Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Wie zichzelf kan vernieuwen, kan de wereld veroveren

Together we can. Vodafone Business

Samen digitaal vooruit

Ontdek hoe de slimme technologieën van Vodafone Business uw organisatie helpen uitblinken in de digitale wereld.

Wilt u digitaal vooruit om voorop te blijven? Dan heeft u stabiele netwerken en slimme, digitale oplossingen nodig, waar iedereen mee overweg kan. Bij Vodafone Business begrijpen we dat u niet alleen de technologie nodig heeft, maar ook een betrouwbare partner. Samen tillen we uw bedrijf naar het volgende niveau in de digitale wereld. Ontdek vandaag nog welke technologische oplossingen uw business vooruit helpen.

Laat uw medewerkers excelleren

Ontdek hoe de werkplek van de toekomst uw medewerkers laat excelleren. Want wie het potentieel van zijn medewerkers ontketent, is klaar voor de uitdagingen van morgen.

Een oplossing voor ieder bedrijf

Altijd op maat

Bouwen aan een flexibel en toekomstbestendig bedrijf? Bij Vodafone Business hebben we een groot aanbod aan oplossingen om daarbij te helpen. Helemaal op maat voor uw grootzakelijke behoeften. Bovendien werken we samen met premium partners die marktleider zijn in specifieke domeinen, zoals Accenture, Microsoft, en Contentguru. Alles om uw organisatie vooruit te helpen in de digitale wereld en technologie voor u te laten werken.

Vodafone is uw partner in technologie en communicatie

Onze expertise, uw ideeën.
Together we can.

Verhalen uit de praktijk

Prénatal zet vol in op digitalisering. Het versterkte niet alleen de webshop, maar ontwikkelde met Vodafone Business ook ‘de connected winkel’. 

Waar KwikFit vroeger alle telefoontjes, online afspraken en e-mails afzonderlijk oppakte, gebeurt dat nu binnen één geïntegreerd platform.

Het jonge Nederlandse bedrijf Odd.Bot ontwikkelde een slimme robot - en won daarmee direct de 5G Hub Innovation Challenge. 

Vodafone Business Events

Plezier en vooruitgang met elke verbinding

Ontdek de toekomst van zakelijk succes met de events van Vodafone Business. Onze events zijn de perfecte gelegenheid om te netwerken, nieuwe inzichten op te doen en te zien hoe technologische innovatie ook uw organisatie vooruit kan helpen.

Blijf altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date met de laatste trends en nieuws in digitale technologie.

Bezoek ons Experience Center

In een interactieve workshop duiken we - samen met u - in de kansen van digitalisering voor uw organisatie.