Nieuwste iPhone: blijf up to date over de nieuwe iPhone bij Vodafone

De nieuwste iPhone, wanneer komt deze uit? En hoe ziet hij eruit? Lees hier alle geruchten. Kun je niet wachten tot Apple de volgende release doet of ben je benieuwd naar de iPhones die nu beschikbaar zijn?

Hoe ziet de nieuwste iphone eruit

Direct een seintje als de nieuwe iPhone uitkomt?

Vul hieronder je e-mailadres en eventueel je telefoonnummer in, dan houden we je op de hoogte! En natuurlijk gebruiken we je gegevens alleen voor updates over de nieuwe iPhone.

Wat weten we al over de nieuwste iPhone?

Online vind je alweer veel info over de nieuwste iPhone, maar Apple heeft nog niets bevestigd over de release, modellen en specificaties. Techsites berichten over een serie met 4 modellen, een vernieuwd design en 3 verschillende displays. Ook zouden de nieuwe Apple telefoons misschien 5G-bereik krijgen, een oled-scherm, A14-processor en camera met LiDAR-scanner. Voor de definitieve specificaties moeten we nog even geduld hebben, maar één ding is zeker: zodra de nieuwste iPhone uitkomt, bestel je deze met een voordelig abonnement van Vodafone! 

De nieuwe iPhone in de wandelgangen

Nieuwste iPhone enkele weken vertraagd

Nieuwste iPhone enkele weken vertraagd

De nieuwste iPhone is enkele weken vertraagd, dat meldden verschillende bronnen de afgelopen maanden. Elk jaar kondigt Apple een iPhone aan in september en kun je deze aan het einde van de maand bij Vodafone bestellen. Volgens de geruchten wordt de nieuwste Apple nu half oktober verwacht door vertragingen in ontwikkeling en productie.

iMore geeft aan dat Apple de vertraging op 30 juli officieel bevestigd heeft en quote Chief Financial Officer Luca Maestri tijdens de bekendmaking van Apple’s derde kwartaalcijfers van 2020: "Last year we started selling new iPhones in late September. This year, we project supply to be available a few weeks later."

Ook MacRumors haalt het Q3 event van Apple aan en verwacht dat we de nieuwste iPhone pas half oktober te mogen verwelkomen. Nog even geduld dus!

Bron: iMore.com, MacRumors.com

Vier modellen, vernieuwd design

Vier iPhones, vernieuwd design

Hoe gaat de nieuwe iPhone eruitzien? Bijna alle bronnen wijzen erop dat dit een serie wordt die uit 4 modellen bestaat, uitgevoerd in 3 verschillende displaygroottes.

Sinds de iPhone X zien de Apple telefoons er ongeveer hetzelfde uit, maar volgens iPhoned lijkt dat nu te veranderen met een vernieuwd design. De verwachting is een hoekig model met harde randen, een metalen frame en platte achterkant. iPhoned noemt dit een ‘retrodesign’ dat doet denken aan de iPhone 4 uit 2010. 

In 2019 was de speciale kleur voor de iPhone Pro modellen donkergroen, terwijl het dit jaar erop lijkt dat het donkerblauw wordt als we iPhoned mogen geloven. Ook zouden een aantal modellen volgens de geruchten een stuk kleiner worden. Onder andere MacRumors en iPhoned noemen de verwachte schermafmetingen: 5.4 inch, 6.7 inch en 6.1 inches (2x).

Bron: iPhoned.com, iCulture.nl

Apple iPhone specificatie A14

Specificaties, accessoires en prijs

Krijgt de nieuwste iPhone 5G ondersteuning, een oled-scherm en komt de doos juist met minder accessoires? 

Verschillende bronnen speculeren over 5G-bereik, maar daarover is niets bevestigd. Qua uiterlijk verandert er waarschijnlijk niet veel, maar wel wordt er flink aan het scherm gesleuteld vermoedt iPhoned. In plaats van een lcd-scherm komen de iPhones nu allemaal met een oled-scherm met verkleinde schermranden. Bij sommige modellen komt er ook een 120-hertz scherm voor nog vloeiendere beelden. Ook noemt iPhoned dat het zo goed als zeker is dat de nieuwste iPhone aangedreven wordt op een A14-processor en dus op het vernieuwde iOS 14 gaat draaien. Dat zou onder andere betekenen: energiezuiniger én meer power! 

