Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Creatief ondernemer Ron Simpson checkt op 40 meter: “Werkt gewoon”

Heel Nederland weet het inmiddels: met Vodafone Business werk je snel, soepel en veilig: ‘Werkt gewoon!’ Ron Simpson, creatief ondernemer, ging onlangs wel heel ver om de claim van Vodafone Business te checken: hij klom in de veertig meter hoge ‘spectacular’ van Vodafone Business bij Nieuwegein. Bibberend van de kou én van de hoogtevrees was het oordeel van Ron: “Inderdaad, werkt gewoon!”

Ron Simpson, creatief ondernemer, beklom een snelwegmast om aan het mkb en bedrijfsleven te laten zien dat de technologie van Vodafone Business overal veilig werkt. De actie vond plaats in het kader van de crossmediale campagne van Vodafone Business, Werkt Gewoon. Bekijk Ron's video!

Als partner voor ondernemers laat Vodafone Business zien dat zij de beste digitale oplossingen biedt die een bedrijf helpen slagen, op welke plek dan ook. Met dat idee heeft Vodafone Business in de Randstad drie grote ‘spectaculars’ – XXL billboards – om de boodschap van overal snel en veilig werken over te brengen op het grote publiek. Bij Utrecht en Amsterdam lijkt de houten figuur bovenop de installatie net echt, maar in Nieuwegein was deze dat ook werkelijk. 

“Het is oké!”

Als onderdeel van een ‘eenspersoonschallenge’ was Ron Simpson onder herfstachtige omstandigheden naar de top geklommen. Op een stoel die op de spectacular was gemonteerd – inclusief gordels om de challenge veilig te laten verlopen – nam Ron plaats. De laptop ging open, de ondernemer checkte zijn mail, startte een Teams meeting op en concludeerde: “Het is oke! Mag ik nu weer naar beneden?”

Eenmaal veilig op de grond, zei Ron: “Als ondernemer is het van belang dat je digitale oplossingen werken. Je bent veel onderweg en op verschillende plekken dus het is belangrijk dat een partner als Vodafone Business je kan garanderen dat jouw technologie gewoon werkt en veilig is, waar je ook bent.”  

Creatief ondernemer Ron Simpson checkt op 40 meter: “Werkt gewoon”

Belangrijke boodschap

Natuurlijk was het optreden van de Simpson op grote hoogte boven het forensenverkeer een over-the-top stunt om een belangrijke boodschap helder te maken: medewerkers kiezen tegenwoordig voor vrijheid om te werken waar en hoe ze willen. Of dat nu thuis, op kantoor, onderweg of op locatie is. Vodafone Business adviseert dagelijks bedrijven hoe zij slimme oplossingen kunnen gebruiken om van elke locatie effectief te kunnen werken. En brengt daarbij eersteklas, gespecialiseerde beveiligingspartners allemaal samen onder één dak. En nog belangrijker, zegt Vodafone Business: we werken niet alleen met u samen om de juiste oplossingen te vinden, maar we helpen ook bij de integratie ervan.

Creatief ondernemer Ron Simpson checkt op 40 meter: “Werkt gewoon”

Over Ron Simpson

Serie-ondernemer Ron Simpson richtte verschillende succesvolle bedrijven op en werkte samen met partijen als Red Bull, Nike, Bacardi, ID&T, Sony en Moët & Chandon. Hij is veelgevraagde spreker en host en deelt zijn kennis met iedereen die daar oren naar heeft: van jonge studenten tot billionaire CEO’s.

Bekijk de video van Ron's avontuur!

Hoe berichtte Ron Simpson over zijn avontuur op grote hoogte? Bekijk zijn video!