Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

SEO

Test uw kennis: SEO-jargon en wat het betekent

SEO (Search Engine Optimisation) is belangrijk om uw website gevonden te laten worden en om het beste uit uw website te halen. Maar het technische jargon maakt SEO soms moeilijk te begrijpen, laat staan implementeren. Om u te helpen een beter inzicht te krijgen, hebben we deze SEO-woordenlijst samengesteld met vereenvoudigde definities en nuttig advies. Benieuwd hoe staat met uw kennis, test uzelf! 

Welke social media werken voor uw bedrijf?

Gebruikt u voor het presenteren van uw bedrijf en producten en voor het vinden van nieuwe klanten wel het juiste social mediakanaal? Ontdek welk social media-kanaal het beste past bij uw bedrijf: Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, LinkedIn, Pinterest of YouTube? 

Laat uw Google bedrijfsprofiel voor u werken: 8 stappen

Bereik meer klanten en kom hoger in Google te staan door in 8 eenvoudige stappen uw Google bedrijfsprofiel aan te maken en up-to-date te houden met de juiste informatie over locatie en openingstijden, foto’s en reviews. 

Is uw website oké? Met deze actielijst kunt u ‘m checken

Is uw website klaar om uw merk, organisatie, producten en diensten te presenteren? Ontdek hoe u met een aantal eenvoudige acties de prestaties van uw website kunt checken en verbeteren. Zet ‘clicks’ om in orders en maak van bezoekers klanten!

Digital Marketing Serie #11: Zo stelt u TikTok in voor uw bedrijf

TikTok is uitgegroeid tot een van de populairste social media platforms en is nog steeds aan het groeien. Uw bedrijf promoten via TikTok Ads heeft daarom vele voordelen. In dit artikel leest u hoe adverteren op TikTok werkt.

AVG voor ondernemers - wat betekent het voor uw bedrijf?

Regels en wetten rondom privacy en databescherming worden steeds strenger; iets waar u als ondernemer wellicht al mee te maken heeft. De AVG is een van die wetten en staat voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Maar wat betekent AVG voor uw business? In dit artikel vertellen we wat de AVG voor u als ondernemer inhoudt en waar u op moet letten.