Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Zakelijk bellen en internetten in het buitenland

Blijf verbonden met het grootste internationale 4G-netwerk

U wilt ondernemen zoals thuis. Met supersnel internet dat werkt. In de trein, na de landing. Van hotelkamer tot conferentiezaal. Zorgeloos bellen én online dankzij de meeste eigen zendmasten en de beste samenwerkingen in 190+ landen wereldwijd. Dát is het 4G-netwerk van Vodafone Business. Grenzeloos. Net als u.

Voordelen van bellen en internetten in het buitenland met Vodafone Zakelijk

Bundel in de EU

Bundel geldig in de hele EU

+ Turkije en Zwitserland

Bellen en internetten buiten de EU

Zorgeloos bellen en internetten buiten de EU

Bellen en internetten buiten de EU

Grootste internationale 4G-netwerk

Roaming binnen de EU

Gebruik uw smartphone binnen de EU net zoals thuis. U belt, sms’t en internet gewoon uit uw bundel. Ook als u binnen de EU naar een buitenlands nummer belt. Maar hoe zit het bijvoorbeeld als uw data- of belbundel op is? We leggen het uit.  

Roaming buiten de EU

Gaat u op reis naar de VS, Canada of India, bijvoorbeeld? Dan krijgt u te maken met extra kosten voor telefonie, berichtjes en online browsen. Profiteer van onze speciale voordeelbundels. Zo wordt internationaal zakendoen opeens heel aantrekkelijk.

Bellen naar het buitenland

Belt u vanuit Nederland naar een buitenlands nummer? Of vanuit het ene Europese land naar het andere? Bijkomende kosten liggen op de loer. Bekijk de tarieven voor bellen binnen en buiten de EU.

Voordeelbundels buitenland

Grenzeloos ondernemen betekent zorgeloos bellen, sms’en en internetten. Waar ter wereld u ook bent. Voor elke situatie is er een voordeelbundel. Als u dichtbij onderneemt of juist ver weg.

Internationaal zakendoen

Wilt u zakendoen in het buitenland? Met de Red Pro-abonnementen van Vodafone Business bent u verzekerd van snel, stabiel internet met de grootste dekking. Wereldwijd.

 

Internationaal ondernemen met Wanderbrief

Wanderbrief is het ultieme voorbeeld van een bedrijf dat internationaal onderneemt; de wereld is hun werkplek. Mark en Valentijn vervagen met hun bedrijf de grenzen tussen werken en reizen. Ze verbinden bedrijven en creatieven van over de hele wereld met elkaar. 

 

Zakelijke roaming: bellen & internet buitenland | Vodafone Zakelijk

De grootste wereldwijde 5G-dekking

Met Vodafone Business heeft u het grootse internationale 5G-netwerk. Uw internet is razendsnel, en u blijft bereikbaar op een veilig netwerk. Roam Like at Home zonder bijkomende kosten in alle EU-landen, plus Albanië, Monaco, Turkije en Zwitserland. Geniet daarnaast overal ter wereld van voordelige buitenlandse tarieven.
 

KPN

28

landen

Vodafone

60

landen

Odido

42

landen

*gemeten op 2 oktober 2023

Liever iemand spreken?

Mobiel bellen

Ik bel mobiel
1200

Bellen met een vaste telefoon

Ik bel met een vaste lijn
0800 - 0094

Bellen vanuit het buitenland

Ik bel vanuit het buitenland
+31 6 54 50 01 00

Ma t/m vr 08.00 - 20.00 uur, za 08.00 - 18.00 uur
Vanuit Nederland altijd gratis. 

Meer contactinformatie