Overslaan en ga naar inhoud

Apple Watch Cellular

Altijd verbonden, waar je ook bent, ook zonder telefoon op zak

Apple Watch Series 9 Cellular

Apple Watch Cellular bij Vodafone

Met de Apple Watch Cellular, ook wel Apple Watch LTE of Apple Watch 4G, ben je altijd en overal bereikbaar. Zelfs zonder telefoon op zak. Rondje hardlopen? Laat je telefoon lekker thuis en blijf toch bereikbaar. Handig toch?

Wat is Apple Watch Cellular?

De Apple Watch Cellular geeft je de mogelijkheid een digitale simkaart te koppelen aan je smartwatch. App, bel, sms en stream je muziek gewoon via je horloge. Zo heb je je telefoon dus niet nodig tijdens het sporten. 

Apple Watch Cellular

Hoe werkt het?

Er zijn 2 verschillende versies van de Apple Watch: de GPS versie en de Cellular versie. De GPS versie koppel je via je telefoon aan het internet. Je hebt dan altijd je telefoon nodig om berichten te ontvangen of te bellen via je smartwatch. De Apple Watch Cellular geeft je de mogelijkheid een digitale simkaart te koppelen aan je smartwatch. Deze digitale simkaart noemen we een eSIM. Met Vodafone OneNumber koppel je gemakkelijk je huidige telefoonnummer aan je horloge. Zo kan je bellen, appen, sms-en en muziek streamen, ook zonder telefoon op zak.

De Apple Watch Cellular herken je aan de rode ring op het wieltje aan de zijkant van de smartwatch.

Wat heb je eraan?

Tijdens het sporten zit zo'n telefoon alleen maar in de weg. Met de Apple Watch Cellular ben je altijd bereikbaar, houd je je sportresultaten bij en stream je je favoriete playlist om er volledig voor te kunnen gaan. Allemaal via je horologe, zonder telefoon.


Ook onderweg is je Apple Watch Cellular je redder in nood. Is je telefoon leeg? Dan neemt je horloge het gewoon over! Bel, sms en app via je smartwatch.

Apple Watch Cellular voordelen
OneNumber

OneNumber

Met OneNumber van Vodafone gebruik je jouw eigen vertouwde telefoonnummer ook op je smartwatch. Het enige wat je nodig hebt is een Apple Watch Cellular en OneNumber. Ontvang belangrijke meldingen, berichten en oproepen rechtstreeks op je pols, zonder dat je voortdurend je telefoon hoeft te checken. Of je nu onderweg bent, aan het sporten of gewoon je handen vol hebt, met OneNumber blijf je moeiteloos verbonden met de mensen en informatie die voor jou belangrijk zijn.

Hoe bestel ik Vodafone OneNumber?

Dat is heel eenvoudig. Goed om te weten: je hebt een cellular Apple Watch nodig om OneNumber te kunnen gebruiken. En je moet natuurlijk Vodafone klant zijn. Kies hieronder de beste optie voor jou.

Ik ben klant en heb nog geen cellular Apple Watch

Bestel in een paar stappen je cellular Apple Watch en je OneNumber abonnement.

Ik ben klant én ik heb een cellular Apple Watch

Je bent er bijna. Bestel en activeer OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app.

Ik ben nog geen klant, wel heb ik een cellular Apple Watch.

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je OneNumber bestellen.

Ik ben nog geen klant én heb geen cellular Apple Watch

Kies dan eerst het mobiel abonnement dat het beste bij jou past. Hierna kan je eenvoudig OneNumber en een cellular Apple Watch bestellen. 

Veelgestelde vragen

Bij een Cellular Apple Watch staat er een rode of oranje ring op de crown (de draaiknop aan de zijkant). Staat er geen rode of oranje ring op de crown? Dan heb je naast je smartwatch ook altijd je telefoon of wifi nodig omverbinding te maken.

Alleen wanneer je watch niet verbonden is met je telefoon, verbruikt de smartwatch iets meer batterij dan wanneer je telefoon wel in de buurt is. Je watch is dan namelijk rechtstreeks verbonden met het mobiele netwerk. Taken die normaal gesproken worden gedaan door je telefoon, worden dan gedaan door je smartwatch zelf.

Ja, om een smartwatch te kopen heb je een actief 06-nummer nodig die je kan koppelen aan je smartwatch. Als je die nog niet hebt, kun je hier onze Vodafone Sim Only abonnementen bekijken.

Alle smartwatches die Vodafone aanbiedt hebben de cellular functie. Op dit moment zijn dat de Apple Watch SE (40 mm en 44 mm), Apple Watch Series 9 (41 mm en 45 mm) en de Apple Watch Ultra 2.

Vodafone OneNumber is het digitale abonnement dat je afsluit om je mobiele nummer te koppelen aan je smartwatch. Dit doen wij via eSIM een digitale simkaart in je smartwatch. Je smartwatchgebruikt dan data en belminuten uit je Vodafone abonnement.

Absoluut. Je kan het Vodafone OneNumber abonnement ook ‘los’ bestellen.

Vodafone OneNumber kost slechts € 5 per maand en is dagelijks opzegbaar.