Vodafone Business

Oplossingen

Neem contact op met het Vodafone team

Onze specialisten staan voor u klaar.

Bouwen aan een flexibel en toekomstbestendig bedrijf? Bij Vodafone Business hebben we een groot aanbod oplossingen om daarbij te helpen. We helpen uw organisatie om te vernieuwen en IT voor u te laten werken. Helemaal op maat.

Data-infrastructuur en netwerken

Data transporteren? Bij Vodafone Business doen we dat onder andere via glas, koper, coax, straalverbindingen en mobiele technieken. Dankzij het brede aanbod kunt u per bedrijfslocatie rekenen op de meest efficiënte dataverbinding, van traditioneel IP-VPN 2.0 tot SD-WAN.

Vaste en mobiele telefonie

Bij Vodafone brengen we vast en mobiel bellen bij elkaar. Dat doen we met losstaande en geïntegreerde producten of als dienst uit de Cloud. Met deze mogelijkheden worden bedrijven steeds flexibeler en beter bereikbaar. 

Werken via de cloud

Met de applicaties via de Cloud van Vodafone Business hebben u en uw medewerkers overal veilig toegang tot bestanden en applicaties. Werken en samenwerken kan dan overal, onafhankelijk van platform, locatie of apparaat.

Innoveren met Vodafone Business

Internationaal zaken doen

Goedkoop bellen in het buitenland met zakenpartners en collega’s.

Ontdek meer

5G: ons mobiele netwerk

5G is ons pijlsnelle mobiele internet. Gebruik het krachtige Giganet nu al.

Meer over 5G

Internet of Things

Verbind uw apparaten met het internet en elkaar voor ultra moderne oplossingen.

Meer over IoT

Beveiliging

Het is cruciaal dat data van uzelf en klanten/cliënten in vertrouwde handen is. Daarom biedt Vodafone Business tal van producten om veilig digitaal te werken. Medewerkers hebben toegang tot kritische informatie, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over dataverlies. 

Implementatie & beheer

ICT moet werken en blijven werken zoals u dat wilt. Onze consultants helpen met implementatie en beheer van dataverbindingen. Zo zorgen we dat u de touwtjes in handen krijgt over uw techniek en IT-oplossingen.  

Zakelijke televisie

Een zorginstelling, een hotel, een studentenhuis: met de zakelijke televisie-diensten van Vodafone Business hoeven uw gasten of cliënten zich geen moment te vervelen. Vodafone helpt u van aanvraag tot gebruik met uw zakelijke entertainment. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?