Overslaan en ga naar inhoud

Wie vernieuwing kan omarmen, kan uitblinken als pionier

Technologie van Vodafone Business

Bouwen aan een flexibel en toekomstbestendig bedrijf? Bij Vodafone Business hebben we een groot aanbod oplossingen om daarbij te helpen. We helpen uw organisatie om te vernieuwen en IT voor u te laten werken. Helemaal op maat.

Data-infrastructuur en netwerken

Data transporteren? Bij Vodafone Business doen we dat onder andere via glas, koper, coax, straalverbindingen en mobiele technieken. Dankzij het brede aanbod kunt u per bedrijfslocatie rekenen op de meest efficiënte dataverbinding, van traditioneel IP-VPN 2.0 tot SD-WAN.

Vaste en mobiele telefonie

Bij Vodafone brengen we vast en mobiel bellen bij elkaar. Dat doen we met losstaande en geïntegreerde producten of als dienst uit de Cloud. Met deze mogelijkheden worden bedrijven steeds flexibeler en beter bereikbaar. 

Digitale werkplek

Met de applicaties via de Cloud van Vodafone Business hebben u en uw medewerkers overal veilig toegang tot bestanden en applicaties. Werken en samenwerken kan dan overal, onafhankelijk van platform, locatie of apparaat.

Innovatieve technologie

Uw organisatieprocessen en verdienmodellen optimaliseren met inzet van nieuwe technologie, zoals 5G of Internet of Things? Daar helpt Vodafone Business u graag bij, want er liggen volop kansen om efficiënter te werken en extra omzet te genereren.

Beveiliging

Een goed beveiligde digitale werkomgeving is fundamenteel voor de continuïteit van uw organisatie en voor uw medewerkers om veilig te kunnen werken. Voorkom cyberaanvallen, datalekken of andere security-incidenten met endpointbeveiliging, goed beveiligde netwerkverbindingen en/of cloudoplossingen.

84% van de thuiswerkers wil niet meer 5 dagen op kantoor werken

Maar hoe integreert u hybride werken succesvol voor lange termijn? Lees er alles over in ons e-book 'De vooruitgang':

  • De ontwikkelingen en uitdagingen van hybride werken op een rij
  • Oplossingen voor kleine én grote organisaties
  • Een kijkje in de keuken van VodafoneZiggo
e-book digitaal samenwerken

Implementatie & beheer

ICT moet werken en blijven werken zoals u dat wilt. Onze consultants helpen met implementatie en beheer van dataverbindingen. Zo zorgen we dat u de touwtjes in handen krijgt over uw techniek en IT-oplossingen.  

Zakelijke televisie

Een zorginstelling, een hotel, een studentenhuis: met de zakelijke televisie-diensten van Vodafone Business hoeven uw gasten of cliënten zich geen moment te vervelen. Vodafone helpt u van aanvraag tot gebruik met uw zakelijke entertainment. 

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Gratis adviesgesprek

Maak een video- of belafspraak op een moment dat u uitkomt

Boek een co-creatieworkshop

Ontdek in ons Experience Centre welke kansen er liggen in digitalisering.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.