Overslaan en ga naar inhoud

Ervaar volledige vrijheid met OneNumber voor smartwatch

Het zakelijke abonnement voor je smartwatch

Altijd bereikbaar op uw smartwatch, ook zonder telefoon op zak

Een frisse neus halen, een bakkie scoren bij de automaat, of een praatje maken met een collega elders in het pand of land? Neem uw telefoon vooral níet mee. Met Vodafone OneNumber bent u namelijk altijd en overal in Nederland bereikbaar op uw smartwatch met eSim, ook zonder telefoon op zak. Wij bieden verschillende Apple watches waarmee u nooit een belangrijke zakelijke oproep mist.

Vodafone OneNumber

Hét digitale abonnement voor uw smartwatch

Vodafone OneNumber is hét digitale abonnement voor uw smart watch. Koppel OneNumber aan uw bestaande zakelijke Vodafone Red Pro of Biz Basic abonnement en laat uw smartwatch gebruikmaken van dezelfde bel- en databundel. De video legt in 45 seconden precies uit hoe het werkt!

  • Altijd bereikbaar, ook zonder telefoon op zak
  • Eenvoudig via uw eigen 06-nummer
  • Ook zonder telefoon apps gebruiken en muziek luisteren

Laat uw telefoon thuis met OneNumber voor smartwatch

Eén nummer

Door OneNumber te koppelen aan uw bestaande zakelijke Vodafone Red Pro of Biz Basic abonnement houdt u één nummer en maakt uw smartwatch met eSim gebruik van de daaraan gekoppelde bel- en databundel.

Overal verbonden

Met OneNumber hoeft u niet steeds uw telefoon mee te nemen om bereikbaar te zijn. Uw smartwatch functioneert met OneNumber namelijk ook prima zonder iPhone in de buurt

Rentevrij aflossen

Net begonnen met ondernemen of wilt u de liquide middelen gewoon graag op peil houden? U kunt uw smart watch aflossen in maandelijkse, rentevrije termijnen waarbij u zelf het termijnbedrag kiest. 

Hoe bestel ik OneNumber?

OneNumber vraagt u heel eenvoudig aan voor € 4,13 per maand. Opzeggen kan dagelijks. Om OneNumber te gebruiken heeft u twee dingen nodig: een cellular Apple Watch en een Vodafone Zakelijk abonnement (Red Pro of Biz Basic). Kijk hieronder welke situatie bij u past.

Ik heb al een Vodafone Zakelijk abonnement, maar heb nog geen cellular Apple Watch
Controleer of uw Vodafone Zakelijk abonnement een Red Pro of een Biz Basic abonnement betreft. Is dit het geval? Dan bestelt u in slechts enkele stappen uw Apple Watch en OneNumber. 

Ik heb al een Vodafone Zakelijk abonnement én een cellular Apple Watch
Heeft u al een Red Pro of Biz Basic abonnement van Vodafone én een cellular Apple Watch? Dan bestelt en activeert u OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app op uw iPhone.

Ik heb nog geen Vodafone Zakelijk abonnement, maar heb wel al een cellular Apple Watch
Kies dan eerst voor een Red Pro of Biz Basic abonnement van Vodafone Zakelijk. Daarna activeert u OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app op uw iPhone.

Ik heb nog geen Vodafone Zakelijk abonnement en ook nog geen Apple Watch
Kies dan eerst voor een Red Pro of Biz Basic abonnement van Vodafone Zakelijk. Daarna bestelt u eenvoudig een Apple Watch naar keuze en activeert u OneNumber via de Apple Watch app.

Apple Watch bij Vodafone Zakelijk

Doet u al zaken op een Apple iPhone (XR of nieuwer)? Dan is een Apple Watch daarop de perfecte aanvulling. Samen met OneNumber mist u nooit meer een belangrijk gesprek of bericht.

Bekijk hieronder de verschillende Apple Watch modellen.

Apple Watch bij Vodafone Zakelijk
Apple Watch SE 2022 bij Vodafone Zakelijk

Apple Watch SE 2022

De elegante Apple Watch SE 2022 is de nieuwere versie van het succesvolle model uit 2020. Deze waterbestendige smart watch beschikt over een helder Retina-scherm, de Apple S8 chip en een heerlijk snelle dual-core processor. Met de Apple Watch SE blijft u altijd en overal eenvoudig in contact met uw (zakelijke) relaties. Bovendien helpt u met deze smartwatch uw gezondheid een handje, door bijvoorbeeld hartslag en sportprestaties goed bij te houden.

De Apple Watch SE 2022 heeft een aluminium behuizing en wordt geleverd met een zwarte polsband (one size fits all).

