Alle abonnementen nu zonder aansluitkosten t.w.v. € 25

Vodafone Aanbiedingen

De beste deals voor jou!

Nieuw bij Vodafone!

Vodafone Sim Only deals

Ontdek meer van Vodafone

Het wordt alleen maar gezelliger, grootser, voordeliger en veiliger als je kiest voor Vodafone en Ziggo internet samen. Want ben je klant bij beiden, dan blijf je profiteren. Elke maand weer.

Ruil 'm in en krijg geld terug *

* Vanaf een waarde van € 5,-.

Vodafone Prepaid

Vodafone Prepaid

Betaal alleen voor wat je echt verbuikt met Vodafone Prepaid. 

Hoe werken de Volop Extra Voordelen?

Je krijgt de extra voordelen door internet van Ziggo op hetzelfde adres als je Vodafone abonnement te zetten. Ze hoeven niet op dezelfde naam te staan, dus het hele gezin doet mee. Zodra je de producten hebt geïnstalleerd worden de extra voordelen binnen 2 weken voor je klaargezet:

  • De extra korting zie je op je maandelijkse Vodafone telefoonrekening.
  • De dubbele data-bundel vind je in My Vodafone bij je verbruik.
  • Je krijgt bericht van Ziggo over hoe je het extra tv-pakket en het Safe Online XL-pakket kiest en installeert.

Binnen twee weken na activatie van beide abonnementen zetten we de extra voordelen voor je klaar.

De extra voordelen gelden voor klanten met een één van de onderstaande abonnementen voor vast internet van Ziggo en een van de genoemde mobiele abonnement van Vodafone. Deze abonnementen moeten op hetzelfde Nederlandse adres geregistreerd zijn.

De abonnementen die gelden voor Ziggo:

  • Een abonnement met vast internet voor consumenten van Ziggo (waaronder Connect Start, Complete, Max en Giga) Een extra tv-pakket ontvang je alleen wanneer je ook digitale televisie in je pakket hebt.

De Vodafone abonnementen die gelden:

  • Minimaal één Start, Red, Smart, Scherp of Black abonnement. De € 2,50 korting geldt alleen voor Start en Red Together Extra abonnementen aangesloten of verlengd op of na 4 maart 2019. De € 5,- korting geldt alleen op Red, Smart en Black abonnementen aangesloten of verlengd op of na 18 april 2017. Bij Vodafone Red Unlimited krijg je € 7,50 korting.

Bekijk de voorwaarden voor de gratis extra voordelen

Het Safe Online XL-pakket wordt gratis

Wanneer je voldoet aan de voorwaarden voor extra voordeel, zorgt Ziggo er automatisch voor dat je dit softwarepakket voortaan gratis krijgt.

Zet je betaalde extra tv-pakket om

Wil je geen extra pakket maar voortaan minder betalen? Zeg dan je betaalde tv-pakket op in Mijn Ziggo. Als je voldoet aan de voorwaarden voor de extra voordelen kun je deze vervolgens weer gratis aanzetten. Je huidige extra tv-pakketten behouden en er eentje gratis bijnemen kan natuurlijk ook.

Veelgestelde vragen over onze aanbiedingen

Op www.vodafone.nl/aanbiedingen vind je altijd de meest actuele aanbiedingen.

Bij alle aanbiedingen staat vermeld tot wanneer je gebruik kan maken van de betreffende aanbieding. Heb je een aanbieding gezien waar je gebruik van wilt maken? Wees er dan dus snel bij!

Wij hechten heel veel waarde aan onze bestaande klanten. Uiteraard kan jij als bestaande klant daarom ook gebruik maken van de aanbiedingen. Controleer wel eerst in My Vodafone of je abonnement verlengd kan worden. Kan je nog niet verlengen, maar wil je wel een nieuw toestel? Neem dan eens een kijkje op onze Vodafone Next pagina.

Zodra je je toestel hebt ontvangen kan je op de website van de fabrikant het online aanmeldformulier invullen en de gevraagde documenten aanleveren. De betreffende fabrikant zal de cashback dan zo spoedig mogelijk naar op jouw bankrekening storten. In de actievoorwaarden kan je lezen hoe lang dit duurt. Zorg er wel voor dat je tijdig het aanmeldformulier invult!
Op onze promoties pagina vind je alle informatie over alle lopende én reeds verlopen aanbiedingen.

Zodra je je toestel hebt ontvangen kan je op de website van de fabrikant het online aanmeldformulier invullen en de gevraagde documenten aanleveren. De betreffende fabrikant zal het gratis product dan zo spoedig mogelijk naar jou opsturen. In de actievoorwaarden kan je lezen hoe lang dit duurt. Zorg er wel voor dat je tijdig het aanmeldformulier invult!
Op onze promoties pagina vind je alle informatie over alle lopende én reeds verlopen aanbiedingen.

Bij alle toestellen waar een aanbieding op van toepassing is staat informatie over de betreffende aanbieding. Daarnaast kan het zijn dat er aanvullende voorwaarden vanuit de fabrikant van toepassing zijn op de aanbieding. Informatie hierover vind je in de pop-up en op deze pagina met alle actieve en reeds verlopen aanbiedingen. Verder zijn op al onze aanbiedingen de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Op onze promoties pagina vind je alle informatie over alle lopende én reeds verlopen aanbiedingen vanuit de fabrikanten. Heb je gebruik gemaakt van een cashback actie of ontvang je een gratis product bij aankoop van je toestel? Dan kan je op deze pagina alle voorwaarden teruglezen. Je kan tot één maand na de uiterste registratiedatum de informatie en voorwaarden terugvinden op deze pagina.

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service