Overslaan en ga naar inhoud
Pre-order nu
Tijdelijk met € 150,- extra inruilwaarde

Actie geldig t/m 3 juni 2024.

Ontdek AI van Google

De missie van Google is altijd geweest om de informatie van de wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken. Google is daarom ook erg enthousiast over de transformerende kracht van AI (kunstmatige intelligentie) en de nuttige nieuwe manier waarop het kan worden toegepast. Of het nu gaat om het vertalen van teksten of het bewerken van foto's niets is te gek met Google AI. En het beste is dat deze handige tools beschikbaar zijn op verschillende Google smartphones. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier alles over de handige AI-tools.

Google Lens: De slimme assistent die je helpt

Google Lens is een handige tool die je helpt om de wereld om je heen beter te begrijpen. Met Google Lens kun je verschillende dingen doen, zoals teksten kopiëren, vertalen en meer ontdekken, gewoon door een foto te maken met je telefoon. Het vergelijkt de foto met andere afbeeldingen op internet en geeft je relevante informatie. Bijvoorbeeld, als je een foto maakt van een hond, kan Google Lens je vertellen welk ras het is en je meer informatie geven over dat specifieke ras. Het is handig voor het identificeren van planten, dieren, locaties en zelfs het vinden van vergelijkbare producten om te kopen.

Met Google Lens heb je een slimme assistent die je helpt altijd in je broekzak zitten.

Live Vertalen
Beste Opname

Nooit meer mislukte groepsfoto's met Beste Opname

Beste Opname, de vernieuwende functie van Google maakt groepsfoto's beter dan ooit tevoren. Hoe vaak heb je niet geprobeerd de perfecte groepsfoto te maken, alleen om later te ontdekken dat niet iedereen er op zijn best uitzag? Misschien heeft iemand zijn ogen gesloten, fronst een ander zijn wenkbrauwen, of is er iemand die een grappige gezichtsuitdrukking maakt. Met Beste Opname hoeft dat geen probleem meer te zijn.

Deze functie is eenvoudig te gebruiken. Nadat je een paar foto's hebt genomen, ga je naar Google Foto's en selecteer je Beste Opname uit de bewerkingstools. Vervolgens zal Beste Opname automatisch een combinatie maken van de beste elementen uit je foto's, waardoor je de perfecte groepsfoto krijgt.

Betere geluidskwaliteit met Magische Gum

Magische Gum is een krachtige tool waarmee je storende achtergrondgeluiden in je video's kunt verminderen. Net zoals ongewenste fotobombers in je foto's, kunnen storende geluiden de aandacht afleiden van wat je probeert vast te leggen in je video's. Met behulp van geavanceerde technieken kan deze functie deze geluiden identificeren, zoals mensen die op de achtergrond praten, muziek of wind, en ze vervolgens sorteren in verschillende lagen die je kunt controleren.

Met slechts een paar tikken kun je storende geluiden verminderen, zodat je video klinkt zoals jij dat wilt. Of je nu een professionele videomaker bent die hoogwaardige content produceert of gewoon je vakantievideo's wilt verbeteren, Magische Gum biedt de mogelijkheid om je video's naar een hoger niveau te tillen door de geluidskwaliteit te verbeteren.

Magische Gum