Overslaan en ga naar inhoud

Connectiviteit

Overige artikelen

Weheat: ‘Data-driven verwarmen’ met IoT-tech van Vodafone

Door slim te innoveren verovert Weheat in hoog tempo de markt met een duurzame warmtepomp die is uitgerust met IoT-technologie met een 4G-connectie, geleverd door Vodafone Business. “De IoT-technologie vereenvoudigt en versnelt de installatie. Ook biedt IoT voordelen bij onderhoud en storingen en maakt het slimmer verwarmen mogelijk, wat goed is voor de portemonnee en het milieu”, legt Weheat salesmanager Jan van Boxmeer uit.

5 minutes

Wat is het verschil tussen AR en VR?

Het wordt steeds normaler om virtueel te communiceren, werken en ontspannen. Het dagelijkse leven staat bol van digitale technologieën zoals virtual reality en augmented reality. Wat is precies het verschil tussen VR en AR? En wat kunt u er precies mee? Ontdek in dit artikel de verschillen, mogelijkheden en voorbeelden van AR en VR.

4 minutes

Koper gevonden: hoop voor iconisch fietsenmerk VANMOOF

VANMOOF is failliet, leve VANMOOF! De curatoren van het iconische fietsenmerk hebben met e-stepbedrijf Lavoie, onderdeel van het Britse McLaren Applied een koper gevonden die VANMOOF een nieuwe toekomst kan bieden. Lavoie koopt een merk dat op het hoogtepunt van het succes VANMOOF ieder uur ergens ter wereld een fiets verkocht. Per jaar ging zo’n 10.000 keer een Nederlands product over de toonbank, waarin slimme IoT-oplossingen zijn verwerkt. Dit artikel vertelt het IoT-verhaal van VANMOOF. Bewust geschreven in de tegenwoordige tijd, want VANMOOF leeft weer!

5 minutes

Wat kan Internet of Things (IoT) nu al voor uw bedrijf betekenen?

Een technologie die bedrijfsprestaties verbetert, schokken in de markt opvangt én makkelijk kan meeschalen met groei en krimp? Klinkt missschien als toekomstmuziek, maar ze is al volop in gebruik. Ontdek wat Internet of Things (IoT) nu voor uw bedrijf kan betekenen.

4 minutes

Vodafone innoveert: hulpdiensten testen ‘kritieke communicatie’

50 hulpverleners. 3 landen. 24 uur. Een bende drugssmokkelaars wordt achtervolgd vanuit België, dwars door Nederland, tot in Duitsland. Een live test van kritieke communicatie tussen hulpdiensten uit meerdere landen. Resultaat: missie geslaagd voor Vodafone met technologiepartner Airbus.

5 minutes

5 bedrijfsnetwerk-frustraties – en wat u er aan kunt doen

U heeft flink geïnvesteerd in uw bedrijfsnetwerk, zodat u en uw collega’s zo veilig en productief mogelijk kunnen werken. Maar als puntje bij paaltje komt, is dat netwerk minder flexibel dan u zou willen. Met Vodafone Flex, dat werkt op basis van SD-WAN technologie, is dit niet langer een probleem. Jo Smits, Senior Portfolio Manager Vodafone, licht vijf situaties toe waarbij Flex de oplossing biedt.

4 minutes