Netflix - Mobiel Entertainment

Overal genieten van de beste series en films

Kijk alle series en films van Netflix, waar en wanneer je maar wilt.
Bij ieder abonnement kun je bij Vodafone terecht voor de beste in Entertainment!

Netflix - Mobiel Entertainment

Stream de beste series en films

Kijk in het park, onderweg of thuis met het supersnelle Vodafone 4G-netwerk, 3G en wifi.

Netflix - Mobiel Entertainment

Kijk Netflix op al je favoriete apparaten

Met één account kun je Netflix kijken op al je apparaten: je smartphone, tablet, PC, Smart TV, gameconsole en veel meer.

Netflix - Mobiel Entertainment

Bekijk ook de bekroonde Netflix originals

Kijk naast je favoriete films, series en documentaires ook de bekroonde Netflix originals. Het aanbod dat je kunt streamen blijft groeien.

Kijk altijd en overal de beste series, films en documentaires

Ben je klant van Vodafone en wil je gebruik maken van Netflix? Dat kan! Activeer je account hieronder en ontvang de eerst maand cadeau. Betaal hierna makkelijk via je Vodafone-rekening!

apple_music

Vragen over Netflix?

Op het Vodafone Forum kun je met andere klanten en Vodafone-medewerkers chatten over Netflix.

Veelgestelde vragen over Netflix

Netflix is een 'on-demand' video-streamingdienst, waar je voor een vast bedrag per maand films, series, documentaires, concerten en nog veel meer kunt bekijken, allemaal zonder commercials. Het aanbod van Netflix is groot en wordt steeds uitgebreid, waardoor er altijd een nieuwe film of serie is die je nog niet gezien hebt.

Netflix zorgt voor een persoonlijke beleving door suggesties van films, series en documentaires aan te geven, beoordelingen te delen en je voorkeuren te laten instellen. Netflix houdt ook bij wat je onlangs bekeken hebt en waar je in een programma gestopt bent zodat je later of op een ander apparaat verder kunt kijken.

Je kunt de Netflix app gebruiken op elk smart device met een internetverbinding. Met één account kun je dus Netflix kijken op je smartphone, tablet, PC, Smart TV, gameconsole en veel meer.

Netflix heeft duizenden films, afleveringen van series, documentaires en veel meer om te streamen. Door contracten met Nederlandse entertainmentbedrijven is het aanbod van Nederlandstalige films ook erg uitgebreid. Benieuwd naar het aanbod? Kijk naar de verschillende beschikbare trailers op YouTube.

Je kunt gebruik maken van Netflix wanneer je een Vodafone mobiel abonnement hebt. Netflix is beschikbaar voor nieuwe en bestaande Vodafone-klanten.

Vodafone klanten met een mobiel abonnement kunnen zich als volgt aanmelden voor Netflix:

  • Via de Entertainment-portal.
  • Activeer Netflix en ontvang de eerste maand gratis
  • Download de app via de Google Play Store of App Store

Bestaande klanten kunnen zich afmelden voor Netflix via de Entertainment portal.

Vanaf €7,99 per maand kun je onbeperkt series, films, documentaires, concerten en nog veel meer kijken. Je ontvangt de eerst maand cadeau. Hierna betaal je makkelijk via je Vodafone rekening!

Netflix is maandelijks opzegbaar. Houd er rekening mee dat het dataverbruik via 3G/4G uit de bundel van je abonnement gaat. Als je bundel op is dan kunnen er kosten buiten je bundel in rekening worden gebracht.

Raadpleeg www.netflix.com/TermsOfUse voor meer informatie. De gratis maand aanbieding is beschikbaar voor nieuwe leden en beperkt tot één gratis proefperiode per gezin. Breedbandinternet en apparaat voor streamen van Netflix vereist.

Kijk voor de laatste informatie, tips en nog veel meer op Netflix's Helpcentrum.