Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Leren met V-Hub: Udemy, gratis of met fikse korting

Wilt u uw digitale bedrijfsstrategie ontwikkelen, meer doen met uw data en nieuwe vaardigheden leren? Maak kennis met ons nieuwe opleidingscentrum voor kleine bedrijven, in samenwerking met Udemy, een grote internationale specialist op het gebied van online leren. Vodafone Business geeft deze bedrijven toegang tot een groot aantal online trainingen – gratis of met fikse korting. 

Investeer in uw zakelijk inzicht met Udemy opleidingen – gratis of met fikse korting.

In de ‘connected’ wereld, waarin alles online gaat, is een goede digitale strategie belangrijker dan ooit. Maar hoe blijft u fris en onderscheidt u zich online van uw concurrenten - vooral als u een beperkt budget of beperkte middelen voor training beschikbaar hebt?

Leren met Udemy

Ondersteuning voor mkb-bedrijven

V-Hub werkt samen met Udemy om mkb-bedrijven de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te groeien en bloeien. Udemy is 's werelds grootste marktplaats voor online leermiddelen. Met Udemy kunt u belangrijke online vaardigheden voor de dagelijkse bedrijfsvoering bijschaven.

Er zijn geen inschrijvingskosten, er zijn geen ingewikkelde downloads. Log gewoon in en blader door de honderden gratis en hoogwaardige cursussen die op u wachten.”

Zelfstudiecursussen

Udemy biedt zelfstudiecursussen die kunnen worden gefilterd op trefwoorden en op categorie. Dus wilt u uw doelgroep beter begrijpen, de beste manieren wilt ontdekken om uw klantenbestand uit te breiden of gewoon uw Excel-vaardigheden opfrissen? Er is altijd een cursus voor u bij.   

Er zijn geen inschrijvingskosten, er zijn ook geen ingewikkelde downloads. Log gewoon in en blader door honderden gratis cursussen. Alles bij elkaar zijn er meer dan 150.000 cursussen om uit te kiezen. Van webontwikkeling en photoshop-ontwerp tot management training, softwarehandleidingen en programmeercursussen, Udemy kan u helpen om zowel uw harde als zachte professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Leren met Udemy

De cursussen zijn er in alle niveaus, van beginner tot gevorderde. Til uw bedrijf naar het ‘next level’, met Udemy. 

Meer weten?

Ga nu naar de website en bekijk het aanbod, met gratis trainingen en premium cursussen.

Nog meer trainen?