Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Cybercriminaliteit groeit wereldwijd elk jaar met 15%

 

Wie cyberrisico's kan spotten, kan aanvallen stoppen

Cyberbeveiliging van Vodafone Business

            *Bron: Imperva, The State of Vulnerabilities Report, 2020

De digitale transformatie wordt versneld en tegelijkertijd zijn er dagelijks cyberaanvallen en datalekken. Een beschermde digitale werkomgeving is fundamenteel voor de bedrijfscontinuïteit. Onze beveiligingsdiensten geven u inzicht in de cyberrisico's voor uw organisatie en helpen u te beschermen tegen cyberaanvallen. Met diensten die bewustwording van uw medewerkers vergroten en uw apparaten, netwerkverbindingen en cloud beveiligen.

De voordelen van beveiliging

 Digitaliseren met een gerust hart

 Vermindert kans op cyberschade

 Veilig werken voor medewerkers

Veilig verbinden van mensen, locaties en dingen

Cyberbeveiliging anno nu houdt in dat de gehele keten van digitale activiteiten in een aantal stappen wordt beveiligd. Om u succesvol te laten zijn in de digitale wereld, helpt Vodafone Business met het op een veilige manier verbinden van mensen, locaties en dingen. Dit start met bewustwording bij de gebruiker en loopt via de beveiliging van toestellen en netwerk naar een veilig gebruik van apps en data. Op deze manier zijn zowel uw bedrijfsgegevens in de cloud als de apparatuur die uw medewerkers op kantoor of thuis in gebruik hebben altijd optimaal beveiligd.

Veilig verbinden van mensen, locatie en dingen

Houd cyberrisico’s in het vizier

Dit cybersecurity e-book geeft u inzicht in de meest gebruikte methoden en trucs die cybercriminelen gebruiken en de risico's waar grote bedrijven mee te maken krijgen.

 Feiten en cijfers op een rij

 Ontdek de risicogebieden binnen een organisatie

 Inzicht in de werkwijze van cybercriminelen

 5 Stappen naar betere beveiliging

e-book digitaal samenwerken

Onze oplossingen voor cyberbeveiliging

Voor de beveiliging van de gebruikers, eindpunten, netwerken en cloud van uw organisatie maken wij gebruik van het NIST Cybersecurity Framework van het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology. Dit framewerk biedt bedrijven en instellingen houvast voor het verminderen en beheren van cyberbeveiligingsrisico’s. 

Identificeer alle cyberrisico’s voor uw organisatie en
spoor mogelijke cyberinbreuken op.

Bescherm infrastructuur
en medewerkers met implementatie van beveiliging.

Cyberbeveiligingsdiensten om risico's te detecteren

Implementeer maatregelen om zwaktes in uw cyberbeveiliging realtime te detecteren.

Cyberbeveiligingsdiensten om te reageren op een aanval

Implementeer maatregelen om effectief en snel te reageren op beveiligings- risico's.

Cyberbeveiliging om schade te herstellen

Implementeer maatregelen om data, applicaties en diensten te kunnen herstellen.

Identificeren van risico's

Krijg inzicht in de specifieke cyberrisico’s voor uw organisatie en wees potentiële cyberinbreuken voor. Met onderstaande services helpen wij u om uw cyberrisico's te identificeren en af te dichten. Zo bent u voorbereid om cyberaanvallen af te weren en mogelijke schadelijke effecten voor uw organisatie te voorkomen.

Vulnerability Assessment

Krijg inzicht in de verschillende type kwetsbaarheden en compliance- en configuratie-afwijkingen door een uitgebreide geautomatiseerde interne en/of externe scan van uw IT-infrastructuur.

Penetration Testing

Word bewust van de mogelijke impact van specifieke kwetsbaarheden in uw IT-infrastructuur via een gesimuleerde aanval door een ethische hacker.

Cyber Exposure Diagnostics

Beoordeel uw cyberbeveiliging door een diagnostische check op anomalieën gedurende een vooraf bepaalde periode op uw apparaten en netwerk, en het gedrag van gebruikers.

Cyber Exposure Diagnostics

Phishing Awareness

Krijg inzicht in de gevoeligheid van uw medewerkers voor phishing door simulatie van een phishingaanval per e-mail. Bepaal de vervolgacties om uw weerbaarheid te vergroten.

Phishing awareness

Security Awareness

Versterk uw bewustwording voor phishing en andere cyberaanvallen door uw medewerkers voortdurend te testen en te trainen. Vergroot hiermee de cyberveiligheid van uw organisatie.

