Overslaan en ga naar inhoud
Wie snel kan transformeren, kan de wereld veranderen

Het Experience Centre van Vodafone Business

Experience Centre: interactieve workshops

Experience Centre is een co-creatieconcept dat een versnelde digitale transformatie van organisaties stimuleert. Via een interactieve workshop duiken we - samen met een organisatie - in hun digitalisering, om te ontdekken welke technologische, commerciële kansen er liggen. Dit doen we om de business vooruit te helpen en daarmee de Nederlandse economie te laten bloeien.

Kijken op de tablet

Future mapping workshop

Tijdens de workshop (1 dagdeel) nemen we u mee in de mogelijkheden van technologie, nu en in de toekomst. Middels Future Mapping kijken we naar uw organisatie over 5 jaar en werken we terug naar nu. We gaan na hoe u met inzet van technologie meer uit uw organisatie haalt. Zo ontdekt u welke stappen u wanneer kunt zetten. De workshop geeft u: 

 Inspiratie van experts

 Inzicht in uw digitale kansen

 Visie op technologie voor uw organisatie

Voor organisaties met ambitie

Het Experience Centre co-creatie concept is voor alle grootzakelijk organisaties met flinke ambitie om te groeien. Organisaties die:

 Aandacht hebben voor behoeften van medewerkers

 Processen en diensten continu verbeteren

 Altijd voorop willen lopen in hun branche 

 Gaan voor efficiënt en effectief

Testen nieuwe technologie
 • Imbema

  "De sessie in het Virtual Experience Centre heeft ons een goede introductie gegeven van het VodafoneZiggo portfolio en de mensen die er werken."

 • Athlon

  "Goede co-creatie sessie waarbij de brainstorm creativiteit en interactie stimuleert. Zeer waardevolle sessie!"

 • Hago Next

  "Bedankt voor de super gave middag vandaag. Ik ben echt enthousiast en wij hebben zin om samen aan de slag te gaan."

Workshop aanvragen

Op zoek naar de digitale kansen om het organisatieresultaat te verbeteren? 
Vraag een workshop aan.

Vul het aanmeldformulier in, dan neemt uw accountmanager contact met u op.

* Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke en bedrijfsgegevens voor communicatie- en promotiedoeleinden, inclusief het ontvangen van gericht nieuws en aanbiedingen van Vodafone Business.

Veelgestelde vragen

De workshop van het Experience centre kan zowel fysiek op onze locatie in Utrecht als digitaal op afstand. Wel is de grootte van de groep afhankelijk van deze keuze. Op locatie kan de groep uit max. 12 personen bestaan. En voor de virtuele, interactieve sessie – Het Virtual Experience Centre – kan de groep uit maximaal 5 personen bestaan. De groep is digitaal wat kleiner, zodat we de sessie goed interactief kunnen houden. De kwaliteit van beide opties is hetzelfde.

 

De sessie geeft u inzicht in kansen en een duidelijker visie op de toekomst van uw organisatie. Onze experts nemen u mee in de mogelijkheden van technologie, nu en in de toekomst. We gaan samen op zoek naar hoe dit te koppelen aan uw organisatie en uw lange termijn (digitale) strategie. De combinatie van onze expertises zorgt voor inspiratie, die meestal ook na de sessie nog doorgaat. Natuurlijk delen wij de concrete output van de workshop met u, zodat u de inzichten, met mogelijk nieuwe business modellen en te nemen stappen zwart op wit hebt.

De groep moet kan variëren tussen 2 en 12 personen, afhankelijk van de vorm: op locatie of online. Op locatie kan de groep uit max. 12 personen bestaan. En voor de virtuele, interactieve sessie – Het Virtual Experience Centre – kan de groep uit maximaal 5 personen bestaan. De groep is digitaal wat kleiner zodat we de sessie goed interactief kunnen houden.

Wilt u na de workshop direct stappen ondernemen? Dan kunnen we u hier natuurlijk bij helpen. Zelf en/of samen met onze partners. We zijn onderdeel van een waardevol eco-systeem aan tech-partners.   

5G Hub 

Zo hebben we in samenwerking met met o.a. High Tech Campus Eindhoven, de 5G Hub opgezet. Hier worden innovatieve toepassingen van technologieën als 5G, artificial intelligence, virtual reality, augmented reality, blockchain en fotonica daadwerkelijk getest en doorontwikkeld. De 5G hub is interessant als u direct wilt starten met innoveren.

Voor de workshop kunt u kiezen uit 2 onderwerpen:

 1. Internet of Things (IoT): het gebruik van apparaten en systemen die via internetverbindingen data uitwisselen met andere apparaten en zo processen efficiënter maken of diensten verbeteren.
 2. Digitale werkplek: inspelen op het centraal stellen van uw medewerkers en op de kansen van slimmer werken.

Deze onderwerpen zijn zeer omvangrijk. Daarom is het niet mogelijk deze te combineren. Ten behoeve van het resultaat kiezen we ervoor in een van de twee de verdieping te zoeken.

Alvast meer lezen over Internet of Things
Alvast concrete oplossingen voor de Digitale werkplek bekijken

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Gratis adviesgesprek

Maak een video- of belafspraak op een moment dat u uitkomt

Boek een co-creatieworkshop

Ontdek in ons Experience Centre welke kansen er liggen in digitalisering.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.