Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Fit for the future

FFtF FC Urban in 2024: Startup plant sprong, richt pijlen op VS

Hoe innovatief wordt startup Nederland in 2024? FC Urban, vorig jaar gekroond met het Fit For the Future keurmerk van VodafoneZiggo voor digitaal vooruitstrevende bedrijven, heeft voor 2024 een grote sprong in gedachten. Oprichter Joep Lamme: “We blikken hongerig vooruit op het WK 2026.”

FFtF Odd.Bot: “In 2024 worden we het uitzendbureau voor robots”

Hoe innovatief wordt ondernemend Nederland in 2024? Als het aan Odd.Bot-oprichter Martijn Lukaart ligt, is de sky the limit. Vorig jaar ontving zijn bedrijf het officiële Fit For the Future-certificaat – het keurmerk van VodafoneZiggo voor digitaal vooruitstrevende bedrijven. Welke technologische routes gaan deze innovatie-kampioen in het nieuwe jaar bewandelen? 

Aectual verdient FFtF-certificaat met ‘innovatief vermogen’

U wilt een duurzame, volledig circulaire en 3D-geprinte mansion? Aectual realiseert het! Het Amsterdamse designbureau ontwikkelt sinds 2017 interieurobjecten op basis van een slim staaltje data-tech en een voorraad gerecyclede grondstoffen. Aectual is zo digitaal vooruitstrevend, dat het onlangs het Fit For the Future Certificaat van Vodafone Business verdiende.

Succes met uw bedrijf? Kwestie van innoveren. Dit e-book legt uit hoe.

Succesvolle bedrijven danken hun voorsprong vaak aan innovatie. Maar wat is innovatie? Het betekent verschillende dingen voor verschillende bedrijven. Maar of het nu gaat om creativiteit, nieuwe producten of het leiden van de sector: wie op zoek is naar concurrentievoordeel en groei, vindt de antwoorden in ons nieuwe e-book over innovatie. 

Fit For the Future-factor – digitale innovatie denken, dromen en dóen!

Wat bepaalt zakelijk succes? Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst? Elk jaar onderzoekt Vodafone het DNA van Fit For the Future-bedrijven. Waarom zijn deze bedrijven zakelijk succesvoller dan andere? Inmiddels is ‘FFtF’ een zakelijke succesfactor geworden die staat voor de fitheid en flexibiliteit waarmee een bedrijf uitdagingen met glans trotseert. Een staat van ‘klaar zijn voor de toekomst’.

Nurtio Technologies officieel FFtF: groene vingers, technologie & data

Als iemand iets van groeien en floreren weet, dan is het Iryna Pakhomova wel. Met haar groene vingers, business spirit en tech-savviness ontwikkelde ze het bedrijf Nurtio Technologies, dat onlangs werd bekroond met het officiële Fit For the Future Certificaat. Met welke slimmigheden stampte Iryna haar business zo succesvol uit de klei?