Overslaan en ga naar inhoud
De nieuwe Fairphone 5
Ruil meteen je oude toestel in en krijg geld terug*

* Vanaf een waarde van € 5,-.

Fairphone 5 bij Vodafone

Fairphone telefoons

Vind jij het belangrijk dat je telefoon niet alleen heel erg goed, maar ook ontzettend duurzaam is? Dan is Fairphone de juiste keuze voor jou! Fairphone onderscheid zich namelijk in het maken van duurzame smartphones. Dat doen ze niet alleen door gebruik te maken van eerlijke materialen bij de product van hun telefoons, maar zeker ook door er voor te zorgen dat de belangrijkste onderdelen van je smartphone heel makkelijk zelf te vervangen zijn! Zo gaat je telefoon nóg langer mee en hoef je je telefoon niet snel te vervangen. En dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Fairphone specs

Duurzame smartphones met lange levensduur

Fairphone specs

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Fairphone specs

Vervang onderdelen zonder professionele hulp

De nieuwe Fairphone 5

De Fairphone 5 is het allernieuwste model van Fairphone en de opvolger van de Fairphone 4. Het toestel staat uiteraard bekend om zijn duurzaamheid, maar toch is de Fairphone 5 veel meer dan dat. Het toestel biedt namelijk ook ontzettend goede kwaliteit en uitstekende specificaties. Een absolute allrounder dus!

Lees alles over de Fairphone 5.

Fairphone 5 bij Vodafone
Fairphone 4

Fairphone 4

De Fairphone 4 is alweer de vierde generatie van Fairphone toestellen en de opvolger van de Fairphone 3 en Fairphone 3+. De Fairphone 4 heeft niet alleen ontzettend veel verbeteringen ten opzichte van de eerdere modellen, maar is bovendien het eerste Fairphone toestel dat geschikt is voor 5G. Met de Fairphone 4 ben je klaar voor de toekomst!

Lees alles over de Fairphone 4.

Fairphone 5 bij Vodafone

Een smartphone die écht lang meegaat

Met de smartphones van Fairphone ben je verzekerd van een telefoon die écht lang meegaat. Niet alleen omdat Fairphone kiest voor soft- en hardware die jaren up-to-date blijft, maar ook omdat je zelf de onderdelen van je toestel heel makkelijk en voordelig zelf kan vervangen. Of het nou om een kapot beeldscherm gaat of om de batterij. En dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor onze planeet.

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

Fairphone telefoon kopen | Vodafone
Fairphone telefoon kopen | Vodafone
Fairphone telefoon kopen | Vodafone
Fairphone telefoon kopen | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service