Overslaan en ga naar inhoud

iOS 13 en de iPhone 11: samen sterker!

Apple’s nieuwste software voor de iPhone is beschikbaar met de komst van de iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max en iPhone 11. Naast toffe nieuwe functies krijgen ook een hoop bestaande programma's op je iPhone een update. Wat kun je zoal met iOS 13?

Wat is iOS 13?

iOS is het besturingssysteem van alle iPhones. Deze software is het ‘kloppende hart’ van je iPhone, het stuurt alles aan. Van de aan/uitknop tot aan het openen van apps en foto’s maken met de camera. iOS 13 is de nieuwste variant die beschikbaar is voor veel nieuwe iPhones.

De nieuwe iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max en iPhone 11 worden standaard geleverd met iOS 13.

Welke telefoons kunnen upgraden naar iOS 13? Apple ondersteunt iPhones lange tijd met updates. iOS 13 ondersteunt dan ook de volgende iPhones die wij aanbieden: Xs Max, Xs, Xr, 8 en iPhone 7.

iOS 13 logo
ios 12 sneller

Donkere modus

In de donkere modus ziet je iPhone er helemaal anders uit. Programma’s krijgen een donkere kleur die rustiger voor je ogen is, vooral als je in het donker je iPhone gebruikt. De modus is te gebruiken via het bedieningspaneel of je kunt het ’s nachts automatisch laten activeren.

Nog mooiere portretten

Dankzij nieuwe functies in de camerasoftware kun je de belichting van je portretten virtueel aanpassen. Ga je voor zachte avondkleuren of voeg je een prachtig zwart-wit-effect toe aan je foto’s om je portretten van het beeld spetteren? Met iOS 13 op je iPhone is de wereld jouw professionele fotostudio.

ios 12 notificaties
ios 12 memoji

Vernieuwd overzicht van je foto’s

Al je portretten en mooie momenten die je vastgelegd heb vind je nu nog makkelijker terug in iOS 13. In het vernieuwde overzicht kun je je mooiste foto’s terugvinden en delen. Dankzij slimme technologie kun je foto’s die erg op elkaar lijken automatisch laten verbergen. Bijvoorbeeld screenshots of foto’s van bonnetjes.

Snel, sneller, snelst

Apps uit de App store worden kleiner gemaakt. Je downloads voor nieuwe apps gaan sneller en ze starten tot twee keer zo snel op. Log je in met Face ID? Dit gaat met iOS 13 tot wel 30 procent sneller! Je telefoon voelt hierdoor niet alleen nieuwer maar ook sneller aan.

ios 12 camera
ios 12 siri

Siri nog slimmer

Siri is nog slimmer geworden en maakt het makkelijker om herinneringen aan te maken en je agenda te organiseren. Heb je je Apple AirPods in? Dan kan Siri inkomende berichten hardop aan je voorlezen zonder dat je je telefoon hoeft op te pakken.

Apple Music met AirPods

Eerste jaar gratis Apple TV+

Bij aankoop van een iPhone bij Vodafone ontvang je nu het 1e jaar gratis Apple TV+. De Apple TV-app staat standaard geinstalleerd op je telefoon en geeft je toegang tot de leukste films en series. Geniet van volop entertainment op je nieuwe telefoon, waar je ook bent.

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service