Overslaan en ga naar inhoud

Retail

Overige artikelen

E-book voor de retailer die e-tailer wil worden: zo bouwt u de webshop

Een moderne retailer die in 2024 wil overleven en zelfs groeien? Die wordt e-tailer! Maar hoe zet u als winkelier uw producten online? Hoe bouwt u die fijne webshop waar bestaande en nieuwe klanten graag kopen? Vodafone Business is ook hierin uw ‘partner for progress’, met een uitgebreid e-book vol verstandige adviezen en praktische tips. Aan de slag! 

studio subtl experimenteert met (duurzame) AR-shopping

Vodafone Business opende onlangs in Amsterdam de deuren van de Shared Store; een uniek experiment waar consumenten door middel van AR-technologie konden kennismaken met drie vooruitstrevende webshops. Modemerk studio subtl was er één van. Met Jorn van het Hof, oprichter van het duurzame fashionlabel, blikken we terug: was het een optimistisch foefje of de winkelervaring van de toekomst?

Moyee Coffee legt met AR productieketen bloot

De Shared Store van Vodafone Business was de eerste pop-up store, waar consumenten door middel van AR-technologie in de wereld doken van drie toonaangevende webshops. Met Gijs Maks, B2C-manager van Moyee Coffee maken we de balans op: was de Shared Store een interessant experiment of de shopping experience van de toekomst?

Het AR vitamine-universum van Yummygums

Vodafone Business opende onlangs een compleet nieuwe, pop-up shopping experience. In de Amsterdamse Shared Store konden consumenten door middel van AR-technologie kennismaken met drie vooruitstrevende webshops, waaronder Yummygums. Met Yummygums’ managing director Frank van Driel en medeoprichter Luuk van Hoogstraten blikken we terug: was het een leuk experiment of dé winkelervaring van de toekomst?

2024 overleven en zelfs groeien: dit e-book gaat u als retailer helpen

De uitdagingen in de retail zijn serieus. Menig winkelier zal in 2024 het roer moeten omgooien om levensvatbaar te blijven. De echte ondernemer zal boven moeten komen drijven, zo zeggen experts in ons gloednieuwe e-book ‘Zo kan het wél in de retail: nieuwe kansen door omdenken’. 

Vodafone Business innoveert met online winkel: ‘Shared Shop’ (video)

In een pop-up store aan de Utrechtsestraat 50 opende de ‘Shared Shop’ van Vodafone Business de deuren. Een innovatie op retailgebied, want het is de eerste ‘virtuele stenen winkel’ waar consumenten kunnen kennismaken met het aanbod van webshops. Door het toepassen van AR-technologie toont Vodafone Business, als partner van kleine en grote (online) ondernemers, welke mogelijkheden de technologie van nu biedt.