Overslaan en ga naar inhoud

Digital marketing op V-Hub

Ondernemen is risico’s nemen, slagen of falen, ervan leren en nieuwe kansen zoeken. Kennis opdoen is essentieel. In dit digitale tijdperk kunt u niet genoeg weten over digital marketing. Die kennis verrijkt u hier, op V-Hub!  Direct toepasbaar, dus u kunt meteen aan de slag.

Overige artikelen

Wat 'n SEO-checker voor uw website doet (en het is meer dan u denkt)

In onze snelle digitale wereld is een sterke en zichtbare online aanwezigheid van vitaal belang voor zakelijk succes. Zeker als u een klein of middelgroot bedrijf bent dat moet concurreren in het drukke digitale landschap. Dat is waar een zoekmachine optimalisatie (SEO) checker een game-changer kan zijn.

Hoe u AI kunt toepassen in digital marketing (met infographic)

AI is een van de krachtigste tools die een bedrijf tot zijn beschikking kan hebben. In dit artikel onderzoeken we hoe AI kan worden gebruikt om je marketingactiviteiten te verbeteren, van het maken van content tot het automatiseren van klantinteracties.

Elke post raak: de voordelen van een social media kalender

Social media zijn een essentieel onderdeel van de marketing voor vrijwel elk bedrijf. Het maken van een inhoudskalender kan het beheer van social media gemakkelijker maken voor u en uw team. Haal dus het meeste uit elke post door een kalender voor social media content te maken. Wij laten u zien hoe.

Wat is PPC? En hoe ontwikkelt u een PPC-campagne die werkt?

Als u succesvol wilt zijn met uw bedrijf, dan moet u de belangrijkste digitale marketingconcepten en -strategieën begrijpen. Neem bijvoorbeeld PPC, oftewel Pay-Per-Click advertising. Als u zich ooit hebt afgevraagd wat PPC is of hoe u het potentieel ervan kunt benutten, lees dan verder. 

Wat Threads is en wat kunt u er mee kunt (of moet) voor uw bedrijf

Threads is als nieuw sociaal medium klaar voor gebruik in Nederland. Wat is het? Welke kansen biedt deze schijnbare mengvorm van Instagram en X? Hoe kunnen bedrijven via social media marketing met Threads hun merken of expertises laten groeien? V-Hub legt het uit, met advies van digital marketing expert Antal de Waij.

Dit zijn social media trends waar uw bedrijf in 2024 van kan profiteren

Digital marketing is een voortdurend veranderend vakgebied, waarin altijd iets te leren is. Daarom is het essentieel dat bedrijven bij blijven en inspelen op trends en sentimenten onder het publiek. We hebben de social media trends op een rij gezet waar u met uw bedrijf op moet letten en die u kunt gebruiken in 2024.

Is uw website oké? Met deze actielijst kunt u ‘m checken

Is uw website klaar om uw merk, organisatie, producten en diensten te presenteren? Ontdek hoe u met een aantal eenvoudige acties de prestaties van uw website kunt checken en verbeteren. Zet ‘clicks’ om in orders en maak van bezoekers klanten!

Digital Marketing Serie #11: Zo stelt u TikTok in voor uw bedrijf

TikTok is uitgegroeid tot een van de populairste social media platforms en is nog steeds aan het groeien. Uw bedrijf promoten via TikTok Ads heeft daarom vele voordelen. In dit artikel leest u hoe adverteren op TikTok werkt.

AVG voor ondernemers - wat betekent het voor uw bedrijf?

Regels en wetten rondom privacy en databescherming worden steeds strenger; iets waar u als ondernemer wellicht al mee te maken heeft. De AVG is een van die wetten en staat voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Maar wat betekent AVG voor uw business? In dit artikel vertellen we wat de AVG voor u als ondernemer inhoudt en waar u op moet letten.

Digital marketing, voor succesvol ondernemen

Ondernemen is risico’s nemen, slagen of falen, ervan leren en nieuwe kansen zoeken. Kennis van en ervaring met digital marketing is in het digitale tijdperk esentieel. Op V-Hub vindt u op dit terrein een schat aan nuttige, direct toepasbare praktijklessen en praktische tips. Direct toepasbaar, dus u kunt direct aan de slag!

Digital Marketing: lees er alles over

Scoren met social media? Leer het met de digital marketing serie

Wilt u social media echt voor uw bedrijf laten werken, begin dan meteen goed. In onze achtdelige serie over digital marketing praten wij u met heldere, praktische tips, checklists en do’s & don’ts bij. Alles over SEO, Google Analytics, technische website optimalisatie en meer: ga meteen aan de slag.

Blijf leren en ontwikkelen met Udemy

Als ondernemer bent u nooit uitgeleerd. Gelukkig werkt V-Hub samen met Udemy, 's werelds grootste marktplaats voor online leermiddelen. Met Udemy kunt u belangrijke online vaardigheden voor de dagelijkse bedrijfsvoering bijschaven. Er zijn geen inschrijvingskosten, er zijn ook geen ingewikkelde downloads. Log gewoon in en blader door honderden gratis cursussen.

Digital Marketing: lees er alles over
Digital Marketing: lees er alles over

Zakelijke klant? Profiteer van een schat aan leerkansen met Unlimited Learning

Als partner in digitalisering weet VodafoneZiggo dat investeren in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling leidt tot zakelijk succes. Daarom kunnen zakelijke klanten gebruikmaken van een selectie van het online aanbod dat beschikbaar is via het leerplatform Unlimited Learning. Als klant heeft u een keuze uit 250 trainingen, webinars, podcasts en cursussen, variërend van online marketing, arbo-wetgeving en boekhouden tot mindfulness en yoga.