galaxy Note20

Bekijk de nieuwste Samsung telefoons

Op zoek naar een nieuwe Samsung Galaxy? De mobiele telefoons van Samsung zijn mooi om te zien en van hoge kwaliteit. Download razendsnel je apps en maak de mooiste foto's.

Nieuw bij Vodafone is de Galaxy Note20 Serie. Bereik de ultieme balans tussen ‘work and play’ met de precieze S Pen, geavanceerde game-mogelijkheden, intelligente batterij en professionele camera’s. 

Nieuw! De Galaxy S21 series 5G

De Galaxy S21 serie bestaat uit drie modellen: de S21, de S21+ en de S21 Ultra. Alle modellen hebben een 120Hz scherm en sublieme camera’s.

Je mobiele zaken regelen? Begin hier! | Vodafone
Prepaid simkaart

Nieuw! OnePlus Nord serie

Op zoek naar een goede smartphone zonder je spaarrekening te plunderen? Bekijk dan de gloednieuwe en betaalbare Nord serie van OnePlus. Complete, kwalitatieve toestellen met supersnelle hardware voor relatief weinig geld.

Sim Only abonnementen

Wil je een nieuw abonnement maar geen nieuwe telefoon? Ga dan voor een Vodafone Sim Only. Met onze Start en Red abonnementen kun je sms'en en internetten in Nederland én in de EU. 

Je mobiele zaken regelen? Begin hier! | Vodafone
Prepaid simkaart

Vodafone Prepaid

Je krijgt een simkaart die je elke keer kunt opwaarderen als deze leeg is. Of je kunt ervoor kiezen om die simkaart te combineren met een Vodafone Prepaid maandbundel. Dan krijg je lekker veel data en belminuten die je in Nederland en 43 andere Europese landen kunt gebruiken.

Daarom kies je Vodafone

 

Met Vodafone kies je bewust. Voor een krachtig GigaNet, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Verbonden dankzij GigaNet. Nu met 5G

Blijf gaan met 24/7 premium service

Kies vrij en bewust voor slimme producten