Overslaan en ga naar inhoud

Apple Watch bandjes

Voor welk bandje ga jij?

Jouw Apple Watch kun je volledig personaliseren. Creëer je eigen stijl. Maak keuzes over de wijzerplaat, het materiaal en de uitvoering. En kies uit het gigantische aanbod Apple Watch bandjes. Voor welk bandje ga jij?

Soorten Apple Watch bandjes

Apple Watch bandjes zijn er in verschillende soorten en maten. Kies uit verschillende bandjes voor jouw Apple Watch Ultra 2, Apple Watch Series 9 of Apple Watch SE. Combineer verschillende kleuren en stijlen. Maar ook de maat van het bandje is belangrijk; een vrouw zal over het algemeen een kleinere maat Apple Watch bandje nodig hebben dan een man.

Apple Watch bandjes maten

Je hebt Apple Watch bandjes die verstelbaar zijn en Apple Watch bandjes die precies passen. Voor Apple Watch bandjes die precies passen, is het belangrijk om je pols op te meten. Gebruik hiervoor een meetlint of rolmaat. Meet je pols op door het meetlint strak om je pols te doen op de plaats waar je normaal gesproken een horloge draagt. Het aantal centimeter op het meetlint of de rolmaat is jouw polsomtrek. Nu je je polsomtrek weet, kun je gemakkelijk de maat van het Apple Watch bandje kiezen.

Apple Watch bandjes
Apple Watch Ultra 2 bandjes

Apple Watch Ultra 2 bandjes

Kies tussen drie soorten bandjes voor je Apple Watch Ultra 2: het Alpine-bandje, het Trail-bandje en het Ocean-bandje. Het Alpine-bandje is er voor de outdooravonturier en is beschikbaar in de kleuren blauw, indigo en olijfgroen. Het bandje is te koop in drie verschillende maten: small, medium en large. Het Trail-bandje is geschikt voor alle work-outs en uitgebracht in het oranje/beige, groen/grijs en blauw/zwart. Het bandje is te koop in twee verschillende maten: S/M en M/L. Het Ocean-bandje is geschikt voor watersporten en recreatief duiken en is verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit en oranje. Dit type bandje is verstelbaar en geschikt voor elke polsmaat.

Apple Watch Series 9 bandjes

Bij de Apple Watch Series 9 kies je tussen bandjes die verkrijgbaar zijn in de volgende materialen: rubber, textiel en roestvrijstaal. Kies bij het rubberen bandje uit een solobandje, sportbandje en sportbandje van Nike. Deze bandjes zijn zwembestendig en verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Bij het bandje van textiel kies je tussen een geweven sportbandje, Magnetic Link-bandje, bandje met moderne gesp, gevlochten solobandje en geweven sportbandje van Nike. Het zijn bandjes gemaakt van zachte en lichte materialen. Het roestvrijstalen bandje is verkrijgbaar als Milanees bandje en schakelarmband. Beide bandjes zijn verstelbaar. 

De meeste bandjes zijn beschikbaar voor zowel de Apple Watch Series 9 - 41 mm als voor de Apple Watch Series 9 - 45 mm.

Apple Watch Series 9 bandjes
Apple Watch SE bandjes

Apple Watch SE bandjes

De Apple Watch SE is de betaalbare Apple Watch en daardoor voor veel mensen een aantrekkelijke optie. De Apple Watch SE heeft veel functies die vergelijkbaar zijn met de Apple Watch Series 9. Ook de bandjes voor de Apple Watch SE zijn bijna hetzelfde als de bandjes voor de Apple Watch Series 9, waar je hierboven meer over leest.

De meeste bandjes zijn beschikbaar voor zowel de Apple Watch SE - 40 mm als de Apple Watch SE - 44 mm.

Vergelijk alle watches

Ga voor de Apple Watch Series 9, Apple Watch SE of Apple Watch Ultra 2. Je vergelijkt de verschillende watches hieronder.

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Series 9

41 mm of 45 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch SE

40 mm of 44 mm

Waterdicht

Retina-display

Apple Watch vergelijken

Apple Watch Ultra 2

49 mm

Water- en stofdicht

Always-on Retina-display