Overslaan en ga naar inhoud

Alles over digitalisering

De wereld digitaliseert – elke dag biedt nieuwe mogelijkheden. Wat doet nieuwe technologie op termijn voor uw bedrijf? Breng uw bedrijf naar de toekomst!

Overige artikelen

6 AI-apps waarvan uw bedrijf direct profijt heeft

Heeft u het gevoel dat u de AI-boot hebt gemist? Dit is uw kans om de achterstand in te halen: hier zijn zes handige AI-tools waarmee u meteen 'aan de bak' kunt.

E-accessibility: zijn mensen met beperking écht welkom op uw site?

Een online bestelling plaatsen, een formulier invullen of even browsen door de laatste nieuwsupdates: voor meer dan 2 miljoen Nederlanders met een beperking zijn dit lastige of zelfs onmogelijke handelingen. Digitale toegankelijkheid, ofwel ‘e-accessibility’, is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat is op de eerste plaats schrijnend, maar ook zonde voor u als ondernemer. Hoeveel potentiële klanten loopt u mis door een 'slechte' website of app? 

ChatGPT voor het MKB: 10 tips om er echt mee aan de slag te gaan

ChatGTP is een prachtige tool, maar hoe zet u het in om uw mkb-bedrijf echt vooruit te helpen? V-Hub maakt het u makkelijk, met deze lijst van 10 ideeën voor slim en praktisch gebruik van ChatGPT. 

Creatief ondernemer Ron Simpson checkt op 40 meter: “Werkt gewoon”

Heel Nederland weet het inmiddels: met Vodafone Business werk je snel, soepel en veilig: ‘Werkt gewoon!’ Ron Simpson, creatief ondernemer, ging onlangs wel heel ver om de claim van Vodafone Business te checken: hij klom in de veertig meter hoge ‘spectacular’ van Vodafone Business bij Nieuwegein. Bibberend van de kou én van de hoogtevrees was het oordeel van Ron: “Inderdaad, werkt gewoon!”

Beelden maken met GenAi: een technologisch cadeautje

Nog geen jaar geleden werd ChatGPT de wereld ingeslingerd. OpenAi, de maker van dit verse staaltje GenAi zat na de lancering echter niet stil. Binnen no time lanceerde het bedrijf een geoptimaliseerde versie die niet alleen teksten panklaar maakt, maar ook visuele content kan creëren. “Het maken van beeld is nog nooit zo eenvoudig geweest als in het afgelopen half jaar. Een technologisch cadeau”, glundert Sven Fase, Creative Innovation Expert bij VodafoneZiggo 

Experience Center pilot voor mkb smaakt naar meer

Twee mkb-bedrijven hebben zich onlangs in het Experience Center van Vodafone Business in Utrecht uitgebreid kunnen oriënteren op de noodzaak en mogelijkheden van digitalisering, in heden en toekomst. Nadat het concept van het Experience Center eerder al een succes was bij een aantal grote bedrijven, leverde ook deze pilot voor mkb’ers een schat aan inzichten op voor de deelnemers van de bedrijven die zich hadden aangemeld. 

Hoe houdt u leuk werk leuk? (spoiler: met tech die werkt)

Wie overal en op ieder moment kan werken, ervaart volledige vrijheid. En dankzij slimme tools blijft er meer tijd over voor het leuke werk. Technologie maakt het werk voor bijna de helft van werkend Nederland beter, zo blijkt uit . Consumentenpsycholoog Patrick Wessels had niet anders verwacht: ‘goede technologie werkt als een psychologische toverstaf’.

Stoomcursus AI: hoe schrijft u de slimme, effectieve prompt

Wist u dat Artificial Intelligence (AI) ook een creatieve partner kan zijn in uw brainstormsessies, marketingstrategieën en zelfs bij het personaliseren van shoppingervaringen? In dit artikel leest u hoe u een 'prompt' schrijft die AI stimuleert grensverleggende ideeën en strategieën te bedenken. Het volgende topidee kan het resultaat zijn van een, slimme, goed geformuleerde 'prompt'!

Vier ideeën waarmee AI ook uw bedrijf vooruit kan helpen

Sceptisch over Artificial Intelligence (AI)? Vraagt u zich af wat de technologie nu echt voor uw bedrijf kan doen? Steeds meer ondernemers zoeken wegen om AI-technologie te integreren in hun bedrijfsprocessen om slimmer, beter en sneller te kunnen werken. In dit artikel geven wij u vier voorbeelden van artificial intelligence die u als ondernemer op ideeën kunnen brengen. Zo komt de praktische toepassing van AI wel heel dichtbij…

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.