Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Laat uw medewerkers excelleren

Want wie het potentieel van zijn medewerkers ontketent, is klaar voor de uitdagingen van morgen.

De medewerker van nu

De moderne werkomgeving is complex en een uitdaging voor u en uw medewerkers. Het nieuwe samenwerken is naadloos op afstand, of hybride. Vodafone Business helpt u daarmee – we laten zien welke winst er is te maken.

De volgende fase van werken op afstand in een digitale werkomgeving is gestart. Behoeften van medewerkers en werkomgeving veranderen. Om voorbereid te zijn op de toekomst is het essentieel om dat te ondersteunen. Met nieuwe technologie om samenwerking en flexibiliteit te verbeteren. Een slimme werkomgeving om welzijn en efficiëntie te bevorderen is cruciaal. En een betrouwbaar en veilig netwerk vormt de basis.

remote work possibilities
81% van de werknemers

zegt even productief of productiever te zijn dan een jaar geleden

Cloud Werken en productiviteit

In een hybride werkcultuur zijn de aard van het werk en de persoonlijke voorkeuren van de medewerkers leidend voor de keuze om 'op afstand' te werken of op kantoor. Dit wordt mogelijk gemaakt door Cloud Werken.

lost hours
80% minder eco voetafdruk

door Smart Building vergeleken met een "normale" werkplek

Smart Building en duurzaamheid

Een Smart Building is een gebouw vol innovatieve technieken die werken en leven gemakkelijker en duurzamer maken. Met behulp van technologie kunnen mensen optimaal functioneren, presteren en efficiënter werken.

Faciliteer uw medewerkers

Een modern netwerk met sterke beveiliging geeft medewerkers veilig toegang tot bedrijfsinformatie, waar ze ook zijn. Dit helpt om problemen en mogelijke datalekken te voorkomen.

Met op afstand werken, kunnen medewerkers werk en privé beter balanceren. En zijn ze gelukkiger en minder gestrest. Slimme werkplekken verbeteren de werkomgeving en verhogen de efficiëntie. Technologiegedreven oplossingen bevorderen samenwerking en kennisdeling.

Met medewerkers die moderne technologie gebruiken in een slimme werkomgeving, heeft uw organisatie flexibiliteit en algemene bedrijfsveerkracht. Zo kan uw bedrijf beter concurreren en zich aanpassen in de snel veranderende zakelijke wereld van vandaag.

Employee satisfaction

Maak werken overal mogelijk

Stel uw medewerkers in staat om altijd en overal hybride te werken. Op een betrouwbare, veilige en consistente manier.

Productivity

Stimuleer samenwerking

Optimaliseer samenwerking, workflows en tools om de efficiëntie te verbeteren en uw teams te versterken.

Environmentally conscious

Creëer een productieve werkplek

Beheer en optimaliseer de werkplek om de productiviteit van uw medewerkers te stimuleren.

Naadloos hybride samenwerken

Werken in de cloud

Digitale vooruitgang is relevant, nu meer dan ooit. Een succesvolle digitale werkplek opzetten is cruciaal. Beleidsmaatregelen formuleren is de sleutel tot succesvol implementeren van cloud-enabled hybride werken. Wees transparant, consistent en flexibel.

Het is belangrijk om voortdurend aandacht te besteden aan hoe mensen met elkaar verbonden kunnen blijven. Onze oplossingen helpen u daarbij.

Efficiënt en duurzaam

Smart building

Dankzij het Internet of Things (IoT) transformeert u uw kantoorgebouw tot een efficiënte, productieve en vooral veilige omgeving. Dat is om te beginnen goed voor uw medewerkers: dynamisch beheerde kantoorruimtes die voorzien in hun behoeften en die de productiviteit vergroten.

Het is ook goed voor uw gebouw: u beveiligt, monitort en beheert het om elke vierkante meter optimaal te benutten. En het is goed voor uw bedrijf: u houdt het gebruik van voorzieningen strak in de hand - en daarmee verhoogt u de efficiëntie, voorkomt onvoorziene onderhoudskosten en werkt op een duurzamere manier.

Zorgeloos digitaal werken

Cybersecurity

Een veilige digitale werkomgeving is een cruciaal fundament voor een gedreven en effectief team. Het waarborgen van cybersecurity en het voorkomen van cyberaanvallen begint met het verhogen van het bewustzijn bij de gebruikers. Van het beveiligen van apparaten en netwerken tot het veilig gebruik van apps en data.

Door te investeren in de juiste cybersecuritymaatregelen kunnen werknemers met vertrouwen en in vrijheid hun taken uitvoeren, wetende dat hun digitale interacties veilig zijn. Zo wordt uw team niet alleen beschermd, maar ook versterkt.

Vodafone is uw partner in technologie en communicatie

Onze expertise, uw ideeën.
Together we can.

Verhalen uit de praktijk

Organisaties die medewerkers hun werk opnieuw laten uitvinden, zijn de winnende organisaties van de toekomst. Ontdek wat je hier als werkgever voor kunt doen.

Nieuwe manieren van werken vragen om een andere werkomgeving. Gebouwen zullen veel slimmer moeten worden om beter gebruik te maken van de beschikbare voorzieningen. Ontdek hoe VodafoneZiggo dit deed.

De introductie van de nieuwe NIS2-wetgeving zorgt voor veel nieuwe vragen en uitdagingen. We zetten de belangrijkste feiten, inzichten én aandachtspunten voor u op een rij.

Blijf altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date met de laatste trends en nieuws in digitale technologie.