Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

V-Hub, kenniscentrum voor ondernemers

Inspiratie, ideeën en advies voor ondernemers. Alles over veilig hybride werken, digitalisering en ondernemen, op één plek!

Josh Veldhuizen over werk-privé: “Ik ben 'n geoefend loslater”

Josh Veldhuizen is de vrouw achter het succesvolle modelabel JOSH V. Ze runt een groeiend mode-imperium en geeft haar volgers via haar social kanalen een inkijkje in haar dagelijks leven. Samen met haar man Nick, dochters Alexis (5), Elodi (3) en haar twee bonuskids Nino (17) en Luèn (15) woont Josh in Laren.  

100 Dagen om antwoorden te vinden op serieuze IoT-uitdagingen

Hoe kunnen drie grote bedrijven en twee startups samen in honderd dagen een grote uitdaging oplossen, met gebruikmaking van Internet of Things technologie? Dat is de grote opgave van de IoT Challenge van Vodafone Business. Het startschot is gegeven, de tijd loopt!

#Techtalk 7: Saskia Nijs: Zo werken we in de toekomst samen

Zijn mensen of juist technologie leidend in uw bedrijf? Al vanaf de jaren ‘80 zijn we steeds meer gaan werken. Eigenlijk is dat gek, omdat technologie ons veel werk uit handen zou kunnen nemen. Daarom kunt u zich afvragen: zet u technologie wel op de juiste manier in voor uw bedrijf? In #techtalks vertelt Saskia Nijs – columnist, bestuurder en toezichthouder - hoe u menselijke vaardigheden het beste combineert met de mogelijkheden van technologie.

Techsplainer video: hoe ziet de ideale cloud werkplek er uit?

Voordat ‘de cloud’ bestond, werkten we lokaal op een laptop of desktop. Software en documenten waren toen altijd lokaal opgeslagen. Dat is niet meer van deze tijd: een cloud werkplek heeft deze rol vervangen. Maar wat is de cloud eigenlijk? En hoe zet u het in voor uw bedrijf? We leggen het voor u uit en delen hoe de ideale cloud werkplek eruit ziet.

Kurk én motor van onze economie: feiten & cijfers over het mkb

Het mkb, dat zijn bedrijven tot 250 medewerkers en met een jaaromzet van maximaal €50 miljoen, vormt de kurk én de motor van de economie. Maar wat zijn dat voor bedrijven? In welke sectoren en regio's zijn ze dik of dunner gezaaid? We zochten het uit.

3 Tips om deze zomer aan uw ontwikkeling als zzp’er te werken

Voor de zzp’er kan de zomerperiode – komkommertijd – een rustige én uitdagende tijd zijn. Minder opdrachten betekent minder werk, maar ook meer tijd om te investeren in jezelf. Kim Trotz (foto boven), founder van freelanceplatform The Freelance Qommunity, geeft drie tips, die overigens ook uitstekend werken voor wie geen freelancer of ‘eenpitter’ is.

V-Hub maakt het persoonlijk

V-hub gaat uitbreiden! U kunt nu al gebruik maken van de nieuwe functies. Als u een account aanmaakt, krijgt u gepersonaliseerde artikelen en een digitaal advies op maat voor uw bedrijf. 

Wat is V-Hub - Vodafone Zakelijk

Wat is V-Hub?

Op V-Hub vindt u inspiratie, ideeën en advies voor het midden- en kleinbedrijf. Over security, over veilig hybride werken, digitalisering, duurzaam denken en doen. Over alles wat u nodig heeft om succesvol(ler) te ondernemen, op één plek! Ook vindt u er My V-Hub, waar u de voortgang van uw digitalisering kunt testen en waar u een actieplan op maat krijgt – met gericht en neutraal gratis advies!  

Waar kan V-Hub u mee helpen?

Ondernemende mensen vormen het kloppend hart van onze economie. Met inspirerende artikelen en met gratis, onpartijdig en bruikbaar advies helpen wij zzp’ers, mkb’ers en grotere bedrijven vooruit. Wij laten u de trends zien en de mogelijkheden van nieuwe technologie. En: we vertellen en demonstreren hoe ondernemend Nederland kan aanhaken bij de ontwikkelingen. Vodafone Business selecteert voor u op V-Hub de informatie die er echt toe doet. 

Wat is V-Hub - Vodafone Zakelijk

Onafhankelijk advies voor uw business

Krijg 1-op-1 advies van een V-Hub adviseur