Hoe ziet de nieuwste iphone eruit

Nieuwste iPhone: blijf up to date over de nieuwe iPhone bij Vodafone

Wanneer komt de nieuwste iPhone uit en hoe komt die er dan uit te zien? Hier lees je alle geruchten. Ook als je niet kunt wachten op de volgende release, of als je juist benieuwd bent naar de iPhones die nu beschikbaar zijn kun je bij ons terecht.

Direct een seintje als de nieuwe iPhone uitkomt?

Vul hieronder je e-mailadres en eventueel je telefoonnummer in, dan houden we je op de hoogte! En natuurlijk gebruiken we je gegevens alleen voor updates over de nieuwe iPhone.

Nieuwe iPhone geruchten op een rij

Nieuwste iPhone enkele weken vertraagd

Nieuwe iPhone SE in 2021?

Daar gaat de Japanse website MacOtakara wel van uit, op basis van info van Chinese leveranciers. Zij verwachten dat Apple de opvolger van de iPhone SE in April 2021 uitbrengt.

 

Hoewel MacOtakara in het verleden vaker juiste Apple voorspellingen deed, meent de eveneens betrouwbare analist Ming-Chi Kuo dat een mogelijke nieuwe iPhone SE pas in de tweede helft van dit jaar verschijnt.

Ross Young, lead analist van Display Search denkt zelfs dat een nieuwe iPhone SE niet eerder dan 2022 zal uitkomen. Apple zal de opvolger van de iPhone SE waarschijnlijk pas kort voor de daadwerkelijke release officieel bekendmaken. Tot die tijd kun je deze geruchten dus maar beter met een korreltje zout nemen!

Bron: MacRumors.com

Vier modellen, vernieuwd design

Design

Volgens de geruchten wordt de nieuwe iPhone qua uiterlijk een grotere versie van de huidige iPhone SE, met een design dat lijkt op de iPhone 8 Plus.

 

Display expert Ross Young denkt dat het design van de iPhone SE opvolger eerder op dat van de zeer succesvolle iPhone 11 gaat lijken. Ook verwacht men dat de telefoon geen inkeping in het scherm krijgt omdat de selfie camera vermoedelijk bovenin het scherm verwerkt wordt.

In plaats van gezichtsherkenning zal deze telefoon mogelijk een vingerafdrukscanner krijgen die onder het scherm zit. Ming-Chi Kuo denkt echter dat de iPhone SE opvolger een Touch ID functie krijgt in de power knop aan de zijkant van het toestel - als alternatief voor de relatief dure vingerafdruksensor onder het scherm.

Bron: iPhoned.nl, MacRumors.com

Apple iPhone specificatie A14

Specificaties, accessoires en prijs

Borduurt de nieuwe iPhone SE qua specs voort op de huidige SE? Verschillende insiders denken van wel.                  

 

Net als bij het huidige model krijgt de opvolger van de iPhone SE vermoedelijk dezelfde A13 Bionic processor. Deze chip, die ook in de iPhone 11 en 11 Pro zit, is erg krachtig en bovendien zuinig. Vermoedelijk schroeft Apple het interne geheugen van de nieuwe iPhone SE op naar 4 GB voor een flinke snelheidsboost. Dat is goed nieuws voor iOS 14, dat waarschijnlijk het standaard besturingssyteem van de nieuwste iPhone SE wordt.

Zowel Macworld als Young zetten in op een iPhone SE met 5G. In dat geval krijgt de SE opvolger een A14-chip, omdat de A13 Bionic processor het 5G-netwerk niet ondersteunt. Young verwacht verder een 6.1-inch LCD scherm, terwijl andere bronnen eerder van 5.5-inch uit gaan.

MacOtakara denkt dat er ook een nieuwe generatie AirPods samen met de nieuwe iPhone SE wordt gelanceerd. Over de specificaties is nog weinig bekend, behalve dat de nieuwe AirPods vermoedelijk een iets andere oplaadcase hebben.

De nieuwe iPhone SE gaat waarschijnlijk rond de € 549 - € 589 kosten, afhankelijk de hoeveelheid opslagruimte die je kiest.

Bron: iPhoned.nl, MacWorld.co.uk, iCulture.nl

Verwachte camera's nieuwste iPhone

Verwachte camera's

Net als zijn voorganger lijkt de nieuwe iPhone SE weer een topper op het gebied van camera-opties te worden, zeker gezien de verwachte prijsklasse.

