Overslaan en ga naar inhoud
OPPO Reno11 F bij Vodafone
Ruil meteen je oude toestel in en krijg geld terug*

* Vanaf een waarde van € 5,-.

OPPO Reno11 F: de Portret Expert

De OPPO Reno11 F is het nieuwste model uit de Reno familie van OPPO. De Reno11 F is de opvolger van de Reno10-serie en dit zien we dan ook duidelijk terug in de specificaties. Zoals we gewend zijn van de toestellen uit de Reno klasse vinden we bijvoorbeeld een uitstekende 64 megapixel camera op het toestel terug. Ook andere functies, zoals super snel laden en een helder beeldscherm hebben de weg naar de OPPO Reno11 F weten te vinden. Lees snel verder voor alle specs!

  • 6,7 inch AMOLED FHD+ scherm
  • 64 MP hoofdcamera, 32 MP selfie camera
  • 256 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met Micro SD
  • Gloednieuw Android 14 besturingssysteem

OPPO Reno11 F specificaties

Afbeelding beeldscherm

Groot 6,7 inch display

De OPPO Reno11 F heeft een 6,7 inch beeldscherm met liefst 1,07 miljard kleuren. Hierdoor wordt al je films en serie op een schitterende en levendige wijze weergegeven. Zelfs in direct zonlicht.

Afbeelding batterij

Super snel laden

Met de 5.000 mAh accu van de Reno11 F kom je niet snel zonder stroom te zitten. Is je batterij toch leeg? De Reno11 F is geschikt voor super snel laden tot 67 watt. Daarmee is je telefoon binnen 48 minuten volledig opgeladen!

Afbeelding camera

Uitstekende camera

De OPPO Reno11 F heeft in totaal vier camera’s, waarvan drie aan de achterkant en één aan de voorkant. Met de 64 megapixel hoofdcamera aan de achterzijde óf de 32 megapixel selfiecamera maak je de mooiste portretfoto's.

Kleuren Groen
Display 6,7 inch FHD+ (2412x1080)
60-120 Hz
Camera's
achter
64 MP hoofdcamera
8 MP groothoekcamera
2 MP macro
Camera 
voor
32 MP selfiecamera
Chip MediaTek Dimensity 7050
Batterij 5000 mAh, 67W snelladen
Opslag en geheugen 256 GB / 8 GB
SIM Dual SIM, eSim
Afmetingen 161,6 x 74,4 x 7,5 mm, 177 gram

Groot beeldscherm

De OPPO Reno11 F heeft een 6,7 inch beeldscherm. Hierbij valt de scherpte en de weergave van de kleuren direct op en dat is ook niet zo gek, aangezien het beeldscherm liefst 1,07 miljard kleuren bevat. Het display heeft verder een refreshrate van minimaal 60 en maximaal 120 Hz, waardoor het beeld ook vloeiend is. Verder past de helderheid zich automatisch aan aan de omstandigheden, zodat je bijvoorbeeld ook in direct zonlicht gewoon nog je scherm kan aflezen.

64 megapixel hoofdcamera

De OPPO Reno11 F richt zich, net als zijn voorgangers de Reno10 en Reno10 Pro, nadrukkelijk op het maken van prachtige portretfoto's. Het toestel heeft aan de achterzijde drie camera's die verwerkt zijn in een opvallend camera-eiland. De hoofdcamera op de achterzijde heeft een 64 megapixel lens, terwijl je op de voorzijde een 32 megapixel selfiecamera vind. De selfiecamera is een zogenaamde punch hole camera, wat wil zeggen dat er in het display een klein rondje zit waarin de camera verwerkt zit. Verder heeft de Reno11 F ook nog een 8 megapixel groothoekcamera en een 2 megapixel macrolens. Deze verzameling aan camera's zorgt er voor dat je niet alleen de mooiste portretfoto's maakt, maar dat de Reno11 F ook geschikt is voor algemeen gebruik, zoals het maken van foto's tijdens vakanties of andere uitjes.

Processor en geheugen

Ook op het gebied van opslag- en werkgeheugen heeft de OPPO Reno11 F prima specificaties. Het toestel heeft standaard 256 GB opslaggeheugen. Is dit niet genoeg? Dan kan je dit simpel uitbreiden tot 2 GB door middel van een externe gehuegenkaart (MicroSD). Verder heeft de telefoon 8 GB werkgeheugen. In combinatie met de MediaTek Dimensity 7050 chip levert de processor van de OPPO Reno11 F daarmee indrukwekkende prestaties.

Lange batterijduur en snelladen

OPPO staat bekend om haar innovaties en zeker op het gebied van batterijduur en opladen zien we dat ook weer op de Reno11 F terug. De capaciteit van de accu is met 5.000 mAh behoorlijk indrukwekkend. Daarnaast heeft OPPO de levensduur van de accu ook nog eens verdubbeld, waardoor deze minimaal 4 jaar op absoluut topniveau blijft presteren. Ondanks deze indrukwekkende specificaties ontkom je er natuurlijk niet aan dat je telefoon opgeladen zal moeten worden. Met de 67 watt super snellaad functie is dat sneller dan ooit gebeurd. Is je batterij helemaal leeg? Binnen 48 minuten is je telefoon weer volledig opgeladen!

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

OPPO Reno11 F kopen bij Vodafone
OPPO Reno11 F kopen bij Vodafone
OPPO Reno11 F kopen bij Vodafone
OPPO Reno11 F kopen bij Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service