OPPO A78 bij Vodafone
Ruil meteen je oude toestel in en krijg geld terug*

* Vanaf een waarde van € 5,-.

OPPO A78 bij Vodafone

OPPO telefoons

OPPO staat bekend om haar baanbrekende smartphones. Zo kwamen ze eerder al met de eerste 5G-ready telefoon van Europa en zijn ze verantwoordelijk voor één van de eerste smartphones met een randloos scherm. Ook zijn OPPO smartphones geliefd vanwege hun kwalitatieve camera’s waarmee je professionele foto’s en video’s maakt. En wat dacht je van de supersnelle refresh rate van het display waardoor je vloeiend door webpagina's scrolt?

OPPO specs

Krachtige specs en strak design

OPPO camera

Professionele camera's

OPPO scherm

Betoverend scherm

De nieuwe OPPO Reno8-serie

De OPPO Reno8 Lite was er al even, maar OPPO heeft hier nu ook de Reno8 en Reno8 Pro aan toegevoegd. De Reno-serie telefoons zijn de middenklasse toestellen van OPPO. Krachtige telefoons met een mooi beeldscherm, goede accuduur en diverse camera's. En ook nog eens scherp geprijsd! 

OPPO Reno8 Pro
OPPO Find X5 Lite en X5 Pro

De OPPO Find X5-serie

De OPPO Find X5 Pro is het topmodel uit de Find X5-serie. Een supersnel toestel met uitstekende specificatie, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs moet betalen.
De Find X5 Lite en X5 Pro zijn niet meer leverbaar. Voor een betaalbare opvolger kan je kiezen voor de OPPO Reno8-serie.

Betaal nooit teveel met de OPPO A-serie

De vernieuwde OPPO A-serie biedt je veel voor weinig. Ga voor een OPPO A78 of de OPPO A98 en geniet van een betaalbare telefoon met 5G.

Lees alles over de OPPO A78.
Lees alles over de OPPO A98.

OPPO A-serie

Bestel een OPPO telefoon

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen. Denk ook eens aan de telefoons van Samsung: complete en kwalitatieve smartphones voor een scherpe prijs.

Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

Ontdek de nieuwste OPPO smartphones | Vodafone
Ontdek de nieuwste OPPO smartphones | Vodafone
Ontdek de nieuwste OPPO smartphones | Vodafone
Ontdek de nieuwste OPPO smartphones | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service