Overslaan en ga naar inhoud

Alle abonnementen nu zonder aansluitkosten t.w.v. € 25

Bestel nu
Tijdelijk met € 150,- extra inruilwaarde

Actie geldig t/m 3 juni 2024.

Google Pixel telefoon bij Vodafone kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe Google Pixel telefoon? Dan ben je bij Vodafone aan het juiste adres! Ontdek verschillende smartphones uit de Pixel 8 serie, met onder andere de nieuwste Google Pixel 8a. Elke telefoon heeft weer andere specificaties en mogelijkheden. Wij zetten per toestel de belangrijkste specs voor jou op een rij, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Google Pixel 8 serie

De Google Pixel 8, Pixel 8a en Pixel 8 Pro

De Google Pixel 8 serie is momenteel de nieuwste serie smartphones van Google. De Pixel 8 familie bestaat uit drie modellen: de Pixel 8, de Pixel 8 Pro en de nieuwste Pixel 8a. De drie telefoons hebben een flinke upgrade gekregen, zoals een nieuwe en snellere processor, een mooier scherm en vernieuwde camera's. Bovendien worden de telefoons minimaal 7 jaar voorzien van software- en beveiligingsupdates.

De Google Pixel telefoons lijken qua uiterlijk veel op elkaar, waarbij het grootste verschil het formaat is. De Pixel 8 en Pixel 8a zijn de kleinste van de twee met een 6,2 inch voor de Pixel 8 en een 6,1 scherm voor de Pixel 8a. De Pixel 8 Pro heeft met een 6,8 inch scherm de grootste display van de drie. Bovendien is de Pixel 8 Pro de enige uit de serie met drie camera's op de achterzijde.

Niet alleen op het gebied van formaat en aantal camera's is de Pixel 8 Pro op en top pro. Ook met de kwaliteit van de camera's, het beeldscherm en de accu steekt het toestel boven de andere twee uit. Toch vind je in de Pixel 8 en 8a twee uitstekende instapmodellen, met onder andere een prachtig design, de nieuwste Google Tensor G3 chip, minimaal 128 GB opslag en de vele AI functies waar je gebruik van kan maken.

De Google Pixel 7 serie

De Google Pixel 7 serie is de vooranger van de nieuwe Pixel 8 serie. Deze serie bestaat eveneens uit drie modellen: het instapmodel Pixel 7, het topmodel Pixel 7 Pro en de later uitgebrachte 7a. De toestellen uit de Pixel 7 serie zijn inmiddels niet meer leverbaar, maar uiteraard kun je nog wel alle specificaties en features bij ons teruglezen of de telefoons vergelijken met de nieuwe Pixel telefoons.

Google Pixel 7 serie
Android 14 op de Google Pixel telefoons

Google en Android 14

Android 14 is het nieuwste besturingssysteem van Google. Uiteraard vind je dit besturingssysteem ook terug op de nieuwste Google Pixel telefoons. Met Android 14 maak je je telefoon nóg persoonlijker met veel nieuwe opties. Bovendien zijn er veel verbeteringen doorgevoerd op het gebied van beveiliging en toegankelijkheid.

Android 14 is de opvolger van Android 13 en is op de meeste Android telefoons inmiddels beschikbaaar. Heb je Android 14 nog niet? Download deze dan snel via de instellingen van je telefoon!

Ontdek Google AI

Ontdek de vele mogelijkheden van Google AI op je Google Pixel telefoon. Ben je aan het scrollen op Instagram en kom je een gave trui tegen? Omcirkel het artikel met Circle to Search laat Google AI het zoekwerk voor je doen! Ben je op vakantie en kom je er even niet helemaal uit met de plaatselijke taal? Google helpt je met het vertalen met Live Translate. Ontdek deze en alle andere mogelijkheden van Google AI en ervaar het gemak!

Google AI

Ontvang nu tijdelijk € 150,- extra inruilwaarde bij aanschaf van de Google Pixel 8a

Bij aankoop van de Google Pixel 8a ontvang je nu tijdelijk € 150,- extra inruilwaarde bovenop de inruilwaarde van je oude toestel. Deze actie is geldig t/m 3 juni 2024, dus wees er snel bij!

Google Pixel 8a aanbieding

Google Pixel telefoons vergelijken

Welke wensen je ook hebt, er is altijd wel een Google Pixel telefoon die bij je past. Twijfel je tussen twee toestellen? We hebben voor jou een overzicht gemaakt met populaire vergelijkingen. 

Populaire Google Pixel telefoons

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

Google Pixel telefoon kopen - bekijk de aanbiedingen | Vodafone
Google Pixel telefoon kopen - bekijk de aanbiedingen | Vodafone
Google Pixel telefoon kopen - bekijk de aanbiedingen | Vodafone
Google Pixel telefoon kopen - bekijk de aanbiedingen | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service