Overslaan en ga naar inhoud

Alles over ondernemen en de entrepreneur

Zoekt u mogelijkheden om te groeien? Hoe gaan andere ondernemers de (digitale) uitdagingen aan? U leest het hier!

Overige artikelen

Tien maal inspiratie: de ultieme leeslijst voor ondernemers

Van businessroutinier tot startende éénpitter: een ondernemer is nooit uitgeleerd. We geven u hierbij een voorzetje, met deze selectie van tien inspirerende titels over goed ondernemerschap en innovatief leiderschap. 

Inspirend lijstje: 10 boeiende en spraakmakende business podcasts

Waar haalt u als ondernemer, tussen de bedrijven door, verfrissende inspiratie vandaan? We namen een duik in de podcast-vijver en selecteerden tien boeiende en spraakmakende podcasts over het ondernemerschap, marketing, geldzaken en de nieuwste business trends. 

10 mobiele apps die een krachtige smartphone vergen

Ondernemers willen hun klanten optimaal bedienen, vanaf elke plek. Met de nieuwe Samsung Galaxy S24-serie heeft u gloednieuwe krachtige tools om de zwaarste apps moeiteloos te laten draaien. Dit zijn 9 populaire mobiele business apps waarmee u de productiviteit van uw onderneming een boost geeft, aangevuld met één mobiele gimmick app.

7 manieren om uw mensen in 2024 extra te motiveren

Een nieuw jaar is in aantocht. Natuurlijk wilt u van 2024 een topjaar maken en daar heeft u elke medewerker bij nodig. Hoe motiveert u uw medewerkers om meteen in januari de draad weer op te pakken, nieuwe plannen te maken en – waarom niet – het liefst zelfs een tandje bij te zetten? 

11 topseries en -films over ondernemen!

Op zoek naar boeiend drama? Laat u inspireren door V-Hub’s beste series en films over creatief en innovatief ondernemen! Wij selecteerden voor u bij verschillende streamingdiensten de 11 beste, meest bekroonde, origineelste producties waarin ondernemers de hoofdrol spelen. Dus pak de tablet er maar bij. Ready, set, binge! 

Mobiele apps: 6 manieren om alles uit uw nieuwe iPhone 15 te halen

Voor de digitale nomade - altijd op pad, bereikbaar en productief - is een moderne smartphone het hart van het mobiele kantoor. Met name  is een enabler, een tool die de productiviteit van individuen en bedrijven opstuwt. Maar hoe haalt u het maximale uit de nieuwste smartphone? Met deze 6 (mobiele) productiviteit apps zet u de iPhone 15 pas echt voor u aan het werk!

Zo maakt Tony's Chocolonely impact

Uitkijkend over de haven van Amsterdam werken zo’n 150 mannen en vrouwen aan het succes van een chocoladereep. Een slaafvrije reep, om precies te zijn. En die mannen en vrouwen noemen zichzelf Tony’s. Want de doelen en het gevoel van Tony’s Chocolonely draag je overal uit: impact maken.

ICT uitbesteden of in eigen beheer? Plussen en minnen bij beide opties

Twijfelt u wel eens over de vraag of u de ICT van uw bedrijf moet uitbesteden of in eigen beheer moet houden? Als u net begint of niet veel technische ervaring hebt, dan kan outsourcing van ICT de aantrekkelijkste optie zijn. Aan de andere kant, als uw organisatie de mogelijkheid heeft in personeel en meer controle over de technologie wil houden, is een in-house IT-oplossing wellicht een betere keuze. In dit artikel schetsen wij de voor- en nadelen van beide opties.

High Performance Organisatie: wat is het en hoe bouwt u het?

High Performance Organization (HPO) is een uitgebreid raamwerk voor het opbouwen en behouden van hoge prestaties van een organisatie. HPO, ontworpen door André de Waal, is een methode die duidelijkheid brengt in de complexiteit van het managen van een organisatie: u kunt uw doelstellingen sneller en effectiever bereiken dan voorheen. Iets voor uw bedrijf? Lees dan vooral verder.

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.