 

Techanalisten denken dat de nieuwe iPhone SE met twee camera’s komt: één voorop en één achterop. JP Morgan Chase gaat uit van dezelfde cameramogelijkheden als de iPhone 11: een 12MP camera met een ultra-groothoeklens achterop en een 7MP selfie camera aan de voorkant.

Behalve 4K video met 60 beelden per seconde betekent dat waarschijnlijk ook dat dat nieuwe iPhone SE een nachtmodus krijgt, die onderbelichte foto’s behoorlijk verbetert.

Bron: iCulture.nl, Tom's Guide, Global.techradar.com

Bestel je nieuwe iPhone bij Vodafone

Bestel de nieuwste iPhone met een voordelig abonnement van Vodafone en geniet van vele voordelen. Zo heb je onbeperkte data met Red Unlimited, krijg je het 1e jaar Apple TV+ cadeau en maak je met een Red abonnement automatisch gebruik van 5G (als de nieuwste iPhone dat ondersteunt).

Red Unlimited

Onbeperkte data met Red Unlimited

Wat er ook waar is over de nieuwste iPhone, Apple verwent ons vast weer met snelheid, geheugen en gebruikersgemak. Dat wordt genieten geblazen met je favoriete apps! Dankzij ons Red Unlimited abonnement heb je onbeperkte data en blijf je altijd online.

Apple TV+

Krijg nu het 1e jaar Apple TV+ cadeau

Bestel je de nieuwste iPhone met een Vodafone abonnement, dan ontvang je het 1e jaar gratis Apple TV+. De Apple TV-app (standaard geinstalleerd) geeft je toegang tot de leukste films en series. Geniet van volop entertainment op je Apple telefoon, waar je ook bent.

5G

5G-internetten met de nieuwe iPhone 12

Ga je voor Apple’s nieuwste flagship toestel met een nieuw of bestaand Red abonnement? Dan heb je meteen ook toegang tot het snelle 5G-netwerk van Vodafone. En dat betekent supersnel streamen, gamen en internetten. In heel Nederland!

Opvolger iPhone 12 serie?

De geruchten over de opvolger van de iPhone 12 laaien inmiddels ook aardig op. Zoals speculaties over nóg betere camera’s mét standaard een LiDAR sensor die ook al in de iPhone 12 Pro en Pro Max zat, en een duurzamere accu.

Wil je niet langer wachten? Ga dan voor de iPhone 12, de razendsnelle zwaargewicht onder de iPhones en de eerste Apple telefoon met 5G!

iPhone 11
iPhone SE

Nieuwe iPhone SE in 2021?

Na het grote succes van de iPhone SE 2020 lijkt zijn opvolger alweer klaar te staan - en de geruchtenmachine draait overuren.

Ben je echter nú op zoek naar een iPhone met ijzersterke specs voor een scherpe prijs? Dan zit je met de iPhone SE 2020 nog steeds goed!

Veelgestelde vragen

 

Zodra de nieuwe iPhone SE uitkomt, kun je deze bestellen in combinatie met een voordelig Vodafone abonnement. Op basis van info van Chinese leveranciers denkt MacOkatara dat de opvolger van de iPhone SE in april 2021 uitkomt. Analist Ming-Chi Kuo denkt echter dat Apple de nieuwe iPhone SE pas in de tweede helft van dit jaar uit brengt. Ross Young, lead analist van Display Search verwacht zelfs niet eerder dan volgend jaar een nieuwe iPhone SE. Apple zal de opvolger van de iPhone SE waarschijnlijk pas kort voor de release officieel bekendmaken. Nog even geduld dus, maar we houden je via deze pagina op de hoogte!

 

De opvolger van de iPhone SE gaat waarschijnlijk rond de € 549 - € 589 kosten, afhankelijk van de hoeveelheid opslagcapaciteit die je kiest. Definitief is de prijs pas bij de release, maar dan bestel je jouw nieuwste iPhone SE natuurlijk met een voordelig Vodafone abonnement.

 

Sommige techanalisten denken dat je met nieuwste iPhone SE inderdaad toegang tot 5G-internet hebt. Het ligt er ook aan wat voor hardware specificaties de volgende SE uiteindelijk heeft. Heeft de nieuwste iPhone weer een A13 Bionic processor, dan ondersteunt de telefoon alleen 4G-internet. Krijgt het toestel echter een A14-chip die ook al in de nieuwe iPhone 12 zit, dan is de kans een stuk groter dat de nieuwste iPhone SE 5G aan kan!