Overslaan en ga naar inhoud

Podcasts

#techtalks over de veilige werkplek van de toekomst: de serie

Hoe denkt een hacker? Hoe kunt u als ondernemer het risico op cyberaanvallen verminderen? Hoe ziet onze werkplek van morgen er uit – en hoe werken wij daar samen, met ondersteuning van AI? Boeiende vragen die op aansprekende wijze worden besproken in de #techtalks van Vodafone Business. Bekijk alle afleveringen in dit handige overzicht! 

#techtalks serie, video 1: kijk eens in het hoofd van uw hacker!

Het is even schrikken. Maar als ook u uw wachtwoorden laat beginnen met een hoofdletter, enkele kleine letters, een of twee cijfers en een uitroepteken, dan zet u de deur voor een hacker open. Want zulke wachtwoorden zijn door een hacker eenvoudig te raden. Dat zegt hacker Edwin van Andel in de eerste aflevering van #techtalks, een serie inspirerende talks van topsprekers over de praktische aspecten van cybersecurity.

#techtalks, video 2: Jurre Horsels’ kijk in cyberkeuken VodafoneZiggo

Nederlandse bedrijven verwachten dat zij dit jaar hun budgetten voor cybersecurity tot 20% verhogen. In deze #techtalk 2 deelt Jurre Horsels, CISO (Chief Information Security Officer) van VodafoneZiggo, de uitdagingen en oplossingen van de onderneming in cybersecurity. Ook geeft hij tips hoe u als ondernemer het risico op cyberaanvallen kunt verminderen. 

#techtalks, video 3: Nooit meer bij meetings hoeven zijn dankzij AI

Hybride werken is nog maar het begin. AI gaat er voor zorgen dat medewerkers straks nooit meer bij meetings hoeven te zijn, zegt Arjen Banach, spreker 3 in de #techtalks van Vodafone Business en Business Insider. De organisatiefuturoloog, in 2018 uitgeroepen tot één van de meestbelovende sprekers van Nederland, ontkracht een aantal misvattingen die we hebben over werk. Banachs advies aan organisaties die het verschil willen maken: laat medewerkers hun werk niet alleen uitvóeren, maar ook opnieuw uitvínden. 

‘Out of Office’ podcast #13: hybride werken, kwestie van organiseren

Effectief hybride werken is een kwestie van organiseren. Dat begint bij het formuleren van uitgangspunten en beleid en bij een scherpe, verstandige blik op de praktische invulling van werk en werkplek, zowel op kantoor, thuis als op locatie. We kijken terug en kijken vooruit: daar gaat van de podcastserie ‘Out of Office’ over.

‘Out of Office’ podcast #12: een leven lang leren, ook bij hybride werken

Aflevering #12 van de podcastserie ‘Out of Office’ gaat over de ontwikkeling van medewerkers in organisaties die hybride werken. Over ‘een leven lang leren’. Want ook al werken we op afstand, het is onverminderd belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen. Hoe houden we dat proces laagdrempelig zonder aan kwaliteit in te boeten? En wat kunnen we tegenwoordig allemaal op afstand?