Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Grootzakelijk

Security en NIS2: wat betekenen de nieuwe regels voor uw organisatie?

U doet er alles aan om de mensen, locaties en dingen in uw organisatie op een veilige manier te verbinden. Maar de introductie van de nieuwe NIS2-wetgeving in 2024 zorgt voor veel nieuwe vragen en uitdagingen. Onze nieuwe whitepaper zet de belangrijkste feiten, inzichten én aandachtspunten voor u op een rij.

26.000 Klantcontacten? Analyseren en learnings meteen toepassen

Wie zoals VodafoneZiggo zo'n 26.000 klantcontacten per dag afhandelt, beschikt over veel data. Maar hoe benut je die zo goed mogelijk om de klantervaring én het proces te verbeteren? Rogier Beckers, Lead Operational Analytics - Customer Service, over de nieuwe kansen en mogelijkheden van speech analytics en generatieve AI.

Klantcontactcenter: wie z'n klanten echt kent, kan excelleren

Optimale bereikbaarheid? Persoonlijke service? Als het om klantcontact gaat, verwachten mensen steeds meer van organisaties. Een klantcontactcenter (KCC) kan een grote bijdrage leveren aan naadloze interacties en sterke relaties.

Tech4Business Event ontdekt de toekomst van werk (met AI)

Technologische ontwikkelingen hebben een groot effect op onze manier van werken. Nu AI op grote schaal intrede heeft gedaan, brengt dit interessante kansen en uitdagingen met zich mee. Hoe kunt u als organisatie AI efficiënt en effectief implementeren binnen bedrijfsprocessen en hoe zorgt u dat medewerkers het op de juiste manier adopteren? Daarover ging onlangs de tweede editie van Tech4Business, georganiseerd door Vodafone Business.

Hoe blijft uw winkelbedrijf relevant? Switch van retail naar e-tail!

Consumenten switchen graag naadloos tussen online shops en fysieke winkels. En door de groei van e-commerce wordt bijna elke stenen winkel zonder online verkoop irrelevant. Maar hoe wordt u van een fysieke retailer ook een succesvolle e-tailer?

VINCI Energies over CYOD: ontzorging, keuze en gemak

CYOD is een praktische ‘ontzorgingsdienst’ voor organisaties om centraal devices en abonnementen te realiseren voor medewerkers. “Met de CYOD-dienst van Vodafone Business wordt onze IT-afdeling ontzorgd én bieden we onze mensen meer keuze en gemak”, vertelt Jan Govert Kemps, IT-director bij VINCI Energies Nederland. Sinds een jaar maakt zijn organisatie gebruik van CYOD, wat het werkende leven van hem én zijn collega’s een stuk aangenamer maakt.