Overslaan en ga naar inhoud
Alles over iOS bij Vodafone

Alles over Apple iOS besturingssysteem

Ieder apparaat van Apple wordt geleverd met een besturingssysteem, het kloppende hart van het apparaat. Voor de iPhone is dit het besturingssysteem iOS. Dit besturingssysteem stuurt alles aan binnen je iPhone. Het bepaalt bijvoorbeeld hoe de telefoon reageert op handelingen, hoe apps werken en hoe alles wordt vormgegeven. iOS staat bekend om het hoge gebruikersgemak, stabiliteit en veiligheid. Wanneer je kiest voor de iPhone, dan ben je er dus zeker van dat je een smartphone krijgt met software van topniveau!

iOS 17: de grote update van 2023

iOS 17 gaat de grote softwareupdate worden voor 2023. Vanaf dit najaar kan je jouw iPhone updaten naar het nieuwste besturingssysteem Apple. Daarnaast worden natuurlijk alle iPhone 15 telefoons standaard met iOS 17 geleverd. En hoewel de update deze keer niet zo groot is als bij de vorige versie, kan je ook dit jaar natuurlijk weer uitkijken naar een flink aantal nieuwe functies! Zo kan je met iOS 17 gebruik maken van een volledig nieuwe StandBy modus, waarbij je je iPhone bijvoorbeeld kan omtoveren naar een échte wekker. Daarnaast brengt Apple ook een volledig nieuwe app naar je iPhone: Journal. Hiermee kan je je eigen dagboek bijhouden op je iPhone. Genoeg dus om naar uit te kijken!

iOS 16: de grote update van 2022

iOS 16 is op dit moment het nieuwste beschikbare besturingssysteem van Apple. Het is beschikbaar sinds september 2022 en daarmee samen met de iPhone 14-serie uitgebracht. Alle nieuwe iPhone 14 toestellen worden dan ook standaard geleverd met dit besturingssysteem. iOS 16 heeft weer flink wat vernieuwingen met zich meegebracht, waarbij het totaal vernieuwde toegangsscherm de grootste verandering is.

iOS 15: de grote update van 2021

Met iOS 15 heeft Apple ook in 2021 voor alle nieuwe modellen een mooie update uitgebracht. Het besturingssysteem is beschikbaar voor alle modellen vanaf de iPhone 6S tot en met de iPhone 13, welke gelijktijdig met iOS 15 op de markt is gebracht. De update brengt overigens niet heel veel wijzigingen met zich mee. Met de voorgangers heeft Apple immers al een mooi en stabiel systeem uitgebracht. De grootste verschillen zijn dan ook vooral vindbaar in zaken als privacy en het verder personaliseren van je iPhone. Ook heeft Apple Maps een flinke update ontvangen.

iOS 14: de grote update van 2020

iOS 14 is misschien wel één van de grootste updates voor Apple iPhones in jaren. Met de nieuwe App Library kunnen gebruikers hun apps organiseren in categorieën en zo gemakkelijk vinden wat ze nodig hebben. Daarnaast kan er ook gebruikgemaakt worden van compleet nieuwe widgets, die je nu ook in het beginscherm kunt zetten. Je maakt daarmee je iPhone persoonlijker dan ooit. iOS 14 is sinds september 2020 beschikbaar voor iPhone 6S en nieuwer en is standaard geinstalleerd op de iPhone 12-serie.

iOS 13: de grote update van 2019

Met de introductie van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max maakt ook iOS 13 zijn intrede. Uiteraard brengt iOS 13 ook weer flink wat nieuwigheden met zich mee, maar de nadruk ligt toch vooral op performance. Zo reageert Face ID een stuk sneller, zijn er updates doorgevoerd aan de Zoek-mijn app, heeft Herinneringen een grote update gehad en zijn er ook verbeteringen doorgevoerd aan verschillende camerafuncties. Daarnaast is de donkere modus geïntroduceerd, waarmee je verschillende apps en schermen in een donker thema kan kleuren.

Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

iOS: het besturingssysteem van je iPhone | Vodafone
iOS: het besturingssysteem van je iPhone | Vodafone
iOS: het besturingssysteem van je iPhone | Vodafone
iOS: het besturingssysteem van je iPhone | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service