Overslaan en ga naar inhoud

Kenniscentrum voor ondernemers

Inspiratie, ideeën en advies voor het midden- en kleinbedrijf. Alles over veilig hybride werken, digitalisering en ondernemen, op één plek!

Welkom op V-Hub

Welkom op V-Hub, het nieuwe ondernemersplatform met ideeën, ervaringen, expertise en advies. Een kenniscentrum met telkens nieuwe onderwerpen over zaken als efficiënt en veilig thuiswerken, online verkopen en kansen om uw bedrijf verder digitaal te ontwikkelen. 

Inspiratie en ideeën voor uw bedrijf!

V-Hub biedt een schat aan informatie en ideeën over digitalisering. Een kenniscentrum met steeds nieuwe onderwerpen over zaken als efficiënt en veilig thuiswerken, online verkopen en kansen om uw bedrijf verder digitaal te ontwikkelen. Voor de ontwikkeling en groei van uw kleine of middelgrote onderneming biedt V-Hub expertise op vier terreinen die cruciaal zijn voor zakelijk succes.

Hybride Werken

Hybride Werken

Er wordt maximale flexibiliteit van u gevraagd. Hoe digitaliseert u uw bedrijf? Hoe geeft u thuiswerken vorm en werken medewerkers prettig en productief samen?

Veilig Werken

Haak aan bij digitale ontwikkelingen, thuiswerken en de cloud, maar bescherm systemen en data tegen cyberdreiging. Hoe gaat u verstandig vooruit, optimaal beveiligd?

V-Hub, voor inspiratie, ideeën en advies
V-Hub, voor inspiratie, ideeën en advies

Digitalisering

De wereld digitaliseert – elke dag biedt nieuwe mogelijkheden. Wat betekenen al die technologie op termijn voor ondernemen? Laat u inspireren en breng uw bedrijf naar de toekomst!

Ondernemen

Innovatief denken, kansen zien, producten ontwikkelen en groeien – dat is entrepreneurschap! Wat zijn belangrijke ontwikkelingen en hoe gaat u om met uitdagingen?

V-Hub, voor inspiratie, ideeën en advies
Hybride Werken

5G & IoT

Denk aan 5G, aan Internet of Things, Virtual Reality en Augmented Reality. V-Hub biedt een schat aan inspiratie en informatie over deze onderwerpen.

Leren & Trainen

Nieuwe kennis opdoen is essentieel – net als trainen van nieuwe inzichten en vaardigheden. Dat doet u hier, op V-Hub, veelal gratis en direct toepasbaar. 

V-Hub, voor inspiratie, ideeën en advies