Overslaan en ga naar inhoud
iPhone X bij Vodafone

De iPhone X

Vol met grootse vernieuwingen

Alles over de Apple iPhone X

De iPhone X is de jubileumeditie van de iPhones. Deze jubileumeditie werd uitgebracht omdat Apple in 2017 alweer 10 jaar iPhones produceert. De iPhone X is niet zomaar een iPhone. Deze iPhone heeft een dubbele camera, randloos scherm, Face ID en een OLED-scherm. Deze snufjes maken dat deze iPhone X veel geavanceerder is dan zijn voorganger. Wil je meer weten over de iPhone X? Lees dan verder. 

De iPhone X is niet meer leverbaar. Bekijk en bestel hier een van diens opvolgers: de iPhone 12, iPhone 13 en iPhone 14.

Bekijk onze Apple telefoons

Zie je door de bomen het bos niet meer? Check dan alle beschikbare iPhones in éé overzicht

De iPhone X: wat moet je weten

De iPhone X is de smartphone waar Apple flink voor heeft uitgepakt. De iPhone heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt en dat zie je terug in de vernieuwingen die absoluut de moeite waard zijn. Zo heeft het toestel een verbeterde camera en Super Retina HD-display. Voor het ontgrendelen van je iPhone gebruik je vanaf nu Face ID. Ook is de iPhone X de eerste iPhone zonder thuisknop aan de voorkant, waardoor je het toestel op een andere manier bedient dan zijn voorgangers. Verder heeft deze iPhone glas aan de voor- en achterkant en is deze gemaakt van roestvrij chirurgisch staal.

Apple iPhone X
Kleuren Zilver
Spacegrijs
Scherm 5,8-inch (diagonaal) all-screen OLED-display
Resolutie van 2436 x 1125 pixels bij 458 ppi
Camera Twee 12-MP camera’s (hoofd en telelens)
Tweevoudige optische beeldstabilisatie
Opties voor 1x, 2x optische zoom
Portretmodus
Portretbelichting
Chip A11 Bionic-chip
Opslag 64 GB
256 GB
Afmetingen en gewicht 143,6 x 70,9 x 7,7 mm
174 gram
iPhone X doos

Dit zit er in de doos: precies genoeg

In de doos van de iPhone X vind je een USB-lichtnetadapter, USB naar Lightning-laadkabel én EarPods met Lightning-connector. Andere accessoires koop je in een van onze Vodafone-winkels. 

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

Apple iPhone X | Vodafone
Apple iPhone X | Vodafone
Apple iPhone X | Vodafone
Apple iPhone X | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service

Veelgestelde vragen over de iPhone X

De iPhone X is verkrijgbaar sinds september 2017 en was de jubileumeditie van Apple. Het is de opvolger van de iPhone 7.

Op het eerste oog lijkt de iPhone X weinig te verschillen van de iPhone XS. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen tussen de twee iPhones. Zo is de iPhone X uitgerust met een A11 Bionic-chip, terwijl de iPhone XS over de nieuwere A12 Bionic-chip beschikt. De portretbelichting bij de iPhone XS is uitgebreid van vijf naar zes en met de iPhone XS kan je tot 14 uur video afspelen, terwijl dit bij de iPhone X tot 13 uur is. Verder is de iPhone XS de eerste iPhone waarbij dual-sim mogelijk is. Deze verschillen maken wel dat de iPhone XS duurder is dan de iPhone X.

De iPhone XR is uitgebracht in zes verschillende kleuren. De iPhone X is uitgebracht in slechts twee verschillende kleuren. De iPhone X heeft twee camera’s, een 12-MP hoofdcamera en telelens. De iPhone XR heeft één 12-MP hoofdcamera. Met de iPhone X geniet je van twee verschillende opties voor optische zoom: 1x en 2x. Bij de iPhone XR is dit één optie: 1x. Wél speel je met de iPhone XR tot 16 uur aan video’s af, bij de iPhone X ligt dit aantal op 13 uur. Een ander belangrijk verschil is de chip: de iPhone X heeft de A11 Bionic-chip en de iPhone XR de A12 Bionic-chip.

De afmetingen van de iPhone X zijn als volgt:

  • Hoogte: 143,6 mm
  • Breedte: 70,9 mm
  • Diepte: 7,7 mm

Over het algemeen biedt Apple vijf jaar lang software-ondersteuning aan iPhones. De iPhone X wordt tot en met iOS 16 ondersteund en zal dus geen iOS 17-ondersteuning krijgen.