Security Awareness

Beschermen van eindpunten, netwerk en cloud

Beheer uw apparaten op afstand om uw infrastructuur en medewerkers te beveiligen. Bescherm uw apparaten verder door ze voortdurend te scannen en altijd veilig te koppelen aan het internet. Wij helpen u graag met tools om de toegang tot uw bedrijfsnetwerk en de data in uw cloud- en bedrijfsomgeving te beveiligen. Zo blijft uw apparatuur, netwerk en data beschermd tegen cyberaanvallen.

Endpoint Management

Bescherming start met het centraal instellen en beheren van pc’s en smartphones op afstand, inclusief scheiding tussen privé- en zakelijk gebruik. Device Enrollment ondersteunt een soepele uitrol en extra beveiliging.

Mobiele Beveiliging

Smartphones geven vaak toegang tot dezelfde gevoelige bedrijfsinformatie als pc’s. Beveiliging voor mobiele apparaten en toegang tot internet dient daarom op hetzelfde hoge niveau te liggen. 

PC & Cloud Beveiliging

Beveiliging van computers stopt niet bij het installeren van een anti-virus programma. Ook preventie van dataverlies, DNS-filtering en bescherming van (mail- en cloud-) omgevingen horen hierbij.

PC & Cloud Beveiliging

Internet & Cloud Security

Security Service Edge (SSE) is een cruciaal onderdeel van SASE en biedt eenduidige maatregelen voor veilige toegang tot internet, bedrijfs- en cloudapplicaties voor alle gebruikers, locaties en apparaten.

Internet & Cloud Security

Anti-DDoS Beveiliging

Gerichte DDoS-aanvallen op uw organisatie worden automatisch gedetecteerd en beperkt. Vervuild verkeer wordt doorgeleid naar een ‘scrubber’. Zo blijft een veilige verbinding met het internet altijd in stand.

Beveiliging met Anti-DDos

Detecteren, Reageren & Herstellen van cyberaanvallen

Door cyberaanvallen proactief te detecteren, hierop te reageren en maatregelen voor herstel te implementeren, kan ernstige schade door cybercriminaliteit worden afgeweerd. Onze tools en specialisten zijn een logische uitbreiding op uw bestaande IT- en security-afdelingen.

Extended Detection & Response (SIEM)

XDR biedt een self-servicetool voor detectie en respons om gerichte aanvallen te ontdekken en te verijdelen, onder meer op basis van correlatie van dreigingsdata.

Managed extended Detection & Response (SIEM/SOC)

MxDR is een 24/7 managed SIEM/SOC/AER-service die actief cyberaanvallen en verdachte activiteiten detecteert in uw zakelijke IT-omgeving en deze probeert te voorkomen voordat deze impact hebben op uw organisatie.

Managed Extended Detection and Response (SIEM/SOC)

Breach Response & Forensics

BRF biedt u toegang tot gespecialiseerde cyberbeveiligingsexperts die IT-afdelingen direct begeleiden bij een datalek of inbreuk in de IT-omgeving. Zo wordt schade zo veel mogelijk voorkomen.

Breach Response and forensics

Secure Cloud Back-up

Secure Cloud Back-up biedt volledige dekking (met onbeperkte opslag) van uw Microsoft 365-gegevens, inclusief Microsoft Teams, SharePoint en Exchange Online. 

Secure back-up
Advies & service

Voor advies kunt u altijd terecht bij onze technische consultants. Zij weten alles over endpoint management, cyberbeveiliging en cloud productivity en adviseren u graag. Zo kunt u uw organisatie optimaal beveiligen tegen cyberaanvallen terwijl u uw productiviteit en bereikbaarheid optimaliseert.

Tevens kunnen onze specialisten u ondersteunen bij de configuratie en uitrol van onze diensten. Daarnaast bieden wij Managed Services op het gebied van beveiliging. Vraag uw contactpersoon bij Vodafone naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Artikelen over cyberbeveiliging

Meer artikelen over Veilig Werken

Op de V-Hub, ons ondernemersplatform met ideeën, ervaringen, expertise en advies, vindt u nog veel meer items over beveiliging. Laat u inspireren door onze artikelen over veilig werken, gesprekken met ondernemers en nog veel meer.

hybride werken tips

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Gratis adviesgesprek

Maak een video- of belafspraak op een moment dat u uitkomt

Boek een co-creatieworkshop

Ontdek in ons Experience Centre welke kansen er liggen in digitalisering.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.