Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Testimonials

Fastlane: fijne festivals door topverbindingen en IoT (video)

Fastlane is een festival app waar iedereen blij van wordt. Festivalgangers hebben in de app zicht op wat er speelt en kunnen vlot hun drankjes en hapjes bestellen. Organisatoren werken graag met de app omdat deze snel en stabiel is, waardoor ze goede omzetten boeken, met minder personeel achter de bar. “En dat alles mede dankzij de verbindingen en de IoT-tech van Vodafone Business”, zegt Daniel van Drunen, mede-oprichter van Fastlane, in de video.

Drone als razendsnelle magazijnteller, dankzij 5G

Een met 5G-technologie uitgeruste drone die op grote hoogte in magazijn goederen telt. Volautomatisch, snel en precies gaat deze nijvere vliegende robot zijn gang, pallet voor pallet, doos voor doos. “Deze 5G-drone wordt een frequente verschijning in de magazijnen van Nederland”, zegt Arno Bruining over zijn oplossing, die in samenwerking met het ‘5Groningen’ platform intensief wordt getest.

Play-In met Vodafone: digitalisering geeft ruimte om te ondernemen

Attractiepark PLAY-IN, daar ga je heen om te spelen, te springen of te klimmen, met of juist zonder de kids. De ondernemers Margot en Frans Jansen maakten met hun bedrijf ook een reuzensprong: goed gedigitaliseerd en prima bereikbaar zijn ze nu klaar voor een flinke uitbreiding van het aanbod van hun attractiepark.

Naaimachinespecialist Habraken: “Na digitalisering klaar voor groei”

Habraken, een in Kaatsheuvel gevestigde specialist op het gebied van industriële naaimachines, wil verder groeien binnen en buiten Europa. Het bedrijf heeft onlangs met Vodafone Business de bereikbaarheid flink verbeterd, om grote afnemers terwille te zijn die 24/7 snelle service verwachten. Zo kwamen er oplossingen voor (een combi van) vaste en mobiele telefonie en profiteert Habraken nu ook van een flexibele, goed zelf te beheren virtuele One Net centrale.

Prénatal digitaliseert: hoe de babywinkel ‘connected’ werd

Prénatal zet vol in op digitalisering. Het versterkte niet alleen de webshop, maar ontwikkelde met Vodafone Business ook ‘de connected winkel’. “Met een flinke investering in digitalisering versterken wij de voor ouders zo belangrijke winkelbeleving – én ontwikkelen wij onze omnichannel aanpak verder”, zegt Marco Polman van Prénatal, die onder meer bouwt aan ontwikkelingen als RFID (radio-frequency identification).

Logistieke 5G-robot Lotte verovert bedrijfsterrein en vakantiepark

Robots doen in steeds meer bedrijven de zware en repetitieve klussen. Ondernemer Lucien Linders heeft een nieuwe toepassing, die grote bedrijfsterreinen en vakantieparken gaat veroveren: de logistieke robot, op vier wielen – ‘powered by 5G’. In ontmoet u de bevlogen projectdirecteur van en maakt u kennis met: Lotte!