Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Kleinzakelijk

Waarom video belangrijk is voor uw marketing en SEO (+ productietips)

Hier is onze gids voor het plannen en produceren van boeiende videocontent voor uw bedrijf, en waarom het deel moet uitmaken van uw SEO-strategie.

BTW en BKR-vrij ondernemen: voordeel voor kleine ondernemers

De arbeidsmarkt is overspannen, inflatie ramt op de deur en kosten stijgen de pan uit. Daar hebben niet alleen de grote jongens last van, maar ook klein ondernemers moeten zwoegen. Op welke kosten gaat u besparen? En welke ondernemersvoordeeltjes kunt u nu écht niet meer laten liggen? Op het gebied van telecom zijn er al een aantal oplossingen die u als ondernemer soelaas bieden. We nemen ze met u door.

Priority, het waardevolle platform met beloningen voor u en uw relaties

Een zakelijke relatie trakteren op een onvergetelijke ervaring? Medewerkers naar een spetterend festival laten gaan? Of er gewoon zelf van genieten, met vrienden? Het Priority platform maakt het mogelijk – exclusief voor klanten van Vodafone en Ziggo. Gewoon, via de My Vodafone app. 

Hybride werken en cybercrime: hoe blijven u en uw data veilig?

Hybride werken is stevig verankerd in veel organisaties - het is een blijvertje voor werkend Nederland. Cybercriminelen maken daar misbruik van. Ontdek aan de hand van deze tips en adviezen hoe u online veilig blijft terwijl u overal werkt. 

De beste samenwerkingstools voor creatief/productief hybride werken

Afstand hoeft geen barrière te zijn voor effectief teamwork. Ontdek enkele van de beste samenwerkingstools in de cloud op de markt en zie hoe ze de creativiteit en productiviteit uw bedrijf een boost kunnen geven.

De 8 meest gemaakte fouten bij security kleine bedrijven

Cybercrime kan bedrijven hard treffen en vooral kleinere organisaties kunnen zich na een aanval niet zo snel herstellen. Nu cybercriminelen kleine bedrijven als zwakkere doelwitten zien, is het belangrijk dat u cyberbedreigingen vóór bent. Voorkom daarbij de acht meest gemaakte fouten op het gebied van cyberbeveiliging.