Apple Watch Series 9

De water- en stofbestendige Apple Watch 9 houdt uw gezondheid scherp in de gaten. Deze Wopvolger van de Apple Watch 8 geeft onder meer inzicht in hoe lang en diep u slaapt en biedt diverse apps waarmee u elke werkdag op uw allerbest start. Zo kunt u bijvoorbeeld een gedetailleerd beeld van uw menstruatiecyclus laten creëren op basis van uw lichaamstemperatuur. Of gebruik het seintje van de vitamine-app zodat u nooit meer vergeet uw medicatie of vitamines op tijd in te nemen.

De Apple Watch Series 9 heeft een aluminium behuizing en wordt geleverd met een zwarte polsband (one size fits all).

Apple Watch Series 9 bij Vodafone Zakelijk
Apple Watch Ultra 2 bij Vodafone Zakelijk

Apple Watch Ultra 2

Gaat u in uw vrije tijd het (outdoor) avontuur niet uit de weg? Dan is de water- en stofbestendige Apple Watch Ultra 2 voor u de beste match. Dit robuuste sporthorloge biedt met 49 mm het grootste Retina-display. Bovendien beschikt de Apple watch Ultra 2 over een batterij die tot wel 36 uur meegaat. Dat maakt deze smart watch niet alleen ideaal tijdens een lange trektocht, maar ook als u de oplader bent vergeten mee te nemen naar de zaak.

De Apple Watch Ultra 2 heeft een titanium behuizing en voor de (one size fits all) polsband kunt u kiezen uit 7 kleuren.

Vergelijk de cellular Apple smartwatches

Lever uw oude smartwatch in

Heeft u een Wifi Only of oudere smartwatch en zou u graag overstappen naar een cellular Apple Watch? Draagt u nu de Apple watch 8 en heeft de series 9 uw interesse gewekt? Lever uw oude smartwatch bij ons in en ontvang direct een leuke inruilpremie. 

Check bij onze Inruildeals wat uw oude device waard is.

Lever uw oude smartwatch in

Daarom kiest u Vodafone Zakelijk

Overal in europa uw bundel gebruiken, ook in Turkije

Overal in Europa uw bundel gebruiken, ook in Turkije

Geen BKR-registratie, wel belastingvoordeel

Geen BKR registratie, wél belastingvoordeel

Service waar u op kunt vertrouwen

Service waar u op kunt vertrouwen

Veelgestelde vragen over smartwatches met abonnement

Als u een cellular smartwatch wilt koppelen aan een 06-nummer moet u bij ons een actief 06-nummer hebben. Heeft u dit nog niet, sluit dan eerst een Red Pro of een Biz Basic abonnement bij ons af.

Heeft u al een Red Pro of een Biz Basic abonnement van Vodafone én ook al een cellular Apple Watch? Dan bestelt en activeert u OneNumber eenvoudig via de Apple Watch app op uw iPhone:

  • Open de Watch-app op uw iPhone via deze link: itms-watchs://
  • Ga naar 'Mobiel netwerk' en kies 'Configureer mobiel netwerk'
  • Log in met uw My Vodafone account en kies bij 'Bestellen' voor OneNumber
  • OneNumber wordt binnen enkele ogenblikken geactiveerd en is klaar voor gebruik

Dat kan, maar zonder OneNumber beschikt u niet over eSIM. Uw smartwatch werkt dan alleen via wifi of Bluetooth en u moet uw telefoon in dat geval alsnog altijd bij u dragen.

Op dit moment bieden wij alleen smart watches van Apple aan. Om gebruik te kunnen maken van OneNumber in combinatie met een Apple watch dient u te beschikken over een iPhone XR of nieuwer.

Jazeker, als klant van Vodafone kunt u de smartwatch rentevrij in maandelijkse termijnen betalen. U bepaalt zelf het termijnbedrag. Het is mogelijk om bij aanschaf een aanbetaling te doen, maar dit hoeft niet. Zegt u OneNumber op terwijl u de smartwatch nog aan het afbetalen bent, dan kunt u ervoor kiezen om in maandelijkse termijnen te blijven aflossen, óf het resterende bedrag in één keer af te lossen.

Op dit moment bieden wij alleen smartwatches van Apple aan.

De Apple Watches zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Ongeacht het formaat behuizing dat u kiest, wordt de smartwatch geleverd met een one size fits all polsband. Zo weet u zeker dat hij altijd past.

Een cellular smartwatch is een smartwatch waarin een digitale simkaart (een 'eSIM') past. Hiermee kunt u internetten op uw smartwatch, zonder tussenkomst van uw iPhone. U herkent een cellular smartwatch aan de rode ring op de draaiknop aan de zijkant van de watch.