Overslaan en ga naar inhoud

Connectiviteit

Koningsdag in Emmen: met een beetje hulp van Vodafone Business

Blije gezichten in Emmen, na de geslaagde viering van Koningsdag in de stad, met de koninklijke familie te gast. Een feestdag waaraan Vodafone Business, dankzij de visie van het organisatiecomité, mocht bijdragen.

Creatief ondernemer Ron Simpson checkt op 40 meter: “Werkt gewoon”

Heel Nederland weet het inmiddels: met Vodafone Business werk je snel, soepel en veilig: ‘Werkt gewoon!’ Ron Simpson, creatief ondernemer, ging onlangs wel heel ver om de claim van Vodafone Business te checken: hij klom in de veertig meter hoge ‘spectacular’ van Vodafone Business bij Nieuwegein. Bibberend van de kou én van de hoogtevrees was het oordeel van Ron: “Inderdaad, werkt gewoon!”

VanMoof onder McLaren Applied door met VodafoneZiggo's IoT-tech

VanMoof leeft! Het iconische fietsenmerk gaat een nieuwe toekomst tegemoet met e-stepbedrijf Lavoie, onderdeel van het Britse McLaren Applied. Daarmee breken ook nieuwe tijden aan voor de slimme IoT-oplossingen van het merk, powered by VodafoneZiggo. McLaren Applied heeft met de curatoren en met VodafoneZiggo vastgelegd dat ook de IoT-samenwerking weer springlevend is, tot minimaal maart 2025. Waar gebruikt VanMoof de VodafoneZiggo's IoT-tech voor? Dit verhaal legt het uit.

Weheat: ‘Data-driven verwarmen’ met IoT-tech van Vodafone

Door slim te innoveren verovert Weheat in hoog tempo de markt met een duurzame warmtepomp die is uitgerust met IoT-technologie met een 4G-connectie, geleverd door Vodafone Business. “De IoT-technologie vereenvoudigt en versnelt de installatie. Ook biedt IoT voordelen bij onderhoud en storingen en maakt het slimmer verwarmen mogelijk, wat goed is voor de portemonnee en het milieu”, legt Weheat salesmanager Jan van Boxmeer uit.

Wat is het verschil tussen AR en VR?

Het wordt steeds normaler om virtueel te communiceren, werken en ontspannen. Het dagelijkse leven staat bol van digitale technologieën zoals virtual reality en augmented reality. Wat is precies het verschil tussen VR en AR? En wat kunt u er precies mee? Ontdek in dit artikel de verschillen, mogelijkheden en voorbeelden van AR en VR.

Wat kan Internet of Things (IoT) nu al voor uw bedrijf betekenen?

Een technologie die bedrijfsprestaties verbetert, schokken in de markt opvangt én makkelijk kan meeschalen met groei en krimp? Klinkt missschien als toekomstmuziek, maar ze is al volop in gebruik. Ontdek wat Internet of Things (IoT) nu voor uw bedrijf kan betekenen.