Overslaan en ga naar inhoud
Prachtige features. Mooie deal.
Bestel Apple Watch SE nu met OneNumber

Apple Watch SE bij Vodafone

Met de Apple Watch SE heb je een compacte smartwatch met fantastische features voor een aantrekkelijke prijs. Alles wat je zoekt in een smartwatch: betaal, app, stream en houd je sportresultaten bij vanaf je pols. De Apple Watch SE is veelzijdiger en aantrekkelijker dan ooit.

De Apple Watch SE in combinatie met Vodafone OneNumber
Sporten met de Apple Watch SE
Apple Watch SE: een telefoon om je pols

Apple Watch SE, wat is er nieuw?

Apple Watch SE design
Apple Watch SE cellular

De Apple Watch SE heeft weer een strakke en afgewerkte look. De Watch komt in 2 maten: 40 mm en 44 mm. De kleur van de achterplaat past perfect bij de kast én is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Ook is de nieuwe Apple Watch SE lichter dan zijn voorganger, zo merk je 'm nauwelijks om je pols.

Apple Watch SE nog sneller

Nu nóg sneller

De nieuwe Apple Watch SE is onder de motorkap uitgerust met de nieuwste 64-bit dual core S8-chip. Deze chip is wel 20% sneller dan de vorige. Hierdoor starten apps sneller op en zijn je sportprestaties in no-time gesynchroniseerd. Daarnaast zorgt deze supersnelle chip ervoor dat je watch nog langer mee gaat. Je krijgt naar verwachting langer updates van nieuwe watchOS versies. Zo geniet je nóg langer van je watch.

Als een vis in het water

Spring in het diepe met je Apple Watch! Neem zonder zorgen een duik in het zwembad. De Apple Watch SE is namelijk waterbestendig tot wel 50 meter. Zo hou je ook je zwemprestaties supernauwkeurig in de gaten. Hou het aantal baantjes bij of leg je route vast in open water. 

Zwemmen met de Apple Watch SE
Apple Watch SE ongelukdetectie

Ongelukdetectie

De Apple Watch SE heeft net als de Apple Watch Series 8 Ongelukdetectie. Dankzij vernieuwde sensoren kan je watch herkennen als je in een zwaar auto ongeluk bent geweest. Vervolgens gaat er een melding naar je SOS contacten, belt je Apple Watch de hulpdiensten en deelt je locatie. Hopelijk heb je deze functie nooit nodig.

Vergelijk de watches

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Series 9

41 mm of 45 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch SE

40 mm of 44 mm

Waterdicht

Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Ultra 2

49 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Vodafone OneNumber

OneNumber abonnement

Volledige vrijheid met OneNumber
Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar, ook zonder je telefoon op zak.

Gebruik eigen nummer

Gewoon op je eigen 06-nummer.

Apps en muziek

En je apps gebruiken en muziek luisteren.

3 maanden gratis OneNumber

Makkelijk te activeren en dagelijks opzegbaar.

Hoe bestel ik Vodafone OneNumber?

Dat is heel eenvoudig. Goed om te weten: je hebt een cellular Apple Watch nodig om OneNumber te kunnen gebruiken. En je moet natuurlijk Vodafone klant zijn. Kies hieronder de beste optie voor jou.

Ik ben klant en heb nog geen cellular Apple Watch

Bestel in een paar stappen je cellular Apple Watch en je OneNumber abonnement.

Ik ben klant én ik heb een cellular Apple Watch

Je bent er bijna. Bestel en activeer OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app.

Ik ben nog geen klant, wel heb ik een cellular Apple Watch.

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je OneNumber bestellen.

Ik ben nog geen klant én heb geen cellular Apple Watch

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je eenvoudig OneNumber en een cellular Apple Watch bestellen. 

Veelgestelde vragen

Met een Apple Watch kun je je gezondheid en fysieke activiteiten bijhouden, maar bijvoorbeeld ook bellen en betalen met Apple Pay. De Apple Watch SE beschikt bovendien over GPS, een always-on hoogtemeter, optische hartslagmeter en is waterbestendig tot 50 meter. Het toestel is daarom uitermate geschikt om je slaap, work-outs en gezondheid mee te monitoren.

De Apple Watch 8 beschikt over een aantal functies die de Apple Watch SE niet heeft:

  • Always-on display
  • Stofbestendig volgens IP6X
  • Temperatuursensoren
  • Zuurstofsaturatiesensor
  • ECG-functie- snelladen

Als het om de prijs-/kwaliteitverhouding gaat, dan is de Apple Watch SE vergelijkbaar met de iPhone SE. Het is namelijk een goedkoper model, met iets minder functies, dat voldoet voor de minder veeleisende gebruiker.

De Apple Watch SE is onder andere goedkoper omdat het toestel geen ECG-monitoring heeft, geen always-on beeldscherm heeft en over een 2.4 GHz wifi-chip beschikt in plaats van een 5 GHz chip.

De tweede generatie van de Apple Watch SE is geïntroduceerd in 2022 en ontvangt naar verwachting zijn laatste update in het jaar 2027.

Vodafone OneNumber is het digitale abonnement dat je afsluit om je mobiele nummer te koppelenaan je Apple Watch cellular. Dit doen wij via eSIM, een digitale simkaart in je smartwatch. Je smartwatch gebruikt dan data en belminuten uit je Vodafone abonnement.

Ja, om een smartwatch te kopen heb je een actief 06-nummer nodig die je kan koppelen aan je smartwatch. Als je die nog niet hebt, bekijk je hier onze Vodafone Sim Only abonnementen.

Vodafone OneNumber kost slechts € 5 per maand en is dagelijks opzegbaar.