Wat de accessoires betreft speculeert MacWorld over een doos zonder oplader en oordopjes. Mede hierdoor zouden ook de prijzen van de nieuwste iPhones lager kunnen uitvallen dan verwacht, vermoeden zowel iPhoned als iCulture. Definitief is de prijs pas bij de release, maar dan bestel je jouw nieuwste iPhone natuurlijk met een voordelig Vodafone abonnement.

Bron: iPhoned.com, MacWorld.com, iCulture.nl

Verwachte camera's nieuwste iPhone

Verwachte camera's nieuwste iPhone

De camera’s van de iPhone 11 serie hebben destijds alle verwachtingen overtroffen, gaat dit nu weer gebeuren met de release van de nieuwste iPhone?

iCulture verwacht dat Apple voor de camera’s van de 2 instapmodellen weer kiest voor een dubbel camerasysteem, net als bij de iPhone 11 serie. Voor de 2 topmodellen van de nieuwe iPhone zou Apple dan ook weer gaan voor 3 lenzen: een gewone lens, een telelens en een ultragroothoeklens. 

Global.techradar zet de geruchten op een rijtje en noemt als meest waarschijnlijke verandering de toevoeging van een LiDAR-scanner aan de camera's van de 2 topmodellen. Deze schat afstanden en diepte nauwkeurig in en maakt zo een verbeterde augmented reality en portretmodus mogelijk. Ook vermeldt de techsite geruchten over 3D-sensing, een Smart HDR-functionaliteit en cameraverbetering in de vorm van een 7-delige groothoeklens. 

Apple heeft nog niets bevestigd over de camera's van de nieuwste iPhone, dus we moeten nog even afwachten...

Bron: iCulture.nl, Global.techradar.com

iPhone modellen die nu al beschikbaar zijn

De release datum van de nieuwste iPhone is nog niet bekend. Kun je niet langer wachten en wil je nu een nieuwe telefoon? Bekijk dan een van deze toppers.

Bestel je nieuwe iPhone bij Vodafone

Bestel de nieuwste iPhone met een voordelig abonnement van Vodafone en geniet van vele voordelen. Zo heb je onbeperkte data met Red Unlimited, krijg je het 1e jaar Apple TV+ cadeau en maak je met een Red abonnement automatisch gebruik van 5G (als de nieuwste iPhone dat ondersteunt).

Red Unlimited

Onbeperkte data met Red Unlimited

Wat er ook waar is over de nieuwste iPhone, Apple verwent ons vast weer met snelheid, geheugen en gebruikersgemak. Dat wordt genieten geblazen met je favoriete apps! Dankzij ons Red Unlimited abonnement heb je onbeperkte data en blijf je altijd online.

Apple TV+

Krijg nu het 1e jaar Apple TV+ cadeau

Bestel je de nieuwste iPhone met een Vodafone abonnement, dan ontvang je het 1e jaar gratis Apple TV+. De Apple TV-app (standaard geinstalleerd) geeft je toegang tot de leukste films en series. Geniet van volop entertainment op je Apple telefoon, waar je ook bent.

5G

Direct op 5G met de nieuwste iPhone?

Wordt de nieuwste iPhone een 5G toestel? Als we de geruchten mogen geloven wel. En dat zou goed nieuws betekenen, want bij Vodafone maak je met een nieuw of bestaand Red abonnement automatisch gebruik van ons 5G-netwerk. In heel Nederland!

Opvolger iPhone 11 serie?

De nieuwste iPhone wordt met 4 nieuwe modellen vermoedelijk de opvolger van de iPhone 11 serie. Wil je niet langer wachten? Kies dan voor een iPhone 11 toestel.

Met de iPhone 11 leg je herinneringen vast in spectaculaire beelden met de verschillende topcamera's. Je geduld bewaar je maar voor andere zaken, want de A13-chip van het besturingssysteem is nóg sneller dan zijn voorganger. En dankzij de verbeterde batterijen in deze 3 iPhones heb je eindeloos lang plezier van al dat moois, elke dag opnieuw. 

iPhone 11
iPhone SE

Dé Apple telefoon uit 2020: iPhone SE

Een van de laatst uitgekomen iPhone modellen is de iPhone SE, die helemaal vernieuwd is in 2020. De iPhone SE is een voordelige iPhone met al het gemak dat je van een Apple telefoon mag verwachten. Compact, supersnel, en natuurlijk met een uitstekende camera.

Veelgestelde vragen

 

De iPhone 11 serie heeft wat de camera's betreft flinke verbeteringen doorgemaakt, gaat dat nu ook weer gebeuren? De geruchtenmolen draait alweer op volle toeren. Zo verwacht iCulture dat de instapmodellen een dubbel camerasysteem krijgen, en de topmodellen 3 lenzen: een gewone lens, een telelens en een ultragroothoeklens. Global.techradar noemt als meest waarschijnlijke verandering de toevoeging van een LiDAR-scanner die afstanden en diepte nauwkeurig kan inschatten en zo een verbeterde augmented reality en portretmodus mogelijk maakt. Apple heeft nog niets bevestigd over de camera's van de nieuwste iPhone, dus we moeten nog even afwachten...

 

Op internet zie je overal al schetsen van het design van de volgende Apple serie, maar in hoeverre die realistisch zijn weten we op zijn vroegst pas in oktober. De verwachting is een hoekig model met harde randen, een metalen frame en platte achterkant. iPhoned noemt dit een ‘retrodesign’ dat doet denken aan de iPhone 4 uit 2010. Bijna alle bronnen wijzen erop dat dit een serie wordt die uit 4 modellen bestaat, uitgevoerd in 3 verschillende displaygroottes. Onder andere MacRumors en iPhoned noemen de verwachte schermafmetingen: 5.4 inch, 6.7 inch en 6.1 inches (2x). Als deze geruchten kloppen, zou het betekenen dat het design van de iPhone voor het eerst in jaren weer een metamorfose doormaakt; sinds de iPhone X zagen alle gereleaste Apple telefoons er immers ongeveer hetzelfde uit. Het blijft spannend!

 

Of Apple weer een heel kleurenpalet op de nieuwste iPhone gaat loslaten, en welke kleuren dan, daarover zijn de meningen verdeeld. iPhoned haalt de Japanse website Macotakara aan, die voorspelt dat de nieuwe iPhone straks uitkomt in zes kleuren: geel, groen, lavendel, wit, zwart en een speciale rode versie, waarbij een gedeelte van de opbrengst naar de bestrijding van aids zou gaan. Dit zou betekenen dat de huidige blauwe en koraalgele kleuropties verdwijnen, en groen en lavendel daarvoor in de plaats komen. iCreatemagazine.nl haalt insider Max Weinbach aan, die denkt dat ten minste een van de modellen beschikbaar komt in de kleur Navy Blue, in plaats van groen. Het zijn slechts voorspellingen, de defintieve kleuren van de nieuwste iPhone horen we pas ten tijde van de release!

 

Zodra de nieuwe iPhone uitkomt, kun je deze bestellen in combinatie met een voordelig Vodafone abonnement. Meestal kondigt Apple een telefoon aan in september en kun je deze aan het einde van de maand bij ons bestellen. Volgens de geruchten wordt de nieuwste Apple nu pas half oktober verwacht door vertragingen in ontwikkeling en productie. iMore quote Chief Financial Officer Luca Maestri tijdens de bekendmaking van Apple’s derde kwartaalcijfers van 2020: "Last year we started selling new iPhones in late September. This year, we project supply to be available a few weeks later." Ook MacRumors haalt het Q3 event van Apple aan en verwacht dat we de nieuwste iPhone pas half oktober te mogen verwelkomen. Nog even geduld dus, maar we houden je via deze pagina op de hoogte!