Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Alles over ondernemen en de entrepreneur

Zoekt u mogelijkheden om te groeien? Hoe gaan andere ondernemers de (digitale) uitdagingen aan? U leest het hier!

Techsplainer video: hybride werken lessen van VodafoneZiggo

Hybride werken. Veel organisaties hebben er de laatste jaren mee te maken gehad. Hoe zorgt u ervoor dat hybride werken binnen uw organisatie succesvol verloopt? In deze explainer video hebben wij de lessen van VodafoneZiggo voor u op een rij gezet, zodat u deze kunt gebruiken om hybride werken voor uw organisatie tot een succes te maken.

Tips om slim en effectief te reageren op klantbeoordelingen

Klantenreviews kunnen lastig zijn. Hier leest u hoe u kunt reageren op feedback - zowel op goede als op slechte.

Overleef zomer 2024 met 10 top-series en -films over ondernemen

Ruim de helft van de Nederlandse ondernemers heeft last van een ‘zomerdip’. De omzetten dalen, kantoren stromen leeg en klanten geven niet thuis. Een uitdagende periode, maar ook het ideale moment om inspiratie op te doen. Dit is de ‘V-Hub-serie- en filmlijst 2024’ van de beste series en films met ontluisterende ondernemersverhalen en interessante business insights. Zo komt u de zomer wel door!

Techsplainer video: wat NIS2 voor uw bedrijf betekent

Onze samenleving wordt steeds digitaler. Daarmee wordt een veilige digitale infrastructuur steeds belangrijker. Om de maatschappij weerbaarder te maken tegen cyberaanvallen, heeft de Europese Unie NIS2 wetgeving opgesteld. Wetgeving die mogelijk ook voor uw bedrijf gevolgen heeft. Deze video legt uit hoe het zit, wat NIS2 voor bedrijven betekent en hoe u er zelf mee aan de slag kunt. 

Dit is wat AR en VR voor uw merk en product kunnen doen: 8 ideeën

Augmented reality en virtual reality zijn niet alleen voor games en entertainment. Boei uw klanten met meeslepende ervaringen! Vergroot de productiviteit van uw medewerkers! Met onze AR- en VR-ideeën voor uw bedrijf onderscheidt u zich van de massa.

Iconische telefoons: bellen met een baksteen, nu 40 jaar geleden

De mobiele telefoon waar het eerste draadloze gesprek ooit mee plaatsvond is een Motorola DynaTac 8000X. In 1984, nu veertig jaar geleden, brak deze ‘baksteen’ door bij een selecte groep gebruikers, die er een klein fortuin voor over hadden. 

Een duurzaam kantoor, hoe organiseert u dat? 4 Tips

Duurzaamheid op het werk is niet alleen een trendy modewoord, het is een fundamentele verplichting om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en onze planeet te behouden voor toekomstige generaties.

Het beste hoesje voor uw smartphone? Plussen, minnen, tips

Niet te licht, maar ook niet te lomp. Goed beschermend, maar graag ook móói! Telefoonhoesjes zijn er in alle soorten en maten. V-Hub zet ze op een rij!

Zo gaat de batterij van uw smartphone langer mee: 10 tips

Houdt u het als ondernemer of zzp’er lang vol zonder toegang tot uw smartphone? Nee? Dat dachten we al. Er zijn maar liefst 10 dingen die u kunt doen om de batterij van smartphone ‘in vorm’ te houden. 

In 7 eenvoudige stappen naar een kleinere digitale eco-voetafdruk

Onze digitale ecologische voetafdruk is het onzichtbare gevolg van onze online activiteiten. Die afdruk kan best kleiner, zo ingewikkeld is het niet. Met enkele milieuvriendelijke stappen kunt u uw impact van uw bedrijf op het milieu verminderen.

Muziek en productiviteit: waarom Metallica beter werkt dan Bach

Een pittig rapport schrijven, creativiteit aanboren om een ‘killer’ presentatie te maken of complexe materie doorgronden? Met de juiste keuze voor (focus)muziek vliegt u als het ware door de materie. Maar hoe werkt dat? Wat doet barokmuziek en waarom heeft iemand met ADHD juist niets rustige muziek maar meer aan 90 beats per minute of meer? Feiten en tips.

Een concert-op-de-zaak... hoe cool is dat? Doe mee en win!

Een concert van een Nederlandse artiest of band, bij u op de zaak. Dat wordt een onvergetelijke vrijdagmiddagborrel! Gaat u dit concert winnen?

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.