Overslaan en ga naar inhoud

De iPhone XS Max

Groots en meeslepend

iPhone XS Max bij Vodafone

Alles over de Apple iPhone XS Max

De iPhone XS Max vormt samen met de iPhone XS de twaalfde generatie van de iPhone. De iPhone XS Max heeft een 5,8-inch Super Retina OLED-beeldscherm. Beelden zijn scherper en kleuren veel intenser. Rood is écht rood en zwart is écht zwart. Het beeldscherm van de iPhone XS Max is een plezier voor je ogen. Lees verder voor meer informatie over dit fenomenale toestel.

De iPhone XS Max is niet meer leverbaar. Neem een kijkje bij diens opvolgers en bestel eenvoudig: iPhone 12, iPhone 13 en iPhone 14.

Bekijk onze Apple telefoons

Zie je door de bomen het bos niet meer? Check dan alle beschikbare iPhones in éé overzicht

De iPhone XS Max: dit moet je weten

Net als de iPhone X heeft de iPhone XS Max twee 12-megapixel camera’s aan de achterkant. Een camera met groothoeklens die normale foto’s maakt, en een camera met telelens waarmee je kunt inzoomen. Door de beelden van deze camera’s te combineren kun je bijvoorbeeld foto's maken met Bokeh-effect (scherpe voorgrond, wazige achtergrond).

De iPhone XS Max heeft daarnaast twee nieuwe functies: Smart HDR en Depth-modus. Met Smart HDR maakt de camera een rijtje foto's met verschillende instellingen. Veel licht, weinig licht, wazige achtergrond, scherpe achtergrond. Al deze foto's worden geanalyseerd en gecombineerd tot één perfecte foto. De Depth-modus vind je in de foto's-app. Wanneer je deze modus selecteert kun je de scherpte van de achtergrond van een foto aanpassen. Van wazig naar scherp of andersom.

Apple iPhone XS Max bij Vodafone
Kleuren Zilver
Spacegrijs
Goud
Scherm 6,5-inch (diagonaal) all-screen OLED-display
Resolutie van 2688 x 1242 pixels bij 458 ppi
Camera Twee 12-MP camera’s (hoofd en telelens)
Tweevoudige optische beeldstabilisatie
Opties voor 1x, 2x optische zoom
Portretmodus
Portretbelichting
Chip A12 Bionic-chip
Opslag 64 GB
256 GB
512 GB
Afmetingen en gewicht 157,5 x 77,4 x 7,7 mm
208 gram
iPhone XS Max doos

Dit zit er in de doos: precies genoeg

In de iPhone XS Max-doos vind je een USB-lichtnetadapter, USB naar Lightning-laadkabel én EarPods met Lightning-connector. Voor andere iPhone-accessoires kun je terecht in een van
onze Vodafone-winkels.

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

Apple iPhone XS Max | Vodafone
Apple iPhone XS Max | Vodafone
Apple iPhone XS Max | Vodafone
Apple iPhone XS Max | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service

Veelgestelde vragen over de iPhone XS Max

De iPhone XS Max werd aangekondigd in september 2018. Samen met de iPhone XS vormt de iPhone XS Max de twaalfde generatie van de iPhone. Het is de opvolger van de in september 2017 gelanceerde iPhone X.

Dit zijn de afmetingen van de iPhone XS Max: 

  • Hoogte: 157,5 mm
  • Breedte: 77,4 mm
  • Diepte: 7,7 mm

Apple biedt over het algemeen vijf jaar lang software-ondersteuning aan iPhones. Voor de iPhone XS Max betekent dit dat deze tot en met iOS 17 wordt ondersteund.