Overslaan en ga naar inhoud
Alles over iOS 14

iOS 14: vertrouwd als vanouds in een gloednieuw jasje

Apple’s nieuwste software voor de iPhone is beschikbaar met de komst van de iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. iOS 14 zit vol slimme features die precies doen wat je wilt, wanneer je dat wilt.

Wat is iOS 14?

iOS is het besturingssysteem van alle iPhones. Deze software is het ‘kloppende hart’ van je iPhone, het stuurt alles aan. Van de aan/uitknop tot aan het openen van apps en foto’s maken met de camera. iOS 14 is de nieuwste variant die beschikbaar is voor veel nieuwe iPhones.

De iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 worden standaard geleverd met iOS 14.

Welke toestellen kunnen upgraden naar iOS 14? Apple ondersteunt iPhones lange tijd met updates. iOS 14 ondersteunt dan ook de volgende iPhones: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6S en de iPhone SE 2020.

iOS14-screen
ios14-widgets

Widgets in het beginscherm

Widgets zijn compleet opnieuw ontworpen en geven in één oogopslag meer informatie. En je kunt ze nu ook in je begin­scherm neerzetten. Jij kiest hoe groot en waar je ze precies wilt zien.

Persoonlijker dan ooit

Je kunt meer met je iPhone dan ooit tevoren. De meest karakteristieke onderdelen van de iOS-ervaring zijn in iOS 14 drastisch vernieuwd en nu nog handiger en persoonlijker.

ios14-connect
ios14-belangrijke-gesprekken

Blijf verbonden

Contact houden is belangrijker dan ooit. Daarom zie je in iOS 14 meteen de belangrijkste gesprekken, zijn groeps­gesprekken makkelijker te volgen en heb je meer mogelijkheden om jezelf te uiten.

Ontdek de wereld

Met Kaarten verken je de hele wereld zonder dat je privacy in gevaar komt. In iOS 14 ontdek je met Kaarten makkelijker dan ooit nieuwe plekken en krijg je tips voor de groenste manier om er te komen.

ios14-kaarten
ios14-siri

Siri is nog slimmer

Ook Siri heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Siri is volledig opnieuw vormgegeven en is nóg slimmer geworden.  Zo kun je snel informatie opvragen en dingen gedaan krijgen terwijl je blijft focussen op wat je op dat moment aan het doen bent.

Bekijk de iPhone 12

Apple Music met AirPods

3 maanden gratis Apple TV+ cadeau bij je nieuwe iPhone

Bij aankoop van een iPhone bij Vodafone ontvang je nu 3 manden gratis Apple TV+. De Apple TV-app staat standaard geinstalleerd op je telefoon en geeft je toegang tot de leukste films en series. Geniet van volop entertainment op je nieuwe telefoon, waar je ook bent